Esküvő fotós – Miért ne a legolcsóbbat válaszd?

Esküvő fotós na majd azon spórolunk,dehogynem a legolcsóbbat akarom! Magasak a költségek úgyis. Egyáltalán nem szeretem magam a képeken és nem is vagyok fotogén. Egyébként sem látom a 90 és a 180.000 ft-os fotózás képei között a különbséget. Na jó, ha jobbak is a képek, valami másban is van különbség?

Szólunk Józsinak! Van gépe és láttam pár szép tájképet tőle! Ő amúgy is ismerősöm a facebookon.

Van egy rossz hírem, mert minden félelmed be fog igazolódni, ha egy olyan embert bíztok meg, mint Józsi (aki virtuális személy). A drágább és az olcsóbb közötti különbség nem mindig ilyen sarkos, de itt meglátod az igazi eltéréseket is,ami alapvetően nem az ár.

Fotós olcsón

 • Józsinak van gépe (most vette, új és akciós volt kitt objektívvel mm -ban), a feladatot el tudja látni.
 • Ő egyszer már csinált és látott ilyet, de nem esküvő fotós (lehet, hogy többször, de már te sem emlékszel, hogy a profi mellett állt – e, vagy önállóan dolgozott).
 • Józsi képei is jók lesznek! Egyszerűbbek, de olcsón megúszom! (gondolod)
 • Tud olcsón fotókönyvet is,bár mutatni egyet sem tudott.
 • Józsi videózik is, ha jól emlékszem. Így csodálatos lesz a videóit is nézni és ráadásul így sokkal olcsóbb!

Hátha sikerül pár szóban elmesélnem neked, mi a különbség köztem és Józsi között. Az elvégzett munkánk és szolgáltatásaink között.

Bár Józsink alsó vagy középkategóriás gépével is lehet jó képeket készíteni, de ne hasonlítsd az enyémekhez. Nálam kettő van és nem az olcsó akciós típusból (de ez nem is érdekes és vonatkoztassunk is el a technikától). Általában egyet látsz nálam. Inkább nyugtasson meg a tény, hogy ha megáll az egyik, az esküvőd akkor is le lesz fotózva, hiszen nálam van.

Lássuk:

 • Mert nem csak néhány frigyről készítek évente fotókat, szóval a rutinból „némileg” több van. De miért fontos ez? Mit kapsz, hiszen az ár a lényeges, nem? Szerintem a szolgáltatások!
 • Mert Józsival ellentétben legalább 15 féle beállítást tudok neked perceken belül prezentálni a kreatív fotózáson, és fotózási (mely eshet hétköznapra is nálam) helyszínből is ismerek elég sokat. Ennek akkor veszed hasznát ha megcsúszunk időben ami nem ritka.
 • Mert tudok világítani és műteremben is fotózni, és ezt használom is napi szinten kint / bent.
 • Mert 100 %-ban együtt tudok működni veletek és a ceremóniamesterrel vagy vőféllyel, és így minden változást azonnal követek és figyelek az esküvő napján. Így a rutinom miatt a tortádról és másról sem maradok le és figyelek a napod minden részletére.
 • Mert nem a facebookot nézegetem az okos telefonomon, mint Józsink, hanem az aznapi esküvői forgatókönyvedet.
 • Mert néhány hét alatt eljutunk a képektől a slideshow és közösen összeállított fineart fotókönyv készítéséhez.
 • Mert már a szerződéskötés előtt kérdezek olyanokat, amit Józsink nem fog. Ebből is láthatod tapasztalatomat, hiszen engem ez érdekel. Nézz szét az oldalon csak az esküvői helyszínekről legalább 15 cikkem van itt. De találsz a fodrásztól a ruhákig mindent 🙂
 • Mert én nem szívességből dolgozom, meló után! Engem bármikor hívhatsz, nem érzem piszkálásnak, mert szolgáltató vagyok.

Esküvő fotós – Miért ne a legolcsóbbat válaszd?

esküvő fotós fotobese

Esküvő fotós nélkül: emlék, de milyen?

Mivel profi fotós vagyok, sajnos nem úszod meg olyan olcsón, mint Józsinál, de nem is szégyenkezel a minőség vagy a fotókönyv miatt. Az esküvői fotókönyvre különösen figyelek, hiszen ez az esküvőd kézzelfogható lenyomata Jó tanácsként mondom, hogy ebből nem kaphatsz rosszat és figyelj rá! Nem fog benned kérdőjel maradni a mennyiség kapcsán sem. A 150 darab fotó, amit Józsitól kapnál, hagy majd kívánnivalót maga után.

 • Én teljes napokat szentelek az esküvői anyagok elkészítésén kívül az utómunkának, és a fotókönyv és slideshow összeállításának is.
 • Akár több száz kilométert autózom egy–egy esküvőért. Sőt volt már fotós megbízásom külföldön is a Párizsi esküvő fotózásomról itt olvashatsz..
 • A szerződésetek mellé számla is jár és igen én adót is fizetek 🙂
 • Nem, én nem videózok, én a te pillanataidra figyelek, én nem adom el magam videósnak, hiszen nem értek hozzá. A cinematográfus kolléga az külön szakember.

Esküvő fotós

Láthatod,hogy pont annyit kapsz, amennyit fizetsz! Remélem, a rövid leírásból észreveszed, hogy nem a gép miatt drága a fotós, hanem azért, mert mindenről lesz képed, kapsz egy szerződést, és gyorsan kezedben lesz a fotókönyv, amit előtte látni fogsz tervként is, hiszen közösen csináljuk! A fenti „apróságok” és a személyes márkám a garanciám a szolgáltatásom minőségére. Hiszen ezen a napon mindennek tökéletesnek kell lennie, én pedig tudásom legjavát adom neked azért, hogy ez az egyedülálló nap meg is legyen örökítve a tőlem elvárható legmagasabb fokon. A megvásárolt biztonság tehát drágább, de megéri, hidd el. A napotok emlékét a fotós örökíti meg nem a zenekar,cm vagy a menüsor, ezek emléke múlandó.. Kérlek, ellenőrizd ügyfeleim véleményét és keress meg, vagy olvass az esküvői fotózásról és nézd meg az esküvői fotózás árakat.. 
eskuvoi-fotos-fotobese-e-galeria-logo