Loading

Esküvői fotós Budapest

esküvői fotós Budapest

Az esküvői fotók nem csak neked fontosak, hanem nekem is! Te azt várod, hogy el nem múlóvá tegyen egy varázslatos pillanatot, én pedig kihívásnak élem meg, hogy igazán személyes, neked szóló legyen. A fotóimon szeretek érzelmeket, érzéseket, kapcsolatokat, különleges és egyedi helyzeteket és helyszíneket megörökíteni. Budapesti esküvői fotósként érdekel a pár, az összetartozó férfi és nő személyes jellegzetességeinek felismerése, megragadása is. Számomra nagyon fontos kialakítani veletek egy olyan ismeretséget, ami alapján el tudom készíteni számotokra a fotósorozatot. Ha találkozunk, együtt dolgozunk már az esküvő előtt is – hiszen a kép megszületésében mindhárman benne vagyunk –, könnyebben egymásra hangolódunk majd az ünnepen. Mindig javaslom a nagy nap előtt a jegyes fotózást, ami remek felkészítő az esküvő napjára. Ennek segítségével nem érhet meglepetés az esküvőn és engem és munkastílusom is megismertek! 🙂  Az esküvőd napja megismételhetetlen, ezért a legtöbbet szeretném kihozni belőle, hogy mindig kellemes és jó érzés legyen a képeket nézve visszagondolni a nagy napra. Munkám során nemcsak a veletek keresendő összhang, de a minőség is elsődleges szempont, ezért kizárólag professzionális eszközökkel dolgozom.

Esküvői fotók és jegyes sorozatok rövid sztorikkal

Esküvői fotós Budapest

Mivel Budapest hazánk legnagyobb városa, természetes, hogy itt zajlik a legtöbb esküvő, már csak a lakosság számából adódóan is. De nemcsak azok szervezik Budapestre az esküvőjüket, akik itt laknak, sokan a kuriózumot keresve még vidékről is feljönnek a fővárosba emiatt (legalábbis ami a fotózást illett számtalan ügyfelem tesz így).
Ha vesszük a fáradtságot és gyalogszerrel feltérképezzük fővárosunk, Budapest frekventáltabb kerületeit, akkor észrevesszük, hogy szinte utcáról utcára mindig más hangulatba kerülünk, miközben a város különlegesebb, rejtettebb arcát is megleshetjük. Nemcsak Magyarország szép, de Budapest is hemzseg a esküvői fotózási lehetőségekben. Függetlenül attól, hogy milyen egyedi stílusa van az adott párnak, egy biztos, mindenki azt szeretné, hogy a képei ne tucat felvételek legyenek, hanem egyediek. Kissé elcsépelt, de igaz a mondás “a várost átlengi a történelem”. Nem is beszélve a gyönyörű belső udvarokról, a körfolyosók lépcsőinek kanyargós íveiről, kovácsoltvas, míves korlátairól. Ám ha pusztán csak a helyszíneket szeretnénk felsorolni a teljesség igénye nélkül, akkor kézenfekvő a Budai Vár környéke a hosszú lépcsősorokkal, sikátorokkal, zegzugos utcácskákkal. Vagy Óbuda macskaköves főterével, ahol hajdan Krúdy Gyula is sétált és ebédelt a kockás abroszos, hamisítatlan budai éttermekben.

Kreatív esküvői fotózás Budapest

Esküvői fotós Budapest: Iparművészeti múzeumAz esküvői fotózáson belül a kreatív esküvői fotózás az egyik legkedvesebb a számomra, és egyúttal a teljes sorozat legdominánsabb része. Ezek azok a képek, amelyek meghatározzák a sorozatunkat. A feladatom, hogy ezeken a fotókon önmagatok legyetek, és legyetek annyira természetesek, mintha ott sem lennék. Így a fényképezkedés élménnyé válik, melybe belefeledkeztek, és igazi lesz a mosoly, az ölelés. Ráadásul, arra is van lehetőség és szerencsésebb is, ha nem az esküvő napján készül az összes kép – mivel az esküvő napja általában fárasztó és rohanós –, mert így több időnk és lehetőségünk van akár több vagy távolabbi helyszíneken is fotózni. Megtalálhatjuk az éppen hozzátok illőt, ami kiemeli mindazt, ami egyedülálló a kapcsolatotokban.

esküvői fotós Budapest halászbástya étterem

Esküvői fotós Budapest :Halászbástya étterem, kilátás a várból.

Esküvői fotós Budapest – ezeket kérdezd meg a kiválasztása előtt:

  1. Számlaképes?
  2. Köt szerződést?
  3. Utómunkát tartalmaznak az átadott fotók?
  4. Mi inspirálja őt, mit lát benned vagy az esküvőtökben?
  5. Mit javasol, ha már úgyis dél körül szeretnétek fotózni?
  6. Mi a véleménye és javaslata a kreatív fotózásról?
  7. Mire kell figyelnetek? Ti miben segíthettek neki a még jobb képek elkészítésében?

A legfontosabb szempont a „kémia”: azaz az egymásra hangolódás képessége, mennyire illetek össze, mennyire vagytok egymásnak az „esetei”.

Ha a válaszai cseppnyi kétséget sem hagynak bennetek, valószínűleg rátaláltatok az igazira! A legfontosabb szempont a „kémia”: azaz az egymásra hangolódás képessége, mennyire illetek össze, mennyire vagytok egymásnak az „esetei”. Természetesen vele nem fogadtok egymásnak örök hűséget, de egyáltalán nem mindegy, hogyan működtök majd együtt a közös cél, a tökéletes képek elkészültében.
Az esküvői fotós Budapest városában is szakember, de aznap a legjobb barátod lesz a nagy napon! Ugyanúgy van egy stílusa, vannak előnyben részesített színei, beállításai, eszközei, jelenetei. Lehet, a csipkeruhákat szebben fotózza, mint a műselymet, de az is lehet, egy hipermodern környezetben tud a leginkább kiteljesedni. Ugyanúgy, ahogy a ruhádnak, a helyszínnek, a dekorációnak is átgondolod a stílusát és hangulatát, a fotókéval is érdemes ezt tenned. Milyen fotókat szeretnél? Kedves, meghitt, bensőséges legyen, vagy inkább trendi, vicces, kreatív, esetleg picit merészebb is? Beszéljétek ezt át alaposan egymással, és ennek függvényében válasszátok ki a legjobb fotóst számotokra! Azt, aki képes könnyedén megragadni a hangulatot, elcsípni a pillanat felvillanó varázsát, megörökíteni a megismételhetetlent. Az esküvő a szerelmet, szeretetet, az elkötelezettséget és a boldogságot szimbolizálja. A fotóknak ezeket az érzéseket kell visszaadniuk, tehát nem elég, ha csak szimplán dokumentálják az eseményeket, hanem egy történetet kell elmesélniük, aminek a főszereplői Ti lesztek! Minden képben benne kell lennie egy üzenetnek rólatok. A jó budapesti esküvői fotós is mindig arra törekszik, hogy fotózás közben is „diszkrét” maradjon, ő legyen a nélkülözhetetlen, de láthatatlan szereplő, és hagyja, hogy a párok felszabadultan ünnepeljék boldogságukat és átéljék az esküvő varázsát!

Esküvői fotós Budapest Émile étterem

Esküvői fotózás Budapest Émile étterem

Mi jellemzi a jó képeket?

A legjobb esküvői sorozatokra van idő. Remek helyszínen készülnek, de nem a beállított pózok teszik széppé. Hanem ti, ha ki tudjátok fejezni az egymás iránti szerelmeteket. Ha rám bízzátok magatokat, és ezért meg is tudtok feledkezni rólam annyira, hogy a kapcsolat is láthatóvá válhasson, ne csak a külső.

Miért válassz engem az esküvődhöz?
A kreatív látásmódom lesz a hozzáadott érték az esküvődhöz. Ebben szeretnék más lenni, ha nem látsz az esküvő fotókban különbséget, akkor teljesen mindegy, kit bíztok meg. Ma már mindenkinek van barátja és ismerőse, aki rendelkezik jó fényképezővel. A lényeget meglátni és megmutatni azonban nem képes bárki, és ezen önmagában a legdrágább technika sem segít. Nekem az a feladatom, hogy megörökítsek minden fontos momentumot. Memóriakártyába zárni azokat a pillanatokat az esküvői képeken, amiket nem tudunk megismételni többet. Nem érdemes ezen spórolni, a rendkívüli esemény megér annyit, hogy utólag ne kelljen sajnálni az elmulasztott pillanatokat, keseregni a rosszul sikerült képek felett.  Esküvői fotós Budapest területén rengeteg van, de ne vezéreljen titeket az olcsó, szívességbeli munka. Vagy a feszes inges audis fotós aki a barátnőjét is viszi a  fotózásra. A határidőre dolgozó, szerződéses profit válasszátok, így biztos lehetