Eljegyzési fotózás, avagy esküvői hangulat lánykéréssel!

Az eljegyzési fotózás nem egy divatos modern kifejezés. Sőt nem is túl divatos ma már a klasszikus eljegyzés sem. Mégis roppantul örültem amikor felkértek fotósnak. Azért is örültem Andor felkérésnek, mert ő is dolgozik esküvői szolgáltatóként,  Kiváló szaxofon játékát többször is hallottam élesben, azt hiszem a profi cimke nem túlzás. 🙂  Akinek pedig megkérte a kezét, bizony azzal is dolgozott már esküvőn. 🙂 Egyre kevesebb klasszikus eljegyzési vacsora és buliról tudom ezért nagyon örülötem neki!

eljegyzés

A beszéd és a nyilvános lánykérés miatt nem irigyeltem főhősünket, de roppant stílusosan oldotta meg ezt a feladatot! 🙂 Néhány kedvesszó levette a vndégeket a lábáról! Az előre tervezett eljegyzési fotózás rövidre sikeredett ugyanis a pár csodaszép gyermeke áttervezte a programot. Reményeim szerint a rögtönzött családi fotózás szép emlékként fogja kísérni őket az útjukon. Nagy alkalomra nagy buli is dukált! Sosem láttam még maskaratáncot eljegyzésen! Ez általában csak esküvőkön dukál, de az emelkedett hangulthoz remekül ilett ide is! Kiemelném még a Silver duó-t, akik remekül szolgáltatták a talpuk alá a zenét az est folyamán! Azért szeretem ezeket a pillanatokat, mert ilyenkor a párok beengednek az életükbe. A tánc, a családi hangulat, a gyerekek, az itt jelenlévők pedig eszembe juttatták, hogy ez maga az élet.. Remélem klasszikus eljegyzésből a következő szezonokra is jut majd és ezta szép régi hagyományt nem felejtik el a modern párok.

Eljegyzési fotózás klasszikus eljegyzésen

Az eljegyzési fotózás egyébként a nevével ellentétben nem feltétlenül az esemény dokumentálását jelenti pusztán, mint inkább egy laza, szenvedélyes hangulatú dolog. Itt megörökítésre kerülnek fiatalságotok, közös életetek legszerelmesebb szakaszának legboldogabb pillanatai. Ezen túlmenően a veletekvaló elős munka sokkal könnyedebbé teszi a fotózást az esküvő napján, mivel tudni fogjátok mire számíthattok, így magabiztosabbak lesztek a nagy napon és nem érhet meglepetés sem! Sokszor javaslom a pároknak, hogy vagyék figyelmbe, hogy köszönőajándékok vagy meghívók, fontos részévé válhatnak ezek a képek és kapcsolódhatnak az esküvő hangulati elemeihez! A fotókkal közölhetitek az örömhírt barátaitokkal, rokonaitokkal.
Az alkalomra öltözhettek elegánsan. A jól megválasztott helyszínnel vagy apróbb kellék segítségével közös emlékeiteket is rácsempészhetjük ezekre a fotókra. A jegyes fotózás oldalamon öltözködési, sminkelési tippeket és árakat is találsz!

 

Egyéb olvasnivaló: olcsó esküvői fotós miért ne őt válaszd?