Különleges esküvő

Különleges esküvő az mitől különleges? Nem vagyok dekoros vagy hangulatfelelős. Mégis megfogott ennek az esküvőnek a hangulata. Igazából ez egy képes esküvői összefoglaló, nem is cikk 🙂  Szóval nem ötletbörze,de kezdem az elején..

Amikor elkészítettük a szerelem színei jegyes fotó sorozatot, már tudtam, hogy nagyon határozottak a menyasszony elképzelései az esküvővel kapcsolatban. Nagyon jó,különleges esküvői ötletek záporoztak a beszélgetéskor, talán túl sok is. Ismerem régóta, tudtam,hogy ő nem akar olyat mint, mások. Itt megvalósíthatta a kreatív ötleteit.

kutyás esküvői kép jackson

Jackson

Egy olyan helyszínt választottak, ami nem esküvőre lett kitalálva. Méghozzá egy pincét, az ócsai pincesoron. Ez elég meglepő volt, pedig fotóztam már pince esküvőt Egerben. Elsőre ez nem egy bonyolult dolog, de ha belekalkulálod, hogy nincs állandó személyzet és konyha, akkor igenis kihívás, csakúgy, mint a pince dekorozása és az egész felkészülés. Nem csoda, ha az esküvő napján csak az járt a pár fejében, hogy rendben legyen minden. Megérkezésemkor azonnal megfogott a hatalmas fekete tábla, amire a jelentősebb események fel lettek rajzolva 🙂  Aztán bent az apróságok, a bőrönd, az írógép.. ezek mind-mind hozzátesznek a hangulathoz. A leterített szalmabálák szintén tökéletesen működtek, még a csoportképekhez is használtuk őket.

különleges esküvő vw t2

különleges esküvő vw t2

A napot a készülődés fotózásával kezdtem. A rohanásban a vőlegényre nem sok időm jutott, de Jackson, akit már ismertem, kárpótolt, mert megnevettetett. Pokoli meleg volt aznap, de nem tartott sokáig a szenvedés, hiszen a polgári és a templomi után a pince döbbenetesen jó klímát biztosított a násznép számára (sokkal hűvösebb menedék volt, mint bármely légkondis esküvői helyszín, ahol jártam mostanság). Ja igen, templomi után voltak galambok! Már vagy 2 éve nem fotóztam ilyet, pedig elég jól néz ki. Ehhez a helyszínhez és a feeling-hez igazán ment a vattacukros ember! Sajnos be kell vallanom,hogy nagyon szerettem volna vattacukros képeket is, de pont akkor lehetett vele találkozni amikor a kreatív sorozatot készítettük. Így sajnos nincs róla egy darab képem sem 🙁 .

polgári bálákon

Különleges esküvő: polgári szertartás bálákon

Különleges esküvő

Láttam, hogy szeretik egymást, hiszen a jegyes sorozat is magáért beszélt. A kitűnő ötletek működtek is, akárcsak a fotózásunk „49 éves” kisbusz kelléke. Ha különleges esküvő, akkor legyen különleges a fotózás is! Ez remekül sikerült, kétszer is voltam a helyszínen terepszemlén. Ritkán van ilyen lehetőségem,de itt takkra meg kellett terveznem, hogy a kevés idő alatt ne legyen gond a terepen, pont ott legyenek a fények, ne takarják a fák. Elférjen a veterán autó, ne akadjon fel stb.. Az esküvő lezajlott, de szerintem elég nagy terhet rakott a lebonyolítás a vállakra.

A válasz,hogy mitől lett ez különleges esküvő: a helyszín, az egyedi esküvői dekoráció, a kreatív fotózás kellékei, a pár által belepakolt idő! Nekem a különleges esküvő emléke sokáig megmarad, hiszen nemcsak a helyszín,de a fotózás kelléke, a veterán autó miatt mindenképpen nagy élmény volt!

 

Ha tetszett, oszd meg, ha esküvőd lesz, keress meg, hiszen minden esküvő különleges! Miért ne tegyük a tiédet is azzá? Esküvőd képeit szívesen elkészítem!

Esküvői fotók