Hullámivás mi a jó ég ez? Láttál már ilyet? Én nem!

Esküvői fotósként sokfelé járok. Ez a sztori itthon a Dabas Motelben történt az előző esküvői szezonban. Szóval ezért is kedves ez a sztori, amit le is fotóztam nektek :).

Előre bocsájtom, nem vagyok se vőfély se ceremóniamester! Sőt nem is szándékozom játékokat bemutatni. Ezzel kivételt teszek, mert roppantmód megtetszett. Remek hangulatot okozva nemcsak nekem, hanem a résztvevőknek is!

Hullámivás férfiak a nők ellen? Mi ez?

A történet egyszerűen zajlott. Nem vagyok nagy híve a játékoknak, de mégis a Vereckei Ádám ceremóniamester megfogott ezzel az esküvői játékkal 🙂

Felsorakozott egymással szemben a női és a férfi csapat, melyek körülbelül 10-10 emberből állnak.Először a pincérek az előre elkészített tálcára kirakott röviditalokkal végig haladnak sor előtt.Ilyenkor minden férfi levesz egy – egy poharat magának és lerakja maga elé a földre. Aztán a hölgyek jönnek szintén felesekkel, de már vannak baileys-ek is a tálcán. Ők szintén maguk elé helyezik a választott italt. Ekkor harci kiáltásba torkollott az önbuzdítás mindkét csapat részéről!

Elhangzik a rajt, aztán az egymással szemben álló első emberek szinte egyszerre isszák meg, ami előttük van a földön. Csak abban az esetben ihat a melletted álló ugyanolyan nemű játékos (és folytatódhat a hullám), ha a pohár üres és a földre kerül.

Én máris röhögtem, hiszen halálosan komolyan vették a játékot mindkét oldalon 🙂

A nyertes pedig, a hullám végén álló vőlegény vagy menyasszony, aki először leteszi az üres poharat a földre.

Hullámivás pasik isznak

Mondanom sem kell. Van, hogy a menyasszonyi csapat nyer! Ez esetünkben is megtörtént 🙂 Nagyon profin tolták a csajok! 🙂 Látni kell ilyenkor a szemben álló pasik ábrázatát. Döbbenet és vérbosszú az arcokon! Visszavágót egy emberként skandálta a vőlegény csapata! Amíg a második kör töltődik addig a ceremóniamester körbejár és vicces interjúkat csinál a játékosokkal (nyugi ekkor még tudnak beszélni)

Garantáltan jó hangulat lett a 3. kör végére,de emlékeim szerint kellett egy mindent eldöntő 4. kör is 🙂

Nagyon sokat röhögtem az eltorzult fejeken. A 3. körben már nemcsak rövid ital szerepelt, de hát minél nagyobb az ital (pl. sör), annál tovább tart az ivás is. A győzelem pedig fontos dolog ilyenkor :). Ezzel a játékkal számomra a tojásgörgetés mára egyenlő lett a sötét középkorral. Remélem sikerül még látnom és fotóznom ilyet :)! A Dabas Motel esküvő helyszínként pedig parádés volt, hiszen a személyzet felkészülten hibátlanul csapatta a népnek a hozzávalót! 🙂

 

Az eskövői fotózásról!

Megosztást köszi !