Loading

Családi fotózás

Családi fotózásCsaládi fotózás

Családi fotózás szolgáltatásom ajánlom figyelmedbe, remélhetőleg segítségedre leszek benne és minden információt megtalálsz! Időm nagy részében esküvőkkel és rendezvényekkel foglalkozom de gyakran érkezik kérés családi fotózásra is. Szinte tökéletes ajándék a karácsonyi fotózás a nagyszülőknek. Akár papírkép, fotókönyv vagy naptár formájában. Ez olyan ajándék lehet, amire minden nagyszülő vágyik. Háromgyerekes apukaként tapasztalatból elmondhatom, hogy ezzel szinte mindig betalálsz majd, hiszen érdemes néhány évente megörökíteni fotón a hozzánk legközelebb álló családtagjainkat.

Családi fotózás / karácsonyi fotózás kérdések és válaszok 

Hogyan történik a családi fotózás?

Profi felszereléssel és világítással helytől függetlenül „műtermi körülmények” között fogunk fotózni. Tavaszi és őszi időszakban, kültériben is történhet. Legalább két helyszínen, egymáshoz közel. Ha téli, karácsonyi fotózásról van szó, legalább három berendezett háttér előtt zajlik többféle beállítással. Vagy saját vagy bérelt, például berendezett esküvői színhelyen történik. Ilyenkor rövid ismerkedés és oldódás után neki is állunk, hiszen sokatok kisgyerekkel érkezik. Az ő türelmük véges. 

Karácsonyi fotózás

Mennyi ideig tart a családi fotózás / karácsonyi fotózás?

A fotózás stúdióban, vagy bérelt beltéri helyszínen maximum 1 órát tart. Ebbe az egy órába van benne az esetleges átöltözés ideje is. Azért nem vállalok több időt, mert sokan gyerekkel érkeznek, 12 éves kor alatt nagyon gyorsan lefáradnak és szinte lehetetlen őket hadra fogni 🙂   

Átöltözni lehet ilyenkor?

Igen, bérelt stúdiókban vagy beltéri fényképezéseken tudok biztosítani öltözési lehetőséget. Ruhákat nem.  

családi fotózás fotobese

Mennyi kép készül?

Az egy órás fotózás során 50-60 kép közül válogatom ki azt a 25 db retusált fotót, amit megkaptok. 

Van papírkép vagy nyomtatott kép az árban?

Az ár nem tartalmazza a nyomtatott vagy papírképeket. A papírképek készítést már megtudjátok magatoknak online oldani településtől és tőlem függetlenül is az általoltok preferált helyen és minőségben. 

Fotókönyv készítést vállalsz családi fotózás vagy karácsonyi fotózáshoz is?

Fotókönyvek készítése összetettebb, hosszabb feladat. Ezeket javarészt karácsonyi fotózásokhoz szokták rendelni, 15×20-as méretből fogy a legtöbb. Fotókönyveket közössen tervezem veletek, a ti jóváhagyásotokkal kerülnek gyártásba. (De nem 2 nappal az ünnepek előtt, akkor már nem vállalom) Én nem a nagy áruházi vagy cewa minőségben készítem csak kiváló minőségű anyagokból, hiszen az olcsóbb papírok nem időt állóak, ahhoz nem adom a nevem. Az esküvői könyvvel ellentétben ez csak 24 oldalas. Nagyon fontos megemlítenem, hogy csakúgy, mint az esküvő könyveknél 70 féle borító anyagból (szövet, bőr, több stílusban) tudtok választani. Album készítését saját anyagaimból vállalom csak. Elkészülési idő 7 nap, tehát ha ilyet szeretnél időben kell megrendelnetek, hogy a fa alá kerüljön. Bővebben a fotókönyv oldalon. 

A képeket retusálva kapjuk?

Az elkészített fotók mindig tartalmaznak digitális utómunkát. Apróbb korrekciókat végzek maximum. Tehát fiatalítást vagy testsúly csökkentést nem végzek. Gyerek arcokat nem retusálok, csak pattanások bőrhibák esetén. Test, arc átalakítás vagy színhely átépítés és cserét nem tartalmaz az ár! 

 

Családi fotózás ár

ft 25.000
1 óra fotózás
Átöltözési lehetőség
25 db Retusált fotó

Családi fotózás + fotókönyv

ft 40.000
15x20 cm
24 oldal
70 féle választható szövet és bőr borító
Csak az általam készített képekből