Mi alapján válassz esküvői meghívó készítőt? 

Az esküvői meghívó kiválasztása nem könnyű feladat. Hiszen az internetes keresőben százszámra zúdulnak az ember lányára a szebbnél szebb meghívók. Csipkés, szalagos, szikrázó strasszos, csillogó arany színű, lézervágott, dobozos, fehérrel nyomtatott. És persze ezeknek a variációja. Ugyanígy nem könnyű kiválasztani azt, honnan rendeld meg és kire bízd rá a meghívód készítését. Találsz vajon megfelelő szakembert? Igen szakembert mondtam. Hiszen ismernie kell a legújabb trendek mellett a klasszikus megoldásokat is.

Mit tartalmaz a honlapon látható ár?

Ugyanazt kapod amit a képen látsz? Vagy a szalag, a csipke, a strassz, a színes nyomtatás, a hajtogatás plusz 20, 40, 60 forintokba kerül? És máris 150 forinttal drágábban tudod megrendelni, mint a kiírt ár. A most figyelmedbe ajánlott Esküvői Meghívó oldalán látható árak minden költséget tartalmaznak.

esküvői meghívó beszállókártya

A beszállókártya az esküvődre 🙂

Egyáltalán található ár a honlapon?

Ha én nem találok egy terméket vagy szolgáltatást ajánló oldalon árat azonnal keresek másikat. Hogyan lehet úgy értékesíteni egy internetes oldalon, hogy nincs ára? Ő sem tudja az árát? Hasára üt és bemond egyet? És ha nem alkuszom, akkor a markába nevet, hogy milyen jól járt?

Van tervezési, szerkesztési díj?

Ahhoz, hogy a Te esküvőd adatai rákerüljenek a kiválasztott meghívóra, nyilván szerkeszteni kell. De ezért plusz pénzt kérni? Mit szólnál ha a fodrász ollóhasználati díjat kérne tőled hajvágáskor? Nem olyan ez is? Természetesen, ha több dolgot módosítasz a kész meghívón, akkor már jogos lehet tervezési díjat kérni. Ez lehetne a frizura tervezési díj 🙂 De a Sanna Esküvői Meghívónál ilyenkor sem kell fizetned.

esküvői meghívó doboz

A dobozos esküvői meghívó

Van minimum darabszám?

Előfordulhat, hogy 20-30 darabos rendelés alatt nem állnak szóba Veled. És ha kevesebb meghívóra lenne szükséged, akkor felesleges darabokat kellene rendelned. De inkább keress másik céget ilyen esetben.

Szövegváltozatok plusz költsége?

Egyre többször házasodik két különböző anyanyelvű fiatal. Ilyenkor természetes, hogy mindenki a saját nyelvén adja át a barátaiknak, rokonaiknak a meghívót. Vagy lesz vacsorás és vacsora nélküli meghívó. Van olyan vállalkozás aki ilyen esetben ezt külön meghívóként kezeli. És kéri, hogy rendeld meg mindegyikből a minimum darabszámot. Nem szimpi hozzáállás. A Sannánál akár egyetlen szövegváltozatot is elkészítünk. Plusz költség nélkül.

fehér csipke esküvői meghívó

Fehér csipkével

Mi az oldal választéka?

Javaslom nézd meg, milyen egyéb esküvői termékekkel foglalkozik a vállalkozás.
Ha tudsz rendelj olyan helyről ahol később tudsz köszönetajándékot, ültetőkártyát, ültetési tablót, menü-háromszöget, gyűrűpárnát és egyebeket is rendelni. Hogy miért? Mert így időt tudsz spórolni. Hiszen csak egy emberrel kell tartanod a kapcsolatot. Spórolni tudsz a postázáson, mert nem 3-5 csomag díját kell fizetned. Garantáltan ugyanolyan harmonizáló színek lesznek a különböző dekorációkon. Szerintem megéri 🙂

Mennyire követi a technológia fejlődését?

Van neki olyan nyomtatója amivel fekete vagy sötét papírra is tud nyomtatni fehér színnel? Tud lézer vágott mintát vágni a papírba vagy fába?

Kérhetsz ingyenes mintapéldány?

Több meghívó készítő cég nem vállalja, hogy ingyen postázzon Neked mintapéldányt. Egész egyszerűen nem hajlandóak ennyit áldozni Rád. A cégek másik része hajlandó küldeni mintapéldányt, de nem a Te esküvőd adataival, hanem valamilyen korábban készültet, ami a nyakukon maradt. Az igazán komoly szakemberek a Te meghívód adataival az általad választott meghívót küldik el. Ingyen. Mert fontosnak érzik, hogy a döntés előtt a kezedbe tud venni a meghívódat. A Sanna Esküvői Meghívó a Veled együtt megtervezett meghívódat postázza, ingyenesen.

meghívó borítékkal

meghívó borítékkal

Megbízható a vállalkozás?

Nem azt gondolom, hogy kutasd le a Cégbíróságon. 🙂 De egy weboldal, telefonszám, cégnév nem olyan nagy feladat annak aki komolyan gondolja a feladatot. Én egy csak Facebook profilos „vállalkozástól” nem igazán mernék rendelni. Elég letiltania és soha többet nem tudom felvenni vele a kapcsolatot, ha valami gond van. Remélem, hogy tudtam segíteni és mostantól pár új szempontot is figyelsz majd az esküvői meghívód kiválasztásakor.

Hidd el sok idegeskedéstől meg tudod magad kímélni! 

Egyéb esküvői ötletek