Nászajándék ötletek – 7 tipp amit láttam!

Nászajándék ötletek, ha nem jut eszedbe semmi mit is adj nászajándékba? Adok neked 7 tippet! (sőt megtoldottam most +7 -el!) Ne készülj bonyolult dologra, nem kell se utazási irodába se vasedénybe menned, de még ajándékutalvány sem kell  ahhoz,hogy kreatív lehess!

Ezt a 7 tippet láttam nászajándék ötletek témában és fotóztam le nektek esküvői fotósként. Ezek valóságban megtörtént működő dolgok! 🙂  Aki a felsorolt 7 tipp valamelyikét nemcsak kapja, hanem adja is, annak ez garantáltan emlékezetes lesz!

1, Low budget megvalósítás

Tehetséges vagy, esetleg nem, viszont exhibicionista? Vagy nincs pénzed? Vállad fel magad! A legolcsóbb nászajándék a legjobb és legőszintébb is lehet! Énekelj egy dalt az esküvőn az ifjú párnak! Garantálom, hogy egy évtized múlva is emlékezni fognak rá!

Nászajándék ötletek - az Éneklés

1, a Low budget nászajándék, néha a legolcsóbb a legjobb!

2, Szélcsengő pénzből menyasszonyi tortába bújtatva

Kimondottan dekoratív, arra ügyelj, hogy műtorta minden szintjén legyen pénz! 🙂

Nászajándék a Tortás

2, a doboz tortás szélcsengő

 Nászajándék ötletek  :  nézz a jövőbe

3, Gondolj a jövőbeli gyerekre!

Aranyos gyerekcipő, gondosan kitömködve 20 ezresekkel. Elképesztő siker, a tömeg tombol majd milyen aranyos, a pár arcát látod, miután belenéztek a cipőbe! 🙂

Nászajándék ötletek 3, Gondolj a jövőbeli gyerekre

Nászajándék ötletek 3, Gondolj a jövőbeli gyerekre

3, Gondolj a jövőbeli gyerekre

4, A maci trükk

Aranyos plüss a képen látható fiatalos dekorációval. A könnyes szemek garantáltak!

Nászajándék ötletek 7 tipp - macis trükk

4, A macis trükk

5, Az első tégla

A jövendőbeli ház első téglája!!!  Ne feledd a gondosan becsomagolt B30-as falazóblokk légréseit gondosan kitömni öt -esetleg tíz ezresekkel!!!

Nászajándék ötletek 5 , Az első tégla

Nászajándék 5 , Az első téglakibontása

Nászajándék

Nászajándék 5, Az első tégla

Nászajándék ötletek : A kedvenceim!

6, Hatalmas vászon kép (pl. az általam készített) jegyes fotóval

Ütős ajándék lehet a vászon kép a párról, amint a képen is látható.  Szép ajándék volt a barátoktól, egy igazi meghitt szerelmes pillanat. Ha érzelmekre hatsz, többet ér, mint a pénz!  (azért gondosan ügyelj arra, hogy egy kisebb összeg nyugodtan elhelyezhető a kép hátulján 🙂 ). Jegyes fotózás adható ajándékba is, keress meg, mert roppantul örülnek az ilyesminek is, nekik is én készítettem!

Nászajándék ötletek - ajándék fotózás

6 , A vászon kép róluk – A jegyes fotózás, náluk én készítettem!

7, A Nokiás doboz..

Aki nem ismerné a nokiás doboz sztorit annak azonnal klikk ide! Itt én érzékenyültem el. Tökéletes telitalálat nálam. Figyelem, nem low budget, hanem abszolút felső kategóriás ajándékot sejtet! 🙂

Nászajándék ötletek 7, A Nokiás doboz

Nászajándék ötletek A Nokiás doboz

7, A Nokiás doboz

 

8, A torta

Egy kis frissítés.. Újabb nászajándék ötlet, azonnal felteszem, mert baromi jó! Grillázs tortát kapott a pár ajándékba. A hagyomány szerint ezt szét kell törni egy sodrófával apró darabokra (dabasi esküvői szokások). A torta szétverése után pedig a meglepetést látható. Igen a tortába rejtett ajándék! Itt a dátum mellet volt azért egy boríték is 🙂 íme fotókon:

9, Az Escobar pakk

Egy újabb frissítés.. Az “Escobar pakk”.. Némi meglepetést okozott számomra is a számzáras táska kibontása utáni pillanat. Gyakorlatilag egy mobil kokainbáró szettet rejtett a fényesre bokszolt bőrtáska. Nemcsak pénzt, de gondosan becsomagolt fehér port és roppant ötletes “kóstoló kés” is szerepelt a csomagban 🙂 Persze maradandó emlék ez is, de talán egy fotózást adni nászajándék talán hasznosabb! 🙂

Frissítés + 7 ötlet!

Az elmúlt időszakban, látva ,hogy mennyien olvassátok a cikket elhatároztam hogy adok plusz 7 nászajándék ötletet nektek. Bizony egy esküvő alkalmával a meghívott vendégeknek is sok fejtörést okozhat, hogy mit is adjanak nászajándékba az ifjú párnak, mire van és lehet szükségük, nézzük a plusz 7 tippet!

  1. Bohémabb párok részére készíthetünk egy pár oldalas rendhagyó újságot cikkekkel, hírekkel, amik természetesen róluk szólnak, ezt illusztrálhatjuk képekkel, sőt az interneten egyedi keresztrejtvények elkészítéséhez is találunk sablonokat. 
  2. A papírpénzből készült színes csokor méltó párja lehet a menyasszonyi csokornak. 
  3. Szintén nagyon személyes ajándék a barátokkal esetleg a családtagokkal készített pár perces kis videó klip, amikor különböző módokon (üzenő táblák, pantomim, póló felirat) fejezik ki gratulációikat. 
  4. Ha nem szeretnénk pénzt ajándékozni, személyre szabottá tehetünk egy talpas pohár szettet a friss házasok belegravírozott nevével vagy a monogramjukkal, esetleg ha tudjuk, hogy összeköltöznek, elkészíttetni számukra az első közös névtáblájukat. 
  5. Kicsit több szervezést igényel ugyan, de nagy meglepetésnek számít, ha a baráti kör összedolgozik, egy közös ajándékkal kedveskedik, és egy pár szám erejéig elhívják az ifjú pár kedvenc előadóját, énekesét. 
  6. Maradandó emlék egy házassági napló is, pár kedves gondolattal az elején, amit a közös élményeik leírásával, fényképekkel, koncertjegyekkel és számukra meghatározó közös pillanataik relikviáival tölthetnek meg a friss házasok. De hivatalosan is egybekötött közös életük képeit fűzhetik le, ha egy csodaszép esküvői fotóalbumot kapnak, mely kézbe vehető, hogy ne csak a számítógépen tudják megnézni a felejthetetlen pillanataikat. Ez az ötlet fali montázsra is átvihető. 
  7. Kellék bőrönd, ami egy szép akár régi típusú utazóbőröndből áll, és magába foglalja mindazokat a tárgyakat, amikkel az ajándékozók indítanák útra a fiatalokat, például egy kis sodrófa a feleségnek, füldugó a veszekedésekhez, egy térkép az utazásaikhoz. 

A jó nászajándék kiválasztása, vagy megalkotása természetesen függ az egyedi ízléstől is, ebben a kérdésben is hallgassunk a megérzésünkre, mindenkinek „más jön be”. Nem a nászajándék az esküvő fénypontja, de ha jól választjuk meg, akkor akár egy életen át elkísérheti a párt és éveken át beszélnek róla. Ne feledd páros, jegyes vagy esküvői fotózás is kiváló nászajándék lehet! Kedvelést és megosztást köszönöm! 🙂

 

Remélem tudtam segíteni ötletekkel,tippekkel számodra. 🙂 Megosztásokat köszönöm! Az oldalamon pedig nézz szét,hiszen ha jegyes fotózást  (árakkal) vagy esküvői fotózást adtok nászajándékba (esküvői fotózás árak oldalamon láthatod mennyibe kerül) barátnak vagy rokonnak akkor jó helyen jártok! 🙂  Az ilyen felajánlást is szívesen veszi az ifjú pár, így az esküvő anyagi terheiből legalább egyet levesztek a vállukról!