Loading

Esküvői fotós Budapest

esküvői fotós Budapest

A fotó nem csak neked fontos, nekem is! Te azt várod, hogy el nem múlóvá tegyen egy varázslatos pillanatot, én pedig kihívásnak élem meg, hogy igazán személyes, neked szóló legyen. A fotóimon szeretek érzelmeket, érzéseket, kapcsolatokat, különleges és egyedi helyzeteket és helyszíneket megörökíteni. Budapesti esküvői fotósként érdekel a pár, az összetartozó férfi és nő személyes jellegzetességeinek felismerése, megragadása is. Számomra nagyon fontos kialakítani veletek egy olyan ismeretséget, ami alapján el tudom készíteni számotokra a fotósorozatot. Ha találkozunk, együtt dolgozunk már az esküvő előtt is – hiszen a kép megszületésében mindhárman benne vagyunk –, könnyebben egymásra hangolódunk majd az ünnepen. Mindig javaslom is a jegyes fotózást, ami remek felkészítő erre a napra. Ez felkészít titeket, hiszen viszonylag kevesen fotózkodnak esküvő előtt. Így nem érhet meglepetés és engem is megismertek! 🙂  Ez az esemény megismételhetetlen, és a legtöbbet szeretném kihozni belőle, hogy mindig kellemes legyen visszagondolni a nagy napra. Munkám során a minőség elsődleges szempont, ezért kizárólag professzionális eszközökkel dolgozom.

Esküvői fotók és jegyes sorozatok rövid sztorikkal

Esküvői fotós Budapest városában

Budapesten lesz az esküvő? Nem meglepő! Mivel Budapest hazánk legnagyobb városa, természetes, hogy itt zajlik a legtöbb esküvő, már csak a lakosság számából adódóan is. De nemcsak azok szervezik Budapestre az esküvőjüket, akik itt laknak, sokan a kuriózumot keresve még vidékről is feljönnek a fővárosba emiatt.
Amikor külföldi vendégek látogatnak hazánkba, szinte gyermeki ámulattal csodálkoznak rá Magyarország gyönyörű városaira és természeti kincseire. Ha vesszük a fáradtságot és gyalogszerrel feltérképezzük fővárosunk, Budapest frekventáltabb kerületeit, akkor észrevesszük, hogy szinte utcáról utcára mindig más hangulatba kerülünk, miközben a város különlegesebb, rejtettebb arcát is megleshetjük. Nemcsak Magyarország szép, de Budapest is hemzseg a fotózási lehetőségekben. Függetlenül attól, hogy milyen egyedi stílusa van az adott párnak, egy biztos, mindenki azt szeretné, hogy a képei ne tucat felvételek legyenek, hanem egyediek. Kissé elcsépelt, de igaz a mondás “a várost átlengi a történelem”. Nem is beszélve a gyönyörű belső udvarokról, a körfolyosók lépcsőinek kanyargós íveiről, kovácsoltvas, míves korlátairól. Ám ha pusztán csak a helyszíneket szeretnénk felsorolni a teljesség igénye nélkül, akkor kézenfekvő a Budai Vár környéke a hosszú lépcsősorokkal, sikátorokkal, zegzugos utcácskákkal. Vagy Óbuda macskaköves főterével, ahol hajdan Krúdy Gyula is sétált és ebédelt a kockás abroszos, hamisítatlan budai éttermekben. Egy budapesti esküvői fotósnak szinte kötelessége a szerelmetek bemutatásához megtalálni és a képeken megmutatni a kifejező és egyben különleges hátteret, a főváros valamelyik „ékszerdobozát”.

Kreatív esküvői fotózás Budapest

Az esküvői fotózáson belül a kreatív esküvői fotózás az egyik legkedvesebb a számomra, és egyúttal a teljes sorozat legdominánsabb része. Ezek azok a képek, amelyek meghatározzák a sorozatunkat. A feladatom, hogy ezeken a fotókon önmagatok legyetek, és legyetek annyira természetesek, mintha ott sem lennék. Így a fényképezkedés élménnyé válik, melybe belefeledkeztek, és igazi lesz a mosoly, az ölelés. Ráadásul, arra is van lehetőség és szerencsésebb is, ha nem az esküvő napján készül az összes kép – mivel az esküvő napja általában fárasztó és rohanós –, mert így több időnk és lehetőségünk van akár több vagy távolabbi helyszíneken is fotózni. Megtalálhatjuk az éppen hozzátok illőt, ami kiemeli mindazt, ami egyedülálló a kapcsolatotokban.

