A füstös esküvői fotózás Pomázon

Már tombolt az esküvői szezon, mikor Balázs felkeresett azzal, hogy legyek az esküvői fotósuk. Különösen örültem Bali hívásának, mert évekig kollégák voltunk. Sőt, az akkor még menyasszonyi státuszban lévő Bea is kolléganő volt a Westendben. Aztán kiderült,hogy sok ismerős és szintén volt kolléga lesz a vendégek között is! Nagyon örültem és jól esett, hogy ennyi év után sem felejtettek el. Esküvői fotózás Pomázon a kastélyban! Izgalmasan hangzott!
Időben indultam útnak, mert szerettem volna kitenni magamért már az előkészületek fotózásánál. Megérkezéskor terepszemlét tartottam. Hiszen a fotózásra szánt idő kevés, abból elvenni tilos :).

Teleki-Wattay kastély esküvő

A Teleki-Wattay kastélyszálló, bár nem nagy, de kívül tökéletes helyszín a kreatív fotózáshoz. Aztán mégis máshogy alakultak a dolgok.. Mindez a szokásos feszes program miatt. Az elején elcsúszott az időzítés.. ilyenkor lavinaként szokott zúdulni a baj és nagyrészt a fotózás rovására, mert szinte csak abból az időből lehet elvenni. Fontos az esküvői forgatókönyv, de hiába ha a fodrász nem tartja tiszteletben. A remek sminkessel Búzás Eszterrel sikerült dolgoznom, most sem okozott csalódást. Szerencsére nem volt okom panaszra, mert minden percet be tudtunk hozni, ami a fotózásból lemaradt, a csodaszép polgári szertartás után! Amíg nincsenek képek, addig mindig feszülten érzem magam, hiszen valamit adnom kell 🙂 Csoportképek után hozzá is kezdtünk a kreatív sorozathoz a kastélykertben. Az esküvő igazán figyelemreméltó része a vacsora és a mulatás volt, aminek a levezetésében Müller Attila asszisztált.

menyasszony pomáz

esküvői fotózás Pomáz

Esküvői fotózás Pomázon

A helyszín nem rossz, de közepes és kis esküvőhöz ajánlom, mivel viszonylag kis beltérrel rendelkezik a pincehelyiség. Itt főleg a tánctér folyosóhangulata volt fura, de természetesen a násznépet ez nem zavarta. Attila megtáncpárbajoztatta a csapatot, nem is akárhogyan! Tortavágás után felpörgött megint minden és őrült hangulatban telt az est.. Már csak egy melóm volt. Bea még az esküvő előtt szertett volna egy hosszú expós csillagszórós képet.. de tök sötét lett és mondtam, hogy én egy egész másikat javasolnék nekik.. Ezzel a fotóval biztosra akartam menni és sikerült is elkészítenünk hibátlanul.

Menyasszonyi ruha pomázi kastély

csillaszórós éjszakai kép

Ezután világosodtam meg, hogy egy másik fotózásból maradt egy füstgránátom! Remek alkalom eldurrantani, ha már kijöttünk csillagszórózni! Előkészítettem mindent és a násznépből felkért segédemet is betanítottam néhány perc alatt a füst használatára.
Sikerült elkészítenünk ezt a fotót is, aminek rendkívül örültem, hiszen elég extrém esküvőnapon éjfél körül hasonlóba fogni. Teljes siker lett. Amire viszont nem számítottam az a szél és pince helyiség nyitott ablakai.. a többit a fantáziádra bízom 🙂

Így sikerült az esküvői fotózás Pomázon. Azt hiszem ez megint egy emlékezetes esküvő marad 🙂

 

Még több esküvői sorozat: Esküvői képek