Deák Udvarház esküvői helyszínek tapasztalataim

Cím: Kakucs 2366, Nagyligetes tanya

esküvői fotós fotobese

Legutóbb itt jártam 2016. 12.

Deák Udvarház… Új helyszín, mégis megelőzte a híre, hiszen az esküvő szakmabeliektől hallottam már róla. Kakucs 40km-re van Budapesttől, ami kb. 40 perces utat jelent az M5-ösön. Kakucsról egy pocsék, körülbelül 2km-es poros földes kavicsos út vezet a Deák Udvarházba.

Deák Udvarház vintage Esküvői helyszín fotobese

Deák Udvarház: Vendéglő a világvégén?

 „Ne ess pánikba” és csak a kis táblákat figyeld a fákon és oszlopokon, és odaérsz. Ha megérkeztél, a főépület előtt leparkolhatod az autód. A két tóparti épület közül a közelebbit, ami nagyobb, azt keresd. A balkonos bejárati résznél egyből mellbevágó vintage hangulat fogad. A stílus szerelmesei azonnal elérzékenyülnek, főleg ha beljebb lépnek az éttermi részbe. Esküvőfotózásom alkalmával remek díszítést kapott az étterem. Tovább haladva a tánctérre jutunk. Én nem vagyok híve az esküvő és a násznép szétválasztásának semmilyen szinten, de itt átlátható a tér és a tulajdonos ígérete szerint tesz még többet az ügyért újabb nagy ajtók beépítésével. Van, aki nagyon szereti, hogy van nyugodtabb beszélgetős rész, de én jobban szeretem „átlátni” az esküvőt. A belső rész, ahol a tánctér is található, világos színekkel operál, csodaszép és megfelelően ünnepi. A napáteresztő tetőn viszont a hő is bejön sajnos. Hűtés van, nem kell aggódni, de idő, amíg áthűtik a termet.

A menyasszonyi készülődés a „rózsa” szobában zajlott, ami egy elég nagy lakosztály hatalmas ággyal. Volt alkalmam bepillantani a kisebb szobákba is, melyek hamisítatlan vidékies mégis modern hangulatban várják a lakókat (sajnos csak 28 főt).

Esküvői helyszín Deák Udvarház
Deák Udvarház Esküvői helyszín Kakucs
Esküvői helyszín Deák Udvarház

Deák Udvarház:

Oké, hogy gyönyörű, de milyen a kaja?

Az esküvői vacsora valamint a kiszolgálás nagyon jó minőségű volt. A szolgáltatók ugyanolyan esküvői ellátást kaptak ételekből, mint a násznép. Esetemben egy normál könnyű húslevessel kezdtem. Majd jött a sültes tál, ami igen jó ízű volt. A vegákra is gondoltak: gomba, sajt és párolt zöldség is szerepelt rajta. Nagyon díjaztam a kiváló házi káposztasalátát, de ennél is jobban odavert a marhapörkölt! A ház kedves vendéglátója 2x is szólt, hogy ki ne hagyjam… Már teli voltam, de muszáj volt megkóstolni a vörösboros vaj puha marhapörköltet házi kenyérrel! Igen, helyben sütik, méghozzá kint az udvaron, kemencében! Kanállal kétpofára zabálás klasszik. 🙂 És erre még ráküldtem egy nagy pohárral a házi levendulás szódás bodzaszörpből… Később lagzis süti helyett egy aranyos régi hangulatú befőttes üvegben szervírozták a desszertet, ami egy könnyű krém volt. Elkészítése kiváló!

 

Deák Udvarház Esküvői helyszín vintage környezet Esküvői helyszín Deák Udvarház ebédlőEsküvői helyszín Deák Udvarház étkezőEsküvői helyszín Deák Udvarház tnctér fotobese  Esküvői helyszín Deák Udvarház vintage rózsaszoba fotobese

A fotózhatóságról:

A helyszín a kreatív sorozatra tökéletes. Kívül sok zöld és variálási lehetőség, belül pedig tökéletes a beltér. Nagyon szeretem azokat a helyszíneket, ahol helyben tényleg MINDEN megoldható, és a Deák Udvarház ilyen.

Deák Udvarház Esküvői helyszín Kakucs
Deák Udvarház Esküvői helyszín Kakucs
Deák Udvarház Esküvői helyszín Kakucs
Deák Udvarház Esküvői helyszín Kakucs
Deák Udvarház Esküvői helyszín Kakucs

Deák Udvarház: Meglepődtem, de miért is?

Mert a környékünkön még nem találtam ilyen minőségű esküvői helyszínt, ahol minden megoldható, a személyzet pedig családias hangulatban, mosolyogva fogadja a kéréseket. Nálam sokat számít ez is, mert az nekem kevés, hogy szép… De itt jó a kaja, és a háziak is kedves és odafigyelő emberek. Ezért kiemelten ajánlom a Deák Udvarházat. Nem csoda, hogy rengeteg a foglalásuk!

Értékelés : 10/10

 

Pozitívum:

 • Vintage, szép és trendi
 • Polgári szertartás tartható az erre kialakított kinti helyen a tóparton
 • Kiváló kiszolgálás, mindenben segítőkész mosolygós személyzet (példamutató)
 • Ételek minősége nagyon jó
 • Van légkondicionálás, ventilátor
 • Kifogástalan hangulatú szálláshelyek kb. 28 főnek

Negatívum:

 • Nem vagyok a híve a telefonozásnak esküvőn, de a kék szolgáltatónál nem valami jó a térerő és wifi rendszeren is  javítani kell

Egyéb:

 • Kreatív fotósorozathoz tökéletes
 • Kevésnek érzem a szobaszámot egy nagy ott alvós esküvőhöz (ez nem von le a helyszín minőségéből)
 • Bekötő út minősége ugyan negatív, de számomra ez nem von le a helyszín minőségéből
 • Gyermekbarátság: Veszélyes A hatalmas udvaron és réten kiválóan elszaladgálnak a gyerkőcök. A dísztó fokozottan veszélyes, szülői felügyelet nélkül nem lehet kiengedni a kicsiket!

  Ha tetszett a fotóim stílusa nézz szét az oldalon és kéress meg!
  A Deák Udvarházban készült esküvői fotósorozat.

  Ajánlom figyelmetekbe a menyasszonyi cipő nászfrász című cikkemet is ami ugyanitt történt meg! 🙂 A vintage eskövőről pedig itt olvashatsz bővebben.

   

Update: 2017 01

Nemcsak esküvőn, de egyéb rendezvényeken is sikerült itt együtt dolgoznom a Deák Udvarházzal. Céges konferenciát, nyári nyílt napot és még karácsonyi családi fotózást is csináltam itt. Kedves olvasóm, abszolút a legjobb (nem csak) esküvői helyszín, ahol jártam. Bár hasonló 10-es pontszámot adtam másik helyszínnek is, de itt a vendégszeretet az ételek és a környezet minősége kiemelkedő. Feltétlenül ajánlom a figyelmetekbe. Teszem ezt azért, mert tartottunk itt családi rendezvényt. Nagyon elégedett voltam, jó kaja, kedves emberek.

 

eskuvoi-fotos-fotobese-e-galeria-logo