Esküvői cipő nászfrász

Esküvői cipő és pánikba esés esküvőn? Még nem esett meg velem. De itt beütött a nászfrász!!!

Egy gyönyörű és méltatott esküvői helyszínen, a Deák Udvarházban történt az eset, ahol esküvői fotósként dolgoztam.

Remekül haladtunk az előkészületekkel, pusztán néhány perc csúszás volt, vadul készültünk a Polgár Jenőre (ez a polgári szertartás szakmai neve). Előkészületek rendben zajlottak (Dabasról Márton Niki smink és Hideghéti Judit fodrász volt jelen akik segítőként is funkcionált az akcióban), lent várt a násznép. Mindenki felsorakozott a ceremóniához. Anyakönyvvezető a helyén, székek elfoglalva, nem ragozom. A különleges, testre ragasztott esküvői ruha viszonylag gyorsan felkerült, a menyasszonyunkra, pedig ettől tartottam picit.

Vár a násznép, de a menyasszonyunk az nincs!

Az esküvői cipő került sorra… Ekkor hirtelen leesett a cipőről a csat. Így a magas sarkú topán nem maradhatott lábon! Tartalék menyasszonyi cipő kilőve a ruha hossza miatt. Jókedv-móka-kacagás még tartott, mert hát ne sírjunk, és valaki legyen már szerelőasztal!

Élő esküvői cipő szerelőasztal!

Esküvői cipő szerelés

Esküvői cipő szerelés

És igen, lett szerelőasztal is. Méghozzá az egyik rokon hátán történt a dolog 🙂 ! Azért, mert a gyönyörű ruhában nem lehetett lehajolni, egy rossz mozdulatra elengedte volna a testragasztó! De akkor már röhögés is volt, könnyes. Majdnem kimaradt a szitu fotózása, aztán észbe kaptam! 🙂 Elkezdődött a vad szerelés, amihez mindösszesen egy darab olló állt rendelkezésre.

Aztán amíg röhögtünk, valakinek eszébe jutott, hogy le kéne már menni, mert kezd kínos lenni a késés. Néhányunkon kitört a nászfrász, ami nálam segíteni akarásban nyilvánult meg és erőteljes toporgásban. De hogyan segíthetnék? Csupán egy tekercs Power Tape (olyan, mint a szigszalag, csak erősebb és vastagabb) volt a kocsimban, amit fel tudtam ajánlani a javításhoz. Tiszta szívből, szép fényes és fekete. Nem voltak lelkesek a segítők és a menyasszonyom is csak némán nézett (valószínűleg elmorzsolt egy hülye vagy b+ ot is…)

Aztán szaladás a helyszín tulajdonosához. S.O.S! Valamit és valahogy de nagyon gyorsan! A semmibe révedő tekintete nem felejthető…

Az esküvői cipő ollóval!

esküvői cipő szerelés

Közben sikerült visszanyomni a kiugrott pöcköt. Az öröm kb. 1 percig tartott. Nem lehetett bekapcsolni! Fordítva szenvedték fel, én már leizzadtam, mi lesz a szertartással és a kreatív fotó sorozattal? Azt hiszem, az első esküvőm volt, ahol én jobban izgultam, mint a menyasszony. Ő hidegvérrel nyugiban leszerelte, aztán további 10 perc alatt JÓL visszanyomta a csatot.

Szép lábbeli ez az esküvői cipő, de megizzadt a csapat vele 🙂

A násznép derekasan várt a tűző napon és szolgai módon várta a kezdést.

Aztán kis parfüm, csokor és start…

Végül is szerencsésen megoldódott az eset, a házasság megköttetett a fotókat pedig a vintage romantika blogban találod!

Egy másik vicces sztori: egy esküvői torta története!

 

Akár neked is lehet ilyen sztorid! Esküvői fotózás nálam!