Dabas Hotel esküvő

 

Cím: Dabas, 2370 Bartók Béla út 100

 

Dabas Hotel Budapestről csak 45 km,  200 fő körüli esküvőt zökkenőmentesen tudnak bonyolítani. A Dabas Hotel nevéből adódóan (régi nevén Dabas Motel) jó minőségű szállodai szobáival lehetővé teszi a messziről érkezők elszállásolását egy hosszú esküvői nap, vagy a hajnalig tartó buli után.

Az ifjú pár szobát kapott a készülődéshez. Itt zajlott a sminkelés és öltözés is. Még a dabasiaknak is könnyebb egy helyre rendelni fodrászt, sminkest és esküvői fotóst, mint szaladgálni mindenfelé. Ezt nyáron tartom különösen fontosnak, amikor percek alatt le lehet izzadni és szintén percek alatt tönkremehet, leolvadhat a smink. Kényelmesebb így, főleg azért, mert a nagy napon minden percért kár. Esetemben helyben történt a kikérés is, ami nagyon szimpatikus volt számomra. Így csak a polgári szertartáshoz kellett elmennünk.A személyzet nagyon kedves volt, a ceremónia mesternek külön sütöttek szalonnát . Az ételek minőségére nem lehet panasz, teljesen meg voltam elégedve. A terasz részt is fontosnak tartom kiemelni,mert ma már sokan nem gondolnak a dohányzó vendégekre. Nyári estéken kiváló alkalom kiülni ha valaki elakar menekülni pár percre.

Étterem és bálterem

A leülni kívánó dohányosok vagy itallal beszélgető fiatalok értékelni fogják. A tánctér mérete szintén megfelelő. Számomra az sem volt elhanyagolható tény, hogy az esti mulatós résznél sem sötétítenek le teljesen. Ez nagy divat, de ha a tánctér  teljes sötétségben van, szinte lehetetlen fotókat készítenem.
Összességében elmondhatom, hogy többször jártam itt és nemcsak esküvőn, egyéb rendezvényen valamint az étterem részben is.  Teljes mértékben ajánlani tudom Dabas Hotel -t mint esküvői helyszínt,nézzétek meg! Niki és Balázs fotózása nem, de a dabasi esküvő itt volt! 

Dabas hotel esküvői tánc

Dabas Hotel főasztal Dabas Hitel esküvői dekoráció

Dabas Hotel esküvői helyszín

Fotózhatóságról:

Sajnos 100%-ban egyéb helyszínen kell megoldani a kreatív esküvői fotózást. Környéken van rá lehetőség.

Értékelés: 10/9

Pozitívum

  • Ételek minősége
  • Kiszolgálás és személyzet minősége
  • Van légkondicionáló
  • Terasz (dohányzó)
  • Szállás (jó minőségű szobákkal)
  • Tánctér megfelelő méretű nagyobb zenekar esetén is

Negatív

  • Épület adottságai miatt nehezen belátható (az oszlopok miatt, amiket ilyenkor feldíszítenek) ezért a ceremóniamester nem mindig tud kontaktusba kerülni az emberekkel illetve komplett totálkép nem készíthető tökéletes. (nem nagyon  zavaró mert kevés helyen van ilyen lehetőség).

Egyéb:

  • Polgári szertartást máshol praktikusabb (van olyan esküvői helyszín, ahol szép környezetben, helyben van) itt viszonylag közel az anyakönyvi hivatal.
  • Kreatív fotózást külön helyszínen kell készíteni (bár ez nem feltétel egy esküvőnél, de van olyan helyszín, ahol helyben lehet a kreatív fotózást is tartani).
  • Gyermek barátság: átlagos, de figyelmet igényel – Éttermen belül és a lekerített teraszon megfelelő. Viszont az étterem előtti nyílt parkoló veszélyes lehet a rohangáló kölykökre.

Néhány helyszíni képen a Dabas Hotel :

Dabas hotel esküvői buli
Dabas Motel esküvői tánc
Dabas Motel esküvői tánc
Dabas Motel Esküvői helyszín menyasszony
Dabas Motel Esküvő
Dabas Motel esküvői buli

 

Dabas Motel esküvői helyszín

Dabas Hotel: A néhány oszloptól eltekintve kiváló helyszín

esküvői dekor Dabas Hotel

Ajánlom figyelmedbe a esküvői szokások Dabason cikkem ha itt lesz az esküvőd 🙂 !

Update:

Update 1 Megint rendben nagyon rendben volt nagyon főleg a kiszolgálás és a kaja is!

Update 2 Perfekt esküvőn jártam itt, hatalmas buli volt! Személyzet kiváló. Vévig figyelték az ifjú pár káráseit folyamatosan kapcsolatban voltak a ceremónia mesterrel.

Update 3 Azóta egy Nemzetközi konferencián is fotóztam itt. A vendégek elszállásolása mellett az egyhetes rendezvényprogramok is innen indultak. El kell mondanom,hogy vendéglátásból és odafigyelésből megint jelest kapott a kiszolgáló csapat! Ajánlom, a figyelmetekbe a helyszínt, mert tényleg profi és gördülékeny a rendezvények és esküvők lebonyolítása.

Update 4 Egy újabb remek esküvőn vagyok túl. Minden kifogástalan volt. Viszont átkeresztelték a helyet Dabas Hotel ra!

esküvői fotók