esküvői fotós Budapest vár

Esküvői fotós Budapest – ezeket kérdezd meg a kiválasztása előtt:

  1. Számlaképes?
  2. Köt szerződést?
  3. Utómunkát tartalmaznak az átadott fotók?
  4. Mi inspirálja őt, mit lát benned vagy az esküvőtökben?
  5. Mit javasol, ha már úgyis dél körül szeretnétek fotózni?
  6. Mi a véleménye és javaslata a kreatív fotózásról?
  7. Mire kell figyelnetek? Ti miben segíthettek neki a még jobb képek elkészítésében?

A legfontosabb szempont a „kémia”: azaz az egymásra hangolódás képessége, mennyire illetek össze, mennyire vagytok egymásnak az „esetei”.

Ha a válaszai cseppnyi kétséget sem hagynak bennetek, valószínűleg rátaláltatok az igazira! A legfontosabb szempont a „kémia”: azaz az egymásra hangolódás képessége, mennyire illetek össze, mennyire vagytok egymásnak az „esetei”. Természetesen vele nem fogadtok egymásnak örök hűséget, de egyáltalán nem mindegy, hogyan működtök majd együtt a közös cél, a tökéletes képek elkészültében.
Az esküvői fotós ugyanis nem csak szakember, de aznap egy olyan ember is, aki a legjobb barátod lesz a nagy napon! Ugyanúgy van egy stílusa, vannak előnyben részesített színei, beállításai, eszközei, jelenetei. Lehet, a csipkeruhákat szebben fotózza, mint a műselymet, de az is lehet, egy hipermodern környezetben tud a leginkább kiteljesedni. Ugyanúgy, ahogy a ruhádnak, a helyszínnek, a dekorációnak is átgondolod a stílusát és hangulatát, a fotókéval is érdemes ezt tenned. Milyen fotókat szeretnél? Kedves, meghitt, bensőséges legyen, vagy inkább trendi, vicces, kreatív, esetleg picit merészebb is? Beszéljétek ezt át alaposan egymással, és ennek függvényében válasszátok ki a legjobb fotóst számotokra! Azt, aki képes könnyedén megragadni a hangulatot, elcsípni a pillanat felvillanó varázsát, megörökíteni a megismételhetetlent. Az esküvő a szerelmet, szeretetet, az elkötelezettséget és a boldogságot szimbolizálja. A fotóknak ezeket az érzéseket kell visszaadniuk, tehát nem elég, ha csak szimplán dokumentálják az eseményeket, hanem egy történetet kell elmesélniük, aminek a főszereplői Ti lesztek! Minden képben benne kell lennie egy üzenetnek rólatok. Fontos dolognak tartom a párok lelki állapotát a fotózás alatt. A lényeg, hogy ne izguljanak, ne törődjenek vele, hogy kattog a gép, csak élvezzék egymást és az adott pillanatot. A jó budapesti esküvői fotós is mindig arra törekszik, hogy fotózás közben is „diszkrét” maradjon, ő legyen a nélkülözhetetlen, de láthatatlan szereplő, és hagyja, hogy a párok felszabadultan ünnepeljék boldogságukat és átéljék az esküvő varázsát!

Esküvői fotós Budapest Émile étterem

Esküvői fotózás Budapest Émile étterem

Mi jellemzi a jó képeket?

A legjobb esküvői sorozatokra van idő. Remek helyszínen készülnek, de nem a beállított pózok teszik széppé. Hanem ti, ha ki tudjátok fejezni az egymás iránti szerelmeteket. Ha rám bízzátok magatokat, és ezért meg is tudtok feledkezni rólam annyira, hogy a kapcsolat is láthatóvá válhasson, ne csak a külső.
Miért válassz engem az esküvődhöz?
A kreatív látásmódom lesz a hozzáadott érték az esküvődhöz. Ebben szeretnék más lenni, ha nem látsz az esküvő fotókban különbséget, akkor teljesen mindegy, kit bíztok meg. Ma már mindenkinek van barátja és ismerőse, aki rendelkezik jó fényképezővel. A lényeget meglátni és megmutatni azonban nem képes bárki, és ezen önmagában a legdrágább technika sem segít. Nekem az a feladatom, hogy megörökítsek minden fontos momentumot. Memóriakártyába zárni azokat a pillanatokat az esküvői képeken, amiket nem tudunk megismételni többet. Nem érdemes ezen spórolni, a rendkívüli esemény megér annyit, hogy utólag ne kelljen sajnálni az elmulasztott pillanatokat, keseregni a rosszul sikerült képek felett. Budapesti esküvői fotóst találtok sokat, de ne vezéreljen titeket az olcsó, szívességbeli munka. A határidőre dolgozó, szerződéses profit válasszátok, így biztos lehetsz abban, hogy az örömteli fotózás után a megígért napon kézbe vehetitek a képeket, amik stílusosak és élettelitek lesznek, és valóban felidézik majd a nagy napot. A szolgáltatás áraim publikusak, ezért nincs rejtett költség, meglepetést csak a vártnál is kiválóbb minőség okozhat! A hétköznapokon a Budapest Arénában végzett fotóriporteri munkámból adódóan látásmódom szélesebb körű annál, mint aki csak az esküvői fotózásra lát rá. Arcokat, érzéseket, mozdulatokat, pillanatokat egyaránt meglátok, és képes vagyok megörökíteni számodra. A 11 éves vállalati múlt ellenére a mai napig tanulom a „megfelelést” jelenleg az esküvőknek is, mert ezekből sosincs két egyforma! A tiéd is különbözni fog minden eddigitől, ha akarod, megmutatom neked!

Esküvői fotós Budapest – olvassátok el a cikkeim itt az oldalon és tekintsétek meg a fotógalériákat, mert lehet, hogy személyemben megtaláljátok a számotokra legjobb esküvői fotóst! 🙂

Érdekes lehet még: Esküvői fotózás kérdezz, felelek formában minden. 

esküvői galériák

esküvői fotós dabas

Barbi és Gábor

A mi esküvőnk aztán eseményekben gazdag volt, mind az előkészületeknél, mind a nagy napon. Zoli ezekhez kiválóan alkalmazkodott. Sajnos nálunk elmaradt a jegyes fotózás, más, tőle kívülálló szomorú dolog miatt, de ő kész volt B és C variációt is felajánlani. Egyedüli fotósként (videósunk nem volt) olyan lélegzetelállítóan szép pillanatokat kapott el, hogy ha ránézünk a képekre, könnyen újraélhetjük életünk legszebb napját. Örülünk, hogy a mi "Partiszerencsénk" sem tántorított el téged a munkától és ilyen gyönyörű képeket készítettél rólunk! Köszönjük Zoli még egyszer!

esküvői fotózás naplemente

Szabina és Jani

Nagyon szépen köszönjük a képeket, mindegyik csodálatos lett! Az első perctől kezdve az utolsó pillanatig mind fantasztikus! Örülök, hogy a sok böngészés közepette rá bukkantam az oldaladra és egyből tudtam, hogy Te leszel a mi emberünk Már akkor is tetszett, hogy minden kép egyénre, személyre szabott és nem a jól megszokott lagzis beállítások köszönnek vissza a képeken. Köszönjük, hogy el tudtál vállalni minket, és megvalósítottad minden álmunk a kreatív fotózásunk alkalmával is! 🙂 Bár, az idő nem volt túl kegyes, a képek gyönyörűek lettek! Számomra a naplementés képek a legkedvesebbek, de meglepő módon a "nagymama kredence" is dobogós helyen végez nálam! Szóval, köszönjük! Köszönjük!  🙏

esküvői fotós fotobese lilla és gábor

Lilla és Gábor

Először is mi köszönjük Neked, hogy részt vettél az esküvőnkön és ilyen gyönyörű képeket alkottál! Nagyon imádjuk mindet és mindenki agyon dicséri a képeinket ezáltal Téged!!! Köszönjük!!!!!!!!!!!!!!!!!!

esküvői fotós budapest anita és zoli

Anita és Zoli

Nagyon odáig vagyunk a képekért, a legjobbat hoztad ki belőlünk! Most így nagy vonalakban ezek jutnak eszembe a fotózás napjáról: Mi nagyon jól éreztük magunkat az egész fotózás alatt, a tó kinézete nagyon elszomorított, de szerintem én jobban izgultam azon, hogy Zoli mennyire fogja magát feszélyezve érezni, és nem lesznek olyan természetes képek, ehelyett csúcs szuperek lettek!! Már az első fénykép után megnyugodtam.