Álom esküvő Daalarna menyasszonyi ruhában

Mindig jó kérdés mitől lesz „álom esküvő”? Számomra a pár egymáshoz való viszonyát, a jó szolgáltatókat és a tökéletes lebonyolítású esküvőt jelenti, ahol minden önfeledten és zökkenőmentesen zajlik, lehetőleg a pár álmai szerint. Mellőzve a szülői nyomást, az aggodalmat, izgalmat és az idegeskedést! Az álmok pedig menyasszonyi ruhát is tartalmaznak, jelen esetben egy Daalarna-t!

A közel sem tökéletesen induló esküvő részleteit skypon beszéltük meg Verával és Norbival. Feltűnt fesztelenségük a beszélgetés alatt, ez előre vetítette a modern fiatalos felfogást, amit nagyon kedvelek! Az esküvői helyszínt áthelyezték máshová menet közben. Ez inkább fura, mint gyakori dolog. Fel is vette velem a kapocslatot Mészáros Barbara az esküvőszervező.

Álom esküvő dekor esküvői dekoráció galopp majoresküvői ültető táblaVirágszép dekoráció

Sohasem volt felhőtlen az esküvőszervezőkkel a kapcsolatom. Egész egyszerűen nem éreztem sokaknál az ár érték arány indokoltságát sem. Érdekes módon ezen az esküvőn minden megváltozott. Nem csak Barbiban, de Matteóban a munkatársában sem csalódtam az esküvő napján. Félelmeim szertefoszlottak, mert kiváló csapatot tartottak egyben a nap folyamán. Már megérkezéskor elidőzött a szemem a csodaszép dekoros munkám, melyet a Virágszép készített.

Már tudtam, hogy az ERA Stúdió színeiben Honti Tibi barátom fog videózni aznap, ennek nagyon örültem! A megérkezéskor szakadó eső várt minket. Ilyenkor benne van a dologban, hogy bizony elmaradhat a fotózás. El is maradt. A vizes fűben és a feszes forgatókönyv nagyon visszafogott volna idben, nem is bántam, hogy későbbre tettük.

Azért sem volt gond másnapi fotózás, mivel Vera a Benes Anita által képviselt Daalarna menyasszonyi ruhát választotta a nagy napra, amit meg is vett. Első pillanatban feltűnt, hogy a hagyományos viselet helyett egy finomabb, lazább, hozzá sokkal jobban passzoló darabról van szó. A nap előrehaladtával megértettem az egyedi ruhaválasztást okát is (erről lejjebb). Természetesen ismertem a tervező munkáit, hiszen magas szakmai színvonalat képvisel velük, de még nem volt alkalmam fotózni. Egy nem hagyományos esküvő, nem hagyományos pár érzéseit nem köthette korlátok közé a ruhaválasztás. A menyasszony fiatal, fesztelen, vidám személyiségéhez sokkal nehezebben volt elképzelhető egy hagyományos abroncsos ruha. Élete nagy napját egy olyan menyasszonyi ruhában szerette volna tölteni, ami csak az övé!

Így lett álom esküvő ez a nap!:)

Helyszínünk a Gyáli Galopp Major volt, ami elképesztően dekoratívan nézett ki napközben.
A hangulatfelelősünk Kónya Attila DJ pedig tökéletes profizmussal konferált és szolgáltatott zenét, hihetetlen, az esküvőkre nem jellemző füst és fény show közepette! A buli fergetegesre sikerült, elképesztő parti volt végig. Azért szerettem ezt a napot, mert viszonylag kevés hagyományos elemet tartalmazott .Nagyon kedvelem azokat az esküvőket, amik úgy próbálnak meg mások lenni, hogy nem megy egyéb dolog rovására.

ajándékdoboz  karikagyűrűk fánDaalarna menyasszony kreatív fotózás fenyőerdő kutyás esküvő

Az eső lehetővé tett, egy másnapi fotózást, ezért újra átgondoltam a képek készítését. Egy fenyvesre esett a választásom helyszínként, ami tetszett is nekik, hiszen natúr természetes képeket szerettünk volna. Viszont a helyszín megközelítése elég nehézkes túra lett, milliónyi királydinnyén kellett átjutnunk hozzá! Ezért a kutyusos képekből kevesebb készült, mert nem neki való volt ez a terep.

Szinte mindig világítok, de most inkább törekedtem a természetességre, ezért mellőztem a fények használatát (ez ritka) és kevés beállított pózt használtam. Hagytam, hogy teljes mértékben elfejtsék, hogy ott vagyok és egymással foglalkozzanak. Ezen kívül a retus mennyiség is minimalizálva lett, hogy megtartsuk a képi világ és pillanatok természetességét. A különleges Daalarna menyasszonyi ruhát pedig egy fenyőágon fotóztam. Nem gondoltam az elején, hogy a kis fadoboz melyet Norbi készített, percekig kell koslatnom, amíg le tudom fotózni (megérte egyébként!) 🙂 Ez a nap a szerelem ünnepe volt, a fotózás pedig egy remek kaland. A folyamatos örömön, mosolygás és buli, kötöttségek nélkül, így lehet neked is álom esküvőd! 🙂

Nézd mega többi képet is! 🙂

 

Ha megtetszettek a képek és fotóst keresel, akkor írj!