Deák Udvarház esküvő – tapasztalataim

Cím: Kakucs 2366, Nagyligetes tanya

Deák Udvarház… Egy új vintage esküvő helyszín, mégis megelőzte a híre, hiszen az esküvő szakmabeliektől hallottam már róla. (cikk alján lesz pár új ott készült fotósorozatnak a linkje is!) Kakucs 40km-re van Budapesttől, ami kb. 40 perces utat jelent az M5-ösön.

Deák Udvarház vintage Esküvői helyszín fotobese

Deák Udvarház esküvő

 „Ne ess pánikba” és csak a kis táblákat figyeld a fákon és oszlopokon, és odaérsz. Ha megérkeztél, a főépület előtt leparkolhatod az autód. A két tóparti épület közül a közelebbit, ami nagyobb, azt keresd. A balkonos bejárati résznél egyből mellbevágó vintage hangulat fogad. A stílus szerelmesei azonnal elérzékenyülnek, főleg ha beljebb lépnek az éttermi részbe. Esküvőfotózásom alkalmával remek díszítést kapott az étterem. Tovább haladva a tánctérre jutunk. Én nem vagyok híve az esküvő és a násznép szétválasztásának semmilyen szinten, de itt átlátható a tér és a tulajdonos ígérete szerint tesz még többet az ügyért újabb nagy ajtók beépítésével. Van, aki nagyon szereti, hogy van nyugodtabb beszélgetős rész, de én jobban szeretem „átlátni” az esküvőt. A belső rész, ahol a tánctér is található, világos színekkel operál, csodaszép és megfelelően ünnepi. A napáteresztő tetőn viszont a hő is bejön sajnos. Hűtés van, nem kell aggódni, de idő, amíg áthűtik a termet.

A menyasszonyi készülődés a „rózsa” szobában zajlott, ami egy elég nagy lakosztály hatalmas ággyal. Volt alkalmam bepillantani a kisebb szobákba is, melyek hamisítatlan vidékies mégis modern hangulatban várják a lakókat (sajnos csak 28 főt).

Deák Udvarház szoba Deák Udvarház dekor vintage esküvő helyszín

Deák Udvarház: Oké, hogy vintage esküvő helyszín, de milyen a kaja?

Az esküvői vacsora valamint a kiszolgálás nagyon jó minőségű volt. A szolgáltatók ugyanolyan esküvői ellátást kaptak ételekből, mint a násznép. Esetemben egy normál könnyű húslevessel kezdtem. Majd jött a sültes tál, ami igen jó ízű volt. A vegákra is gondoltak: gomba, sajt és párolt zöldség is szerepelt rajta. Nagyon díjaztam a kiváló házi káposztasalátát, de ennél is jobban odavert a marhapörkölt! A ház kedves vendéglátója 2x is szólt, hogy ki ne hagyjam… Már teli voltam, de muszáj volt megkóstolni a vörösboros vaj puha marhapörköltet házi kenyérrel! Igen, helyben sütik, méghozzá kint az udvaron, kemencében! Kanállal kétpofára zabálás klasszik. 🙂 És erre még ráküldtem egy nagy pohárral a házi levendulás szódás bodzaszörpből… Később lagzis süti helyett egy aranyos régi hangulatú befőttes üvegben szervírozták a desszertet, ami egy könnyű krém volt. Elkészítése kiváló!

 

Deák Udvarház Esküvői helyszín vintage környezet Esküvői helyszín Deák Udvarház ebédlővintage esküvő helyszín Esküvői helyszín Deák Udvarház tnctér fotobese  Deák Udvarház szobák 2

A fotózhatóságról:

A vintage esküvő helyszín a kreatív sorozatra tökéletes. Kívül sok zöld és variálási lehetőség, belül pedig tökéletes a beltér. Nagyon szeretem azokat a helyszíneket, ahol helyben tényleg MINDEN megoldható, és a Deák Udvarház ilyen.

Mert a környékünkön még nem találtam ilyen minőségű esküvői helyszínt, ahol minden megoldható, a személyzet pedig családias hangulatban, mosolyogva fogadja a kéréseket. Nálam sokat számít ez is, mert az nekem kevés, hogy szép… De itt jó a kaja, és a háziak is kedves és odafigyelő emberek. Ezért kiemelten ajánlom az Udvarházat. Nem csoda, hogy rengeteg a foglalásuk!

Értékelés : 10/10

 

Pozitívum:

 • Vintage (klikk a kékre ha nem tudod pontosan mi az) esküvő helyszín, szép és trendi
 • Polgári szertartás tartható az erre kialakított kinti helyen a tóparton
 • Kiváló kiszolgálás, mindenben segítőkész mosolygós személyzet (példamutató)
 • Ételek minősége nagyon jó
 • Van légkondicionálás, ventilátor
 • Kifogástalan hangulatú szálláshelyek kb. 28 főnek

Negatívum:

 • Nem vagyok a híve a telefonozásnak esküvőn, de a kék szolgáltatónál nem valami jó a térerő és wifi rendszeren is  javítani kell

Egyéb:

 • Kreatív fotósorozathoz tökéletes
 • Kevésnek érzem a szobaszámot egy nagy ott alvós esküvőhöz (ez nem von le a helyszín minőségéből)
 • Bekötő út minősége ugyan negatív, de számomra ez nem von le a helyszín minőségéből
 • Gyermekbarátság: Veszélyes A hatalmas udvaron és réten kiválóan elszaladgálnak a gyerkőcök. A dísztó fokozottan veszélyes, szülői felügyelet nélkül nem lehet kiengedni a kicsiket!

  Update:

Nemcsak esküvőn, de egyéb rendezvényeken is sikerült itt együtt dolgoznom az Udvarházzal. Céges konferenciát, nyári nyílt napot és még karácsonyi családi fotózást is csináltam itt. Kedves olvasóm, abszolút a legjobb (nem csak) vintege esküvői helyszín, ahol jártam. Bár hasonló 10-es pontszámot adtam másik helyszínnek is, de itt a vendégszeretet az ételek és a környezet minősége kiemelkedő. Feltétlenül ajánlom a figyelmetekbe. Teszem ezt azért, mert tartottunk itt családi rendezvényt. Nagyon elégedett voltam, jó kaja, kedves emberek.

 

Csülök fesztivál deák udvarház
deák udvarház dekor
Deák udvarház Csülök fesztivál

 

Helyszínen készült valódi esküvői sorozatok: 

Azt hiszem nem szorulnak a képek magyarázatra a féktelen szerelemfotó sorozata.

A helyszínen készült vintage romantika sorozatom.

 

esküvői fotók