Menyasszonyi képek problémamentesen!

Menyasszonyi képek hát lehet ezekkel baj? Azért választottam ezt a címet mert a fotók készítését sokan problémának élik meg. Ha a következőket érzed (listában), vagy felmerült benned valamelyik kérdés ezzel kapcsolatban, akkor olvass tovább! A cikk végén pedig leírom,hogy én hogyan csinálom.

  • Nem vagyok fotogén!
  • Egyáltalán nem szeretem magam a képeken!
  • Na, a fotóson legalább spórolunk, úgyis magasak a költségek! Majd valakinél lesz mobil..
  • Minek ez nekünk? Van rólunk rengeteg kép! Felesleges a jegyes fotózás az esküvő előtt!
  • Lehet, hogy elég a videós is, úgyis azt többször megnéznénk!

Tegyük fel,hogy pasi vagy, a hátad közepére kívánod az egészet. Focimeccs, autók, hideg sör, ezek a lételemeink, szóval más dimenzióban utazunk. Nekem pasiként évek kellettek, amíg átállt az agyam arra, hogy az egész esküvő és főleg a “nők” egy teljesen más világ..

Na de nemcsak a pasik utálják ezt a fotózkodás dolgot. Volt olyan menyasszonyom is, aki több mint egy órát késett a forgatókönyv szerint időzített fotózásról. Ez nem lenne tragédia,de a második kattintásomnál benyögte: Miikor lesz már vége? Egy ilyen késés nem csak a képek elkészültét veszélyezteti, hanem a komplett esküvő időzítését is. Főleg akkor jelentős probléma ha nem lehet a fotózást eltolni másik napra a ruhabérlések, idő satöbbi miatt.

Menyasszonyi képek a várban

Menyasszonyi képek nálam problémamentesen!

Az a szomorú hírem, hogy mutatnod kell képeket a gyerekeidnek, sőt a majdani unokáidnak is! Persze most röhögsz, ha jelenleg egyik sincs! De nem lesz ez mindig így 🙂 Sokkal kellemetlenebb az a tény, hogy én tudom, anyádéknak is meg kell felelned. De ettől is kínosabb, hogy a menyasszonyi táncba súlyos pénzeket dobáló rokonoknak is fel kell mutatnotok valami használhatót! Persze ilyenkor mondhatod, hogy nem. Ha mered,de kérik majd, hidd el! Te is tudod, semmi sincs ingyen! 🙂 Mondhatod, hogy nem érdekel, hogy hogyan nézel ki a fényképeken. Ebből kifolyólag szólsz majd egy ismerősnek, akinek van gépe, ingyen vagy olcsón megcsinálja (miért ne a legolcsóbb fotóst válaszd, cikkemből rájöhetsz majd pár dologra, olvasd el!).

Felhívnám a figyelmed, hogy szétszednek majd a facebookon. Hidd el, sokkal kellemetlenebb 150 db „hol vannak az esküvői képek?” kérdésre válaszolnod egyesével, mint ha végignyomunk egy két órás fotózást! Sírhattok egymásra borulva a pároddal, ezt meg kell csinálnotok amúgy is, ma már a meleg pároknál is van ilyen!  Egyébként mit mondunk anyádéknak? Nem volt kedved? Jaj, nem szereted magad a menyasszonyi fotókon? Nem is kellenek képek? Vagy jaj, utálom, ahogy kinézek? Van egy rossz hírem. Minden félelmed be fog igazolódni, ha egy olyan embert bízol meg, mint a olcsó esküvői fotós Józsi.

Menyasszonyi képek árvalányhajal

Menyasszonyi képek – A működő trükk : 

A következő a teendőd: Elkészítetted a menyasszonyi frizurát és  sminket. Azután szépen felöltözöl, majd találkozunk a fotózás helyszínén. Aztán csak oda nézel, ahová mondom, oda fordulsz a pároddal, ahová mondom. Az a jó hírem, hogy semmi  más dolgod nem lesz! Csak azt a néhány utasítást kell tenned amit mondok. Nem kell agyalnod és nem kell görcsölnöd. Egyvalamire kell figyelned, a párodra. Ti ketten szeretitek egymást, ezért jön el a ti napotok. Ha szeretettel néztek egymásra és ezt meg tudjuk mutatni a világnak a képeken, akkor nyertünk! Egymásra nézni, vágyni a másik pillantására és odafigyelésére az nem egy nagy meló.

Válts szemléletet, legyél merészebb! Vállad fel magad, ha utálod is az egészet! Nyugodtan gondolkodj jegyes fotózásban is. A jegyes fotózás alatt minden letisztázódik és nem lesznek benned kérdések a fotózással és a menyasszonyi képekkel kapcsolatban. Ne parázz, a menyasszonyi képek rendben lesznek, a problémák megoldását magamra vállalom! 🙂

 

Esküvői és jegyes sorozatok sztorikkal: esküvői fotók

Esküvői fotózás árak

eskuvoi-fotos-fotobese-e-galeria-logo