Loading

Esküvői fotózás árak

Esküvői fotózás árak

Esküvői fotózás árak

 

Kedves menyasszony (és) vagy vőlegény!  Abban az esetben ha megtetszettek a fotóim és nem szeretnél 2-3 megbeszélésre feleslegesen elhívni, akkor jó helyen vagy 🙂 Ha nem néztél még szét az esküvői fotós témában akkor nézz szét az oldalamon nem fogsz csalódni szakmai cikkeimben. A fotózás árainak a kialakításában megpróbáltam az utóbbi évek legjellemzőbb igényeinek megfelelő csomagárakat összeállítani. Ha mobil telefonról / tabletről érkeztél görgess a cikk legaljára mert csak ott láthatod az árakat) Az esküvői fotózás művészet és rajtad múlik, hogy a képi világom és stílusom tetszik -e neked. (itt az esküvői fotóalbum alatt megnézheted) Nemzetközi fotóművészeti diplomám (EFIAP/S) megszerzésébe éveket öltem, mégsem vagyok drágább sok konkurensemnél. Jelenleg a legújabb Canon 5D Mark IV rendszerrel (is) dolgozom, melyet fotóriporterként is használok a Papp László Budapest Arénában. Itt hivatásos fotográfusként dolgozom.
Egy esküvői fotózás nem feltétlen csak a képek elkészítéséről, és nem is az árról szól. A közösen töltött idő nagyban határozza meg az esküvői sorozatunk minőségét. Csak az ár alapján döntesz a hozzáállás vagy a szakértelem és rutin nélküli a megörökített esküvői pillanatok nem hoznak majd jó eredményt. Ma már mindenkinek van fényképezőgépe akár mobil telefonban és remekül tud mindenki fotózni. Nálam sohasem a darabszámért vagy a nagyon jó minőségért fizetsz. A legfontosabb hozzáadott érték az esküvődhöz a kreatív látásmódom a képkészítés és az utómunka terén. Ezek nélkül lélektelen standard képeket kapnál. Látásmódom változik, hiszen minél többet foglalkozom ezzel annál inkább és annál jobban megtudom mutatni az érzéseket és hangulatokat a képeken. Ezért egy néhány évvel ezelőtti sorozathoz mára máshogyan állok hozzá lélekben,hiszen rengeteg hatás ér. Ugyanakkor a felelősség is az enyém, hiszen a kezembe adod életed legkülönlegesebb napját. Ugyanakkor ne támassz irreális elvárásokat sem, ha nem fogadod el magad, ha nem jól áll a ruhád, ha elégedetlen vagy a helyszín küllemével, akkor szent meggyőződésem,hogy ezen problémák megoldása nem a fotós feladata és nem az alapretus része! Az alap retuson túl “Extra retus” is létezik, ennek árazása egyedi, kezdő árát pedig ugyan csak lent találod. Ez a csomag sem tartalmazza a komplett fotósorozat átalakítását. Viszont remek opció karvékonyításra, toka, has, hát méretének finomítására. Ez nagyon időigényes munka ezért a végleges ár eltérhet.

Mindenkiben van olyan dolog ami szép, remélem ezt a szépséget és kisugárzást megtalálom bennetek is és fotóimon keresztül megtudom mutatni másoknak is. 

Arra biztatlak, ha megtetszettek a képeim, de sokallod az árat akkor válassz egy kisebb csomagot, mert ilyenkor biztosan minőséget kapsz még ha kevesebb is a kép. Illetve számold ki mekkora összeget kalkuláltatok a helyszínre, ruhára vagy zenekarra aztán tedd fel a kérdést ki fog emlékezni ezekre? Maximum arra, hogy nem volt jó a kaja. A képeket pedig meg fogjátok nézni akár 30 év múltán is.

Rossz idő esetén mi történik?

Rossz idő esetén (ha lehet) a tervezett időpont után tesszük a fotózást (nem ütközve egyéb esküvői dátumaimmal). A rossz idő rizikója benne van a pakliban, én rendelkezésedre fogok állni még egy hétköznap ha ez bekövetkezne. Nem jelent problémát egy munka napi kreatív sorozat sem, mivel vállalkozóként csak a fotózásból élek. Neked csak a ruhabérlet meghosszabbításáról kell gondoskodnod. Késő ősz és a téli hónapok alatt ne várj csodát, oda mindenképpen műtermet javaslok. Sőt a szeles, záporos tavasz eleje sem mindig alkalmas a kültéren megálmodott fotókhoz, ezzel számolj! Sok esküvői helyszín alkalmas beltéri sorozatra is!

 Esküvői fotózás árak

esküvői fotózás árak fotobese

Fizetni kell, de nem előre, hanem teljesítés után!

Fontos információ: Sohasem kell előre fizetned csak a foglalót! Fizetés és számlakibocsájtás csak teljesítés után történik! Tehát nem kell az esküvőn félrehívnod, azért mert ezt én nem érzem oda valónak. Éppen ezért, gyorsan megkapjátok az elkészült anyagot és nem kell könyörögnöd és hónapokat sem várnod rám. A gyors teljesítés egyik feltétele még a közösen összeállított esküvői fotókönyv elkészítése. Ennek sebessége rajtad vagy rajtatok is múlik, hiszen közösen, veletek egyeztetve szerkesztem. Így biztosan azokkal a képekkel kapod meg, amit szeretnél.

A szimpla “kreatív csomag” jelenleg  kikerült az árlistámból. Egyeztetés után, kizárólag hétköznapi rendelkezésre állással elérhető.

Esküvői fotózás árak tartalmazzák:

 • Rossz idő esetén, ha kültéri fotózást álmodtál meg +1 nap rendelkezésre állás (őszre és télre műtermet javaslok)
 • Dabas 100 Km vonzáskörzetében a kiszállást (jegyes fotózás árakban is benne található!)
 • USB Pendrive  (DVD lemezt csak külön kérésre készítek)
 • Online letölthető kisméretű képek
 • Minden fotó tartalmaz digitális utómunkát (fényerő, kontraszt vagy színvilág kialakítása)
 • Minden beállított és közeli kép retusálását (retusálás arcbőr hibáinak elfedése)
 • Online kisméretű képek 2 héttel az esküvő után
 • Teljes anyag és az esküvői fotókönyv átadási ideje 4 hét (csak ha te is időt szánsz az összeállításra,nélküled nem megy!)

Esküvői fotózás árak NEM tartalmazzák:

 • Papír képek
 • Esküvői fotkönyv opcionális árazásom az oldalon található (akció függő is lehet)
 • 100 Km -en felüli kiszállást melynek ára 15.000ft Magyarországon. Külföldi megbízásnak egyedi árazása.
 • Videózást (ezt nem vállalok)
 • Test és ruházat átalakítást a teljes esküvői fotó sorozaton (a nagymama papucsának körömcipővé alakítása nem retusálás) Egyéb retusálási igények az extraretus csomagban.
 • Vendégsereg retusálását
 • A csomagban meghatározott időn túli tartózkodást

Opcionális kiegészítők és extrák :

 • Extra retus. Nem csak a közeli képeken, előre egyeztetve adok árak a pontos igényeidet ismerve.
 • Esküvői fotózási kiegészítők (bajusz szemüveg egyéb vicces arc elé helyezhető dolgok) igényed jelezd előre
 • Virágfal, fotófal bérlése csoportképekhez vagy selfihez (ezt nem én biztosítom, bérlésben és kiválasztásban tudok segíteni és ötletelni. Az őszi és téli esküvőkön sláger a csoportképek készítéséhez)
 • Egyszerű papír vagy speciális hátteres fotósarok selfizni kiegészítőkkel (napszemüveg, paróka, kiegészítők)

 

Esküvői fotós áraim soknak találod, arra biztatlak,hogy válassz eggyel kisebb csomagot! Ha mobilról vagy görgess lejjebb az árakért!

Időpont foglalás csak aláírt szerződéssel és befizetett foglalóval érvényes. Csomagok között a fotózással töltött idő a különbség.

Esküvői fotózás árak 0% áfásak, fizetés csak teljesítés után! (így gyorsan megkapod az anyagot)

Árak visszavonásig érvényesek.

fotobese
Reviewed from Google

5 out of 5 stars

Kft. Travelside
Kft. Travelside

5 out of 5 stars

posted 1 week ago

Üzleti témájú képek elkészítésével kapcsolatban kerestük meg Zoltánt, megújuló honlapunkhoz, illetve promóciós anyagunkhoz.Járműveinket és sofőrjeinket kellett fotóznia, üzleti környezetben. Egyből megértette, hogy pontosan mik is az elképzeléseink, saját ötleteivel kiegészítve pedig olyan képek készültek, melyek felülmúlták elvárásainkat! Köszönjük szépen!

Réka Mező-Marosi
Réka Mező-Marosi

5 out of 5 stars

posted 1 month ago

Zolit kértük fel a jegyes fotóink, az esküvőnk, valamint az esküvő után egy külön napon a kreatív fotók elkészítésére. Már a jegyes fotózás is nagyon jó hangulatban telt, a képek pedig egyszerűen fantasztikusak lettek. Ugyanezt mondhatjuk el a nagy napról, és az utána következő kreatív fotózásról is. Zoli vette a fáradtságot, és nem csak az esküvő napján volt velünk már a készülődés pillanataitól, de két napra rá további hosszú órákon át fotózott minket (éjszakába nyúlóan), hogy minden kívánságunkat megvalósítsa. A fotók itt is magukért beszélnek, gyönyörű, profi munka mind. Az utómunkálatok során pedig a lehetetlen kéréseinket, elképzeléseinket is sikerült megvalósítania. Köszönjük szépen a csodálatos munkát, és nem utolsósorban a szuper élményt.

Eszter Murányi
Eszter Murányi

5 out of 5 stars

posted 1 month ago

Fantasztikusan éreztem magam a fotózáson! Már az elején sikerült megtalálni a közös hangot és nagyon hamar elröppent ez a 2 óra! A képek csodálatosak, eszméletlenül igényesek! Nagyon örülök, hogy résztvehettem ezen a fotózáson, remélem lesz még ilyen alkalom! Köszönök mindent!

Bernadett Murányi
Bernadett Murányi

5 out of 5 stars

posted 1 month ago

16 éves lányomnak ajándékoztuk a stúdiófotózást. Zoli már az elejétől nagyon közvetlen és barátságos volt, a fotózás oldott hangulatban, lazán, humorosan de mégis komoly munkával folyt. Gyönyörű képek születtek! Nagyon köszönjük, reméljük lesz még ilyen alkalom!

Anett Papp
Anett Papp

5 out of 5 stars

posted 3 months ago

Nagyon profi és színvonalas! Köszönöm szépen a lehetőséget és remélem még sok közös munkánk lesz együtt! Mindenkinek csak ajánlani tudom! "The best photo- FOTOBESE! "

Kis csomag 4 órában

ft 110.000
Kreatív fotózás 2 órában
Szertartások
Csoportképek

Alap csomag 11 órában

ft 160.000
Kreatív fotózás 2 órában
Szertartások
Csoportképek
Hangulatképek
Menyasszonytánc 01 óráig
Slideshow

Teljes csomag 14 órában

ft 180.000
Készülődés pillanatai
Kreatív fotózás 2 órában másik napon vagy helyszínen is!
Szertartások
Csoportképek
Hangulatképek
Menyasszonytánc
Menyecsketánc 02 óráig
Slideshow

Teljes Csomag plusz 14 órában

ft 230 000
Készülődés pillanatai
Kreatív fotózás 2 órában másik napon vagy helyszínen is!
Szertartások
Csoportképek
Hangulatképek
Menyasszonytánc
Menyecsketánc 02 óráig
Slideshow
+ Jegyes fotózás
+ A4 fekvő fineArt fotókönyv

Extra retus csomag 1

ft 30.000
Egyedi retusálás
+1 hét elkészülési idő
A kreatív sorozaton és a szertatás képein
Karvékonyítás has hát toka minimalizálása

Extra retus csomag 2

ft 40.000
Egyedi retusálás
+2 hét elkészülési idő
A teljes sorozaton
Karvékonyítás has hát toka minimalizálása

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás