Menyasszonyi cipő nászfrász

Menyasszonyi cipő és pánikba esés esküvőn? Még nem esett meg velem. De itt beütött a nászfrász.

Egy gyönyörű és méltatott esküvői helyszínen, a Deák Udvarházban történt az eset, ahol esküvői fotósként dolgoztam.

Remekül haladtunk az előkészületekkel, pusztán néhány perc csúszás volt, vadul készültünk a Polgár Jenőre (ez a polgári szertartás szakmai neve). Előkészületek rendben Előkészületek rendben (Dabasról Márton Nikoletta smink és Hideghéti Judit fodrász, aki segítőként is funkcionált az akcióban), lent várt a násznép. Mindenki felsorakozott a ceremóniához. Anyakönyvvezető a helyén, székek elfoglalva, nem ragozom. A különleges, testre ragasztott esküvői ruha viszonylag gyorsan felkerült, pedig ettől tartottam picit.

Vár a násznép, de a menyasszonyunk az nincs!

A menyasszonyi cipő került sorra… Ekkor hirtelen leesett a cipőről a csat. Így a magas sarkú topán nem maradhatott lábon! Tartalék menyasszonyi cipő kilőve a ruha hossza miatt. Jókedv-móka-kacagás még tartott, mert hát ne sírjunk, és valaki legyen már szerelőasztal!

Menyasszonyi cipő : Valaki legyen már szerelőasztal!

Menyasszonyi cipő élő szerelőasztal

És igen, lett szerelőasztal is. Méghozzá az egyik rokon hátán történt a dolog 🙂 ! Azért, mert a gyönyörű ruhában nem lehetett lehajolni, egy rossz mozdulatra elengedte volna a testragasztó! De akkor már röhögés is volt, könnyes. Majdnem kimaradt a szitu fotózása, aztán észbe kaptam! 🙂 Elkezdődött a vad szerelés, amihez mindösszesen egy darab olló állt rendelkezésre.

Aztán amíg röhögtünk, valakinek eszébe jutott, hogy le kéne már menni, mert kezd kínos lenni a késés. Néhányunkon kitört a nászfrász, ami nálam segíteni akarásban nyilvánult meg és erőteljes toporgásban. De hogyan segíthetnék? Csupán egy tekercs Power Tape (olyan, mint a szigszalag, csak erősebb és vastagabb) volt a kocsimban, amit fel tudtam ajánlani a javításhoz. Tiszta szívből, szép fényes fekete. Nem voltak lelkesek a segítők és a menyasszonyom is csak némán nézett (valószínűleg elmorzsolt egy hülye vagy b+ ot is…)

Aztán szaladás a helyszín tulajdonosához. S.O.S! Valamit és valahogy de nagyon gyorsan! A semmibe révedő tekintete nem felejthető…

A krízis: ollóval megoldva

Menyasszonyi cipő szerelés

Közben sikerült visszanyomni a kiugrott pöcköt. Az öröm kb. 1 percig tartott. Nem lehetett bekapcsolni! Fordítva szenvedték fel, én már leizzadtam, mi lesz a szertartással és a kreatív fotó sorozattal?

Azt hiszem, az első esküvőm volt, ahol én jobban izgultam, mint a menyasszony. Ő hidegvérrel nyugiban leszerelte, aztán további 10 perc alatt JÓL visszanyomta a csatot.

Menyasszonyi cipő nászfrász
Menyasszonyi cipő szerelés közösen
Menyasszonyi cipő szerelés ollóval
Menyasszonyi cipő nászfrász tanács
Menyasszonyi cipő nászfrász a szerelés
Menyasszonyi cipő felrakás
Menyasszonyi cipő csatt
Menyasszonyi cipő felkerül
Szép,de megizzadtunk vele! nézd meg a képeket 🙂

 

A násznép derekasan várt a tűző napon és szolgai módon várta a kezdést.

Aztán kis parfüm, csokor és start…

Végül is szerencsésen megoldódott az eset, a házasság megköttetett és a képeim is elkészültek, melyek itt láthatóak. 🙂

Cipő választásához egy régebbi, de hasznos link angolul:

 

Ha tetszett a cikk akkor a megosztásod köszönöm! Akár neked is lehet ilyen sztorid! Kér időpontot,keress meg! 🙂