Esküvői fényképek a kecskeméti színházból

Esküvői fényképek Nagykőrösről (mert itt készültünk), Kecskemétről (mert itt volt a polgári szertartás és itt fotóztunk) és Lajosmizséről (mert a Geréby Kúriában vacsiztunk és mulattunk!) 🙂 Egyáltalán nem volt időm unatkozni, de még szinte a telefonom is alig tudtam megnézni, annyira pörögtünk ezen a napon. A nagykőrösi készülődés után azonnal a különleges helyszínre siettünk. Méghozzá a Zwack Kecskeméti Pálinkamanufaktúrába!

esküvői fényképek

Esküvői fényképek

Fotózás előtt egy hónappal eljöttünk megnézni, de nekem először minden porcikám tiltakozott ellene, azonban Ágiék rám cáfoltak, valóban igazán hangulatos helyszín néhány esküvői fényképhez. Főleg a fahordós rész tetszett. A cefre tároló nem annyira vidám, de legalább jó az illat :). Tényleg ütős sorozatot lehet itt készíteni. A bejáráskor az idegenvezetőnk mesélt a kóser szilva előállításáról. Ezt különösen érdekesnek találtam, hiszen roppant körültekintően készítik és fogalmam sem volt mitől kóser.. Mielőtt eldaloltuk volna a pálinka szerelmem légy az enyémet, már úton is voltunk a következő különleges fotózási helyszínre. Jó pörgős nap volt, két helyszín is be volt szervezve a kreatívhoz. Ez ritka, mindig másik napot javaslok ehhez, nehogy csússzunk. Itt profin ki lett találva minden. Régebben viszonylag sokat fotóztam színházban, de csak előadást és próbát! Esküvői fényképeket soha nem készítettem színházban, főleg nem Kecskeméten! A kecskeméti Katona József Színház igazán csodaszép, nem jártam még itt, de szeretnék megnézni majd feltétlenül egy előadást! Egy igazi elegáns és kifogástalan helyszín a képekhez, ez a stílus sokakhoz közel áll.

esküvői fényképek fotobese

A fotózás alatt észen kellett lenni a beosztott időnkkel, mert gyorsan eljött a polgári szertartás ideje és Barna Laci már verte is a színház ajtaját! Ja igen, Lacival már nagyon vártam a találkozót, mert hiába ismerősöm, sosem dolgoztam esküvőn együtt a „ceró” –val! Nem kellett csalódnom Laciban, mert egy modern esküvőn pontosan ezt vártam tőle, amit „hozott”. Pontosan ennyit, nem többet, nem kevesebbet (igen a túl sok sem jó, hiszen nem „róla” szól az esküvő) Tökéletesen tudott Kása Pistivel együtt dolgozni, aki vitte a bulit esküvői DJ -ként és állta a német vendégek extra kéréseit is. A Geréby Kúriáról később a helyszínek alatt találtok majd bejegyzést. Esküvői fényképek szeszfőzdében és színházban. Azt hiszem méltó és megfelelően extrém módon zártam a szezont ezen a szép októberi hétvégén.

Esküvői fotózás