Esküvői cipő nászfrász

Esküvői cipő és pánikba esés esküvőn? Még nem esett meg velem de menyasszonyommal sem “a nászfrász” !!! Zenekar, fotós, helyszín, meghívók, menü: mindez eltörpül a legnehezebb választás – a kényelmes esküvői cipő megvásárlása – mellett! Esetünkben ezzel nem is volt baj,hiszen a lábbeli szemrevaló volt és Dóri lábára is passzolt.. Mégis mi történt?

A gyönyörű és méltatott helyszínen, a Deák Udvarházban történt az eset, ahol fotósként dolgoztam.Remekül haladtunk az előkészületekkel, pusztán néhány perc csúszás volt, vadul készültünk a Polgár Jenőre (ez a polgári szertartás szakmai neve). Előkészületek rendben zajlottak (Dabasról Márton Niki smink és Hideghéti Judit fodrász volt jelen akik segítőként is funkcionált az akcióban), lent várt a násznép. Mindenki felsorakozott a ceremóniához. Anyakönyvvezető a helyén, székek elfoglalva… A különleges, alkalmi testre ragasztott menyasszonyi ruha viszonylag gyorsan felkerült az arára, pedig ettől tartottam picit.

Vár a násznép, de a menyasszonyunk az nincs!

A menyasszonyi cipő került sorra… Ekkor hirtelen leesett a cipőről a csat. Így a magas sarkú topán nem maradhatott lábon! Tartalék menyasszonyi cipő kilőve a ruha hossza miatt. Jókedv-móka-kacagás még tartott, mert hát ne sírjunk, és valaki legyen már szerelőasztal!

Élő esküvői cipő szerelőasztal!

Esküvői cipő szerelés

És igen, lett szerelőasztal is. Méghozzá az egyik rokon hátán történt a dolog 🙂 ! Azért, mert a speciális menyasszonyi ruhában lehajolni lehetetlen, rossz mozdulatra elengedte volna a testragasztó a felsőtestre illesztetett ruhát! De akkor már röhögés is volt, könnyes. Majdnem kimaradt a szitu fotózása, aztán észbe kaptam! 🙂 Elkezdődött a vad szerelés, amihez mindösszesen egy darab olló állt rendelkezésre.

Aztán amíg röhögtünk, valakinek eszébe jutott, hogy le kéne már menni, mert kezd kínos lenni a késés. Néhányunkon kitört a nászfrász, ami nálam segíteni akarásban nyilvánult meg és erőteljes toporgásban. De hogyan segíthetnék? Csupán egy tekercs Power Tape (olyan, mint a szigszalag, csak erősebb és vastagabb) volt a kocsimban, amit fel tudtam ajánlani a javításhoz. Tiszta szívből, szép fényes és fekete. A lelkesedés hiánya a segítőkön és a menyasszonyon is.. csak némán nézett (valószínűleg elmorzsolt egy hülye vagy b+ ot is…)

Aztán szaladás a helyszín tulajdonosához. S.O.S! Valamit és valahogy de nagyon gyorsan! A semmibe révedő tekintete emlékezetes marad…

Az esküvői cipő ollóval!

esküvői cipő szerelés

Közben sikerült visszanyomni a kiugrott pöcköt. Az öröm kb. 1 percig tartott. Nem lehetett bekapcsolni! Fordítva szenvedték fel, én már leizzadtam, mi lesz a szertartással és a kreatív fotó sorozattal? Azt hiszem, az első esküvőm volt, ahol én jobban izgultam, mint a menyasszony. Ő hidegvérrel nyugiban leszerelte, aztán további 10 perc alatt JÓL visszanyomta a csatot.

Csodás lábbeli ez az esküvői cipő, de megizzadt a csapat vele 🙂

A násznép derekasan várt a tűző napon és szolgai módon várta a kezdést.

Aztán kis parfüm, csokor és start…

Végül is szerencsésen megoldódott az eset, a házasság megköttetett a fotókat pedig a vintage romantika blogban találod!

Van itt másik vicces sztori is: Különös esküvői torta története!

 

Akár neked is lehet ilyen sztorid! Fotósorozatok és publikus árak!