Esküvői fényképek a kecskeméti színházból

Esküvői fényképek Nagykőrösről (itt készült fel az ifjú pár a napra), Kecskemétről (itt volt a polgári szertartás és a fotózás) és Lajosmizséről (mert a Geréby Kúriában vacsiztunk és mulattunk!) 🙂 Egyáltalán nem maradt időm unatkozni, de még szinte a telefonom is alig tudtam megnézni, annyira pörögtünk ezen a napon. A nagykőrösi készülődés után a családi háznál találkoztunk azon a napon, ahol óriási készülődésbe csöppentem. Szívélyes és barátságos fogadtatásban részesültünk a videós kollégával együtt. Finom világosbarna tejeskávét főzött nekem az édesanya – pont úgy, ahogyan szeretem. Köszönöm. Ezután azonnal a különleges helyszínre siettünk. Méghozzá a Zwack Kecskeméti Pálinkamanufaktúrába!

esküvői fényképek kecskemét

Esküvői fényképek

Fotózás előtt egy hónappal eljöttünk megnézni, de nekem először minden porcikám tiltakozott ellene, azonban Ágiék rám cáfoltak, valóban igazán hangulatos néhány esküvői fényképhez. Főleg a fahordós rész tetszett. A cefre tároló nem annyira vidám, de legalább jó az illat :). Tényleg ütős sorozatot lehet készíteni. A bejáráskor az idegenvezetőnk mesélt a kóser szilva előállításáról. Ezt különösen érdekesnek találtam, hiszen roppant körültekintően készítik és fogalmam sem volt mitől kóser.. Mielőtt eldaloltuk volna a pálinka szerelmem légy az enyémet, már úton is voltunk a következő különleges fotózási helyszínre. Jó pörgős nap, két helyszín is be volt szervezve a kreatívhoz. Ez ritka, mindig másik napot javaslok ehhez, nehogy csússzunk. Profin ki lett találva minden. Régebben viszonylag sokat fotóztam színpadi dolgokat, de csak előadást és próbát! Esküvői fényképeket soha nem készítettem hasonló helyen, főleg nem Kecskeméten! A kecskeméti Katona József Színház igazán csodaszép és elegáns, nem jártam még itt, de szeretnék megnézni majd feltétlenül egy előadást! Egy igazi elegáns és kifogástalan hely a képekhez, ez a stílus sokakhoz közel áll, hozzám is!

esküvői fényképek fotobese

A fotózás alatt észen kellett lenni a beosztott időnkkel, mert gyorsan eljött a polgári szertartás ideje és Barna Laci már verte is a főbejáratot! Ja igen, Lacival már nagyon vártam a találkozót, hiába ismerősöm, sosem dolgoztam esküvőn együtt a „ceró” –val! Nem kellett csalódnom Laciban, mert egy modern esküvőn pontosan ezt vártam tőle, amit „hozott”. Pontosan ennyit, nem többet, nem kevesebbet (igen a túl sok sem jó, hiszen nem „róla” szól az esküvő) Tökéletesen tudott Kása Pistivel együtt dolgozni, aki vitte a bulit esküvői DJ -ként és állta a német vendégek extra kéréseit is. Esküvői fényképek szeszfőzdében és színházban. Azt hiszem méltó és megfelelően extrém módon zártam a szezont ezen a szép októberi hétvégén.

esküvői fényképek kecskemét zwack ifjú pár

esküvői fényképek színházi páholy menyasszony kecskeméti színházban esküvői fényképek színház

esküvői fényképek színház folyosó esküvői fényképek menyasszony zwack gyár kecskemétgeréby kúria terítés

esküvői portré kecskeméti színház

Egy másik esküvői fotózás Kecskemét városából!