Esküvő a Forster vadászkastélyban standup-al!

Forster vadászkastélyban jártam esküvőn és nem is akár milyenen! Többször jártam már itt, Bugyin, de zömében céges rendezvényen, természetesen ez sosem hasonlítható össze egy esküvővel.

esküvői dekor forster kastély

esküvői dekor forster kastély

Bugyi forster kastély

A helyszínt körbejártam megérkezéskor, ilyenkor kiszemelem, mit hol képzelek el..
Ez a hely kitűnően alkalmas a készülődés képeihez, valamint tökéletes a kreatív fotózásra is. Nagyon vártam Nikiék esküvőjét, mert a jegyes fotózásukon már megtapasztaltam (itt), hogy remekül lehet velük dolgozni. Nem okoztak csalódást, összeszedetten, gyorsan haladtunk a képekkel, nagyon jó páros voltak Tomival ehhez. A remek hangulatú fotózás után biztosan nem érhet meglepetés, gondoltam.

Esküvő a Forster vadászkastélyban

Vagy mégis? Méghozzá másik két szolgáltató személyében. Az egyik a randevú zenekar volt, akik kitűnő hangulatot varázsoltak zenéjükkel az esküvőn, roppant profin tolták. A másik meglepetés Szikra Laci ceremóniamester személye volt. Elég sok ceremóniamesterrel dolgoztam és mindenkiben van valami érdekes…és itt jön a (de) standup-os még nem jött szembe sehol. Laci humora pedig meglepett. Már első percben „leoltottuk” egymást, ezért mindjárt szimpatikus lett. Lendülete egész este kitartott, ahol a játékokat és a hangulatot is sikerült megfűszereznie humorral. Remek választás annak, aki kifinomultabb, nem vőfélyes népi poénokra vevő. Az esküvő vidám hangulatban telt, főleg az italos játékok voltak népszerűek 🙂 Ezen kívül érdemes megemlítenem, a csodaszép dekort, valamint a hibátlan ellátást sem hagyhatom ki!

esküvői fotózás forster kastély esküvői fotózás bugyi

kreatívfotózás forster 

Kiemelném a helyben, a Forster kemencéjében sütött kenyeret! (s láss csodát ismertem a péket is).. Aztán már csak hab a tortán, hogy egy régen látott volt osztálytársam dolgozik itt esküvőkön, aki a pékünk felesége :).

Nagyon megkedveltem Nikit és Tomit, mert az egész hangulathoz nagyban hozzátettek és ezt fontosnak tartom. Főleg az esküvői táncokkal tették felejthetetlenné ezt az estét.

Számomra igazán emlékezetes lett ez az esküvő a Forster vadászkastélyban, remélem a szolgáltatókkal még összehoz a sors 🙂

 

Itt cikkeket találhatsz az esküvői fotó készítésről.