Loading

Esküvői fotó csomagok

Esküvői fotó csomagokEsküvői fotó csomagok

Kedves menyasszony (és) vagy vőlegény!  Abban az esetben ha megtetszettek a fotóim és nem szeretnél plusz megbeszéléseken feleslegesen részt az árazás és csomagok miatt, akkor jó helyen vagy 🙂 Ha nem néztél még szét az esküvői fotós témában akkor nézz szét az oldalamon nem fogsz csalódni szakmai cikkeimben. A fotózás árainak a kialakításában megpróbáltam az utóbbi évek legjellemzőbb igényeinek megfelelő csomagárakat összeállítani. Ha mobiltelefonról / tabletről érkeztél görgess a cikk legaljára mert csak ott láthatod az árakat) Az esküvői fotózás művészet és rajtad múlik, hogy a képi világom és stílusom tetszik -e neked. Nemzetközi fotóművészeti diplomám (EFIAP/S) megszerzésébe éveket öltem, mégsem vagyok drágább sok konkurensemnél. Jelenleg a legújabb Canon 5D Mark IV rendszerrel (is) dolgozom, melyet fotóriporterként is használok a Papp László Budapest Arénában. Itt hivatásos fotográfusként dolgozom.

eskuvoi fotós

Egy esküvői fotózás nem feltétlen csak a képek elkészítéséről, és nem is az árról szól. A közösen töltött idő nagyban határozza meg az esküvői sorozatunk minőségét. Ha Ma már mindenkinek van fényképezőgépe akár mobiltelefonban és remekül tud mindenki fotózni. Nálam sohasem a darabszámért vagy a nagyon jó minőségért fizetsz. A legfontosabb hozzáadott érték az esküvődhöz a kreatív látásmódom a képkészítés és az utómunka terén. Ezek nélkül lélektelen standard képeket kapnál, nem esküvői pillanatokat. Látásmódom változik, hiszen minél többet foglalkozom ezzel annál inkább és annál jobban meg tudom mutatni az érzéseket és hangulatokat a képeken. Ezért egy néhány évvel ezelőtti sorozathoz mára máshogyan állok hozzá lélekben,hiszen rengeteg hatás ér. Ugyanakkor a felelősség is az enyém, hiszen a kezembe adod életed legkülönlegesebb napját. Ugyanakkor ne támassz irreális elvárásokat sem, ha nem fogadod el magad, ha nem jól áll a ruhád, ha elégedetlen vagy a helyszín küllemével, akkor szent meggyőződésem,hogy ezen problémák megoldása nem a fényképész feladata és nem az alapretus része! Az alap retuson túl “Extra retus” is létezik, ennek árazása egyedi. Ez a csomag sem tartalmazza a komplett fotósorozat átalakítását. Viszont remek opció karvékonyításra, toka, has, hát méretének finomítására. Ez nagyon időigényes munka ezért a végleges ár is különböző lehet

Mindenkiben van olyan dolog ami szép, remélem ezt a szépséget és kisugárzást megtalálom bennetek is és fotóimon keresztül megtudom mutatni másoknak is. 

Arra biztatlak, ha megtetszettek a képeim, de sokallod az árat akkor válassz egy kisebb csomagot, mert ilyenkor biztosan minőséget kapsz még ha kevesebb is a kép. Illetve számold ki mekkora összeget kalkuláltatok a helyszínre, ruhára vagy zenekarra aztán tedd fel a kérdést ki fog emlékezni ezekre? Maximum arra, hogy nem volt jó a kaja. A képeket pedig meg fogjátok nézni akár 30 év múltán is.

Mennyi képet kaptok?

Az esküvő hossza és menete nagyban befolyásolja a képszámot. Ha van templomi, vagy ha csak templomi van polgári nincs, mert esetleg másik napon volt. Illetve a hagyományos vonulós, kikérős lagzi hosszabb ezért korábban kezdődik, több esemény is van, ilyenkor több kép készül. Ezek már délelőtt 11-től zajlanak hiszen vendégvárás kikérés és ebéd sem ritka ilyenkor.

  

Rossz idő esetén mi történik?

Rossz idő esetén (ha lehet) a tervezett időpont után tesszük a fotózást (nem ütközve egyéb esküvői dátumaimmal). A rossz idő rizikója benne van a pakliban, én rendelkezésedre fogok állni még egy napot ha ez bekövetkezne. Késő ősz és a téli hónapok alatt ne várj csodát, oda mindenképpen műtermet javaslok. Sőt a szeles, záporos tavasz eleje sem mindig alkalmas a kültéren megálmodott fotókhoz, ezzel számolj! Sok esküvői helyszín alkalmas beltéri sorozatra is!

Mennyi képet kaptok?

Az esküvő hossza és menete nagyban befolyásolja a képszámot. Ha van templomi, vagy ha csak templomi van polgári nincs mert másik napon volt. Illetve egy hagyományos vonulós, kikérős lagzi hosszabb, korábban kezdődik  több esemény is van ilyenkor több kép készül. (A klasszikus hagyományos lagzikon már 11 órától vendégvárás van)

A leválogatás végén egy átlagos esküvői fotózás során hozzávetőlegesen 600-800 darab fotót kapsz kézhez. (esküvők időtartama és a nálam kiválasztott csomagok kép darabszámát nehéz egymásmellé tenni, eltérhetnek egymástól) 

A minőség híve vagyok, 1000 darab fénykép végignézése bizonyára picit megterhelő is a rokonnak. Én 800 darabból álló sorozatot elegendőnek tartok de ha több jó felvétel készül természetesen megkapjátok. Ne hidd el, hogy a darabszámban a lényeg! Értem, hogy te szeretnél válogatni, de hidd el, elég ha megbízol bennem, eltudom dönteni melyik fotó jó. Néhány ütős kép mindenkiben jobb hatást kelt több középszerűtől. A gondos, magas minőségű és kritikus válogatás legalább annyira fontos, mint az exponálás (fényképezés). Engem a képeim miatt ítélnek meg, emiatt fontos, hogy csakis a legjobb felvételek kerülhetnek hozzátok. Képszámtól függetlenül vállalok kisebb esküvőt is. Volt olyan esküvőm, ahol mindössze 120 db fotó készült és 70 db került átadásra (csak házasságkötés volt és pár darab beállított kép a pár kívánsága szerint). Az átadott képszám függ a választott csomagtól és az esküvő hosszától! Átlagos körülbelüli darabszámok:

 • Kis esküvő: 15-19 óráig kb. 500 db
 • Normál esküvő: 14-01 óráig kb. 800 db
 • Nagy esküvő: 10-02 óráig kb. 1000 db

Esküvői fotó csomagok

esküvői fotó csomagok fotobeseFizetni kell, de nem előre, hanem teljesítés után!

Fontos információ: Sohasem kell előre fizetned csak a foglalót! Fizetés és számlakibocsájtás csak teljesítés után történik! Tehát nem kell az esküvőn félrehívnod, azért mert ezt én nem érzem oda valónak. Éppen ezért, gyorsan megkapjátok az elkészült anyagot és nem kell könyörögnöd és hónapokat sem várnod rám. A gyors teljesítés egyik feltétele még a közösen összeállított esküvői fotókönyv elkészítése. Ennek sebessége rajtad vagy rajtatok is múlik, hiszen közösen, veletek egyeztetve szerkesztem. Így biztosan azokkal a képekkel kapod meg, amit szeretnél.

Esküvői fotó csomagok tartalmazzák:

 • Az esküvői fotózás árában benne van a kiszállás (jegyes fotózáshoz is)
 • Minden fotó tartalmaz digitális utómunkát (fényerő, kontraszt vagy színvilág kialakítása)
 • Minden beállított és közeli kép retusálását (retusálás arcbőr hibáinak elfedése)
 • Online kis és nagy méretű képek 4 héttel az esküvő után
 • Teljes anyag és az esküvői fotókönyv átadási ideje 5 hét (csak ha te is időt szánsz az összeállításra,nélküled nem megy!)

Esküvői fotó csomagok NEM tartalmazzák:

 • Papír képeket
 • Esküvői fotókönyv opcionális, rendelése és elszámolása külön történik.
 • Külföldi megbízásnak egyedi árazását.
 • Videofelvétel készítését. (ezt nem vállalok)
 • Test és ruházat átalakítást a teljes esküvői fotó sorozaton (a nagymama papucsának körömcipővé alakítása nem retusálás).
 • Fiatalítás személyek átalakítása.
 • Vendégsereg retusálását.
 • A csomagban meghatározott időn túli tartózkodást (ha külön igényed van jelezd).
 • Jegyes fotózást ez külön rendelhető.

Esküvői képek és galériák (nem best off hanem sorozatok)

Itt egy választ találsz a fotós árak közötti eltérésre és szórásra.

Az aktuális 2021-es árak, melyek vissazvonásig érvényesek! A külön kért árajánlat, ezektől nem fog eltérni!

 

vc_column_text]

Budapest csomag

ft 79.999
Pest Megye
15:00-16:30 Óráig
Kreatív fotózás aznap 30 percben
Polgári szertartás
Csoportképek
kb 150 db kép
Átadás letölthető formában

Velence csomag

ft 129.999
Pest Megye
14:00-17:00 Óráig
Kreatív fotózás aznap 1 órában
Szertartások
Csoportképek
kb 400 db kép
Átadás letölthető formában

Róma csomag

ft 199.999
Pest Megye
14:00-01:00 Óráig
Készülődés pillanatai
Kreatív fotózás aznap 2 órában
Szertartások
Csoportképek
Hangulatképek
kb 700 db kép
Átadás letölthető formában

Stockholm csomag

ft 219.999
Pest Megye
10:00-01:00 Óráig
Készülődés pillanatai
Kreatív fotózás 2 órában
Szertartások
Csoportképek
Hangulatképek
kb 900 db kép
Átadás letölthető formában

New York csomag

ft 249.999
Pest Megye
10:00-01:00 Óráig
Jegyes fotózás
Készülődés pillanatai
Kreatív fotózás 2 órában
Szertartások
Csoportképek
Hangulatképek
kb 900 db kép + Jegyes sorozat
Átadás letölthető formában
anita és zoli

Anita és Zoli

Nagyon odáig vagyunk a képekért, a legjobbat hoztad ki belőlünk! Most így nagy vonalakban ezek jutnak eszembe a fotózás napjáról: Mi nagyon jól éreztük magunkat az egész fotózás alatt, a tó kinézete nagyon elszomorított, de szerintem én jobban izgultam azon, hogy Zoli mennyire fogja magát feszélyezve érezni, és nem lesznek olyan természetes fotók, ehelyett csúcs szuperek lettek!! A legelső fénykép után megnyugodtam.

Esküvői fotózás Flóra és Frédi

Flóra és Frédi

Profi, tökéletesen tudja megörökíteni a pillanatokat, a felvételek szinte életre kelnek! Az eljegyzési és az esküvői fotóink elkészítésével is őt bíztuk meg, maximálisan meg voltunk elégedve. Hálásan köszönjük!

barbi és gábor

Barbi és Gábor

A mi esküvőnk aztán eseményekben gazdag volt, mind az előkészületeknél, mind a nagy napon. Zoli ezekhez kiválóan alkalmazkodott. Egyedüli volt fotózott (videósunk nem volt) olyan lélegzetelállítóan szép pillanatokat kapott el, hogy ha ránézünk a fotókra, könnyen újraélhetjük életünk legszebb napját. Örülünk, hogy a mi "Partiszerencsénk" sem tántorított el téged a munkától és ilyen gyönyörű képeket készítettél rólunk!