Esküvői képek problémái

Esküvői képek problémái.. érdekes cím. Azért választottam ezt mert a képek készítését sokan problémának élik meg. Ha a következőket érzed (listában), vagy felmerült benned valamelyik kérdés ezzel kapcsolatban, akkor olvass tovább!

  • Nem vagyok fotogén!
  • Egyáltalán nem szeretem magam a képeken!
  • Na, a fotóson legalább spórolunk, úgyis magasak a költségek! Majd valakinél lesz mobil..
  • Egyáltalán minek ez nekünk? Van rólunk rengeteg kép, felesleges a jegyes fotózás is!
  • Lehet, hogy elég a videós is, úgyis azt többször megnéznénk!

Tegyük fel,hogy pasi vagy, a hátad közepére kívánod az egészet. Focimeccs, autók, hideg sör, ezek a lételemeink, szóval más dimenzióban utazunk. Nekem pasiként évek kellettek, amíg átállt az agyam arra, hogy az egész esküvő-ipar más világ, ha már rászánod magad, ez vele jár! 🙂

Na de nemcsak a pasik utálják ezt- nyugodj meg, nekem volt olyan menyasszonyom is, aki több mint egy órát késett az időhöz kötött fotózásról, és a második kattintásomnál benyögte, hogy mikor lesz már vége? Egy ilyen késés nem csak a  képek elkészültét veszélyezteti, hanem a komplett lagzi időzítését is.

esküvői képek vintage hangulat

 Ha rajtam múlik, nem kellenek képek, nem érdekel az egész legyen meg a lagzi és kész! 

Az a szomorú hírem, hogy mutatnod kell képeket a gyerekeidnek, sőt a majdani unokáidnak is! Persze most röhögsz, ha jelenleg egyik sincs! De nem lesz ez mindig így 🙂

Sokkal kellemetlenebb az a tény, hogy én tudom, anyádéknak is meg kell felelned. De ettől is kínosabb, hogy a menyasszonyi táncba súlyos pénzeket dobáló rokonoknak is fel kell mutatnotok valami használhatót! Persze ilyenkor  mondhatod, hogy nem. Ha mered,de kérik majd, hidd el! Te is tudod, semmi sincs ingyen! 🙂

esküvői képek budai vár

Esküvői képek problémái

Mondhatod, hogy nem érdekel, hogy hogy nézel ki a fényképeken. Ebből kifolyólag szólsz majd egy ismerősnek, akinek van gépe, ingyen vagy olcsón megcsinálja (miért ne a legolcsóbb fotóst válaszd, cikkemből rájöhetsz majd pár dologra, olvasd el!).

Felhívnám a figyelmed, hogy szétszednek majd a facebookon. Hidd el, sokkal kellemetlenebb 150 db „hol vannak az esküvői képek?” kérdésre válaszolnod egyesével, mint ha végignyomunk egy két órás fotózást! Sírhattok egymásra borulva a pároddal, ezt meg kell csinálnotok amúgy is, ma már a meleg pároknál is van ilyen!  Egyébként mit mondunk anyádéknak? Nem volt kedved? Jaj, nem szereted magad a fotókon? Nem is kellenek képek? Vagy jaj, utálom, ahogy kinézek?

Van egy rossz hírem. Minden félelmed be fog igazolódni, ha egy olyan embert bízol meg, mint a másik cikkemben a „Józsi”.

 

És ha már úgyis meg kell csinálnod, csináljuk jól! Figyelj rám, elmondom, mi van! Nem tépem az idegeid, ha együtt dolgozunk, jól fogod magad érezni.

Javaslom a „vedd lazán” hozzáállást! Azt sem bánom, ha megiszol egy féldecit! Nem akarok én alkeszt csinálni belőled, de lelazulsz (lehet, hogy ez a párodnak is be fog jönni, ha ő a kakukktojás kettőtök közül).

Hatalmas buli is lehet – egészségetekre! 🙂

esküvői képek cipőböl ivás

Meg szeretek én amúgy megdermedt baltás gyilkost fotózni, akinek a szájából vér folyik, de még jobban szeretném, hogy laza legyél! Akkor jól fogtok kinézni a képek sokaságán. Ezt a feladatot is rám bízhatod, garantálom nektek, hogy mosolyogni fogtok! (egyébként erre tanít meg és erre való a jegyes fotózás is, bár ott nem kapsz inni, ne reménykedj! 🙂 )

Tudok egy 100%-ban működő dolgot, így hangzik: neked semmi dolgod sincs!

Felöltözöl, odajössz, aztán csak oda nézel, ahová mondom. Aztán oda fordulsz, ahová mondom. Az a jó hírem, hogy semmi dolgod sem lesz! Csak azt kell csinálnod, amit mondok. Nem kell agyalnod és nem kell görcsölnöd. Egyvalamire kell figyelned, a párodra. Ti ketten szeretitek egymást, ezért jön el a ti napotok. Ha szeretettel néztek egymásra és ezt meg tudjuk mutatni a világnak a képeken, akkor nyertünk! Egymásra nézni, vágyni a másik pillantására és odafigyelésére nem egy nagy meló. Ha lesz időnk, röhögünk is, erről biztosítalak. (Az esetek 99%-a engem igazol, kérdezd meg bármely volt ügyfelem 🙂 ).

Válts szemléletet, legyél merészebb! Vállad fel magad, ha utálod is az egészet! Nyugodtan gondolkodj jegyes fotózásban is. Mert ezek a pillanatok nem túl sűrűn jönnek el az életben… Ne parázz, a képek rendben lesznek, az a esküvői képek problémáinak megoldása a dolgom. Nem kell teherként megélned, szórakozni fogunk!

 

Esküvői fotózás árak

eskuvoi-fotos-fotobese-e-galeria-logo