Páros fotózás

Páros fotózás volt a 2016-os Valentin napi nyereményjátékom nyereménye a facebook oldalam követői között. Mielőtt megnézed a fotókat pár dolgot leírok mi is ez:

Mi a különbség a közös fotók és a páros fotózás között?

A páros fotózás értelemszerűen szerelmespárok fotózását jelenti, de nem a szokásos “Lécci készíts rólunk egy képet!” módon, gombnyomással, hanem fényviszonyok figyelembe vételével és profi fotós szakértelmével. A páros fotózás varázsa az érzelmekben rejlik, ezért a fotós feladta az, hogy azokat a pillanatokat örökítse meg, amikor a legjobban vibrál köztük a levegő.

Pontosan mi is a páros fotózás?

A fotózás egy tetszőleges (előre egyeztetett) helyszínen és időpontban történő találka, ahol a szerelmespárhoz csatlakozik a fotós, és megörökíti a pár közösen eltöltött legszebb pillanatait. A fotózás minimum egy órát vesz igénybe, de nem több három óránál.

A fényképezés többnyire a pár számára valamely, közös élményük fontos helyszínén történik és a fotózás fókuszában a szerelmespár áll, de mindez nem zárja ki a közös életük részét képező kutyus, vagy más házi kedvenc jelenlétét sem. A közös érdeklődési kör, a közös hobbi is része lehet ezeknek a képeknek, hiszen a fotózás lényege a közösen eltöltött időszak hiánytalan rögzítése!

A sztori:

Eljött a nagy nap, nyerteseim Dóri és Zsolt lettek. Több telefonos beszélgetés után április 17-re esett a választásunk a páros fotózás lebonyolítására. Bevallom túlaggódtam a dolgot, mert már két napja rettenetes erővel fújt a szél. Miért is érdekes ez? Itt a jegyes fotózás oldalán már leírtam, sajnos a nagy szél által szétfújt frizura nem igazán retusálható. Dóri megnyugtatott, hogy Szentendrén, ahvá a kiruccanást terveztük, nem fúj.  

Közel sincs vége görgess és nézd meg a fotókat!

A helyszínen remek hangulatú fiatal pár fogadott.

Páros fotózás Love session

Aréna,Scorpions

Love session

Páros fotózás Love session

Páros fotózás 2 fotobese Love session

Páros fotózás Love session fotobese

Áldozz időt az igaz szerelemre

A fényképezkedés rendkívül jól sikerült. Igazán profin lehetett dolgozni velük és öcsémmel is, akinek külön köszönöm az asszisztenciát! Segítség nélkül lassabban halad az ember a fotózással, jó ha valaki segít a technikával,  megérte elhívnom.  A vasárnapi tömeg ellenére teljesen diszkréten megoldottuk a love session lebonyolítását. Ismerem a belvárost, de a turista tömeg átírja ilyenkor a forgatókönyvet. Sikátorok, terek, Duna part: a helyszínt mindenkinek ajánlani tudom, mert Szentendre csodálatosan szép. Roppant jólesik kiülni a teraszokra is, amik ilyenkor nyáron mediterrán hangulatot kölcsönöznek. Talán nem is bánom ,hogy Zsolti most nem versenyautóval fotózkodott, mert mindketten igazi modellek 🙂

Remélem találkozunk még a szerelmesekkel a nyáron, mert nagyon jó lenne egy autós sorozat is!  A képanyag önmagáért beszél, nagyon élveztem, remélem te is miközben nézed!

 

Páros fotózás szentendre 2

Páros fotózás 4 fotobese

Lánykérési alkalom is lehet! 🙂

 

Mi a love session?  Röviden: A fotózás egy egyszerű dolog jegyesség vagy házasság terhe nélkül, magatoknak és az utókornak (Bővebben a jegyes fotózás oldalon lehet olvasni róla.) Én nagyon örültem volna ha rólunk is készül. Ajándéknak sem utolsó a párod számára! Tényleg időt kell áldoznuk egymásra és a szerelemre 🙂

Update: Elkészült az autós sorozat is! Egyik legizgalmasabb fotózásom volt. Hogy miért? Mert a Kakucs ringen csináltuk a képeket és Zsolt egy BMW -t hajtott. Hobbi az autóversenyzés és amikor ez szerelemmel is párosul az meglátszik a fotókon is 🙂  A kocsit is felhasználtuk a természetesen a képekhez is 🙂 Ha van ötletetek nem hétköznapi páros vagy jegyes fotózásra megcsináljuk!  Itt megnézhetitek az autós sorozatot megéri!

Páros fotózás ára a jegyes fotózás csomagáraival azonosak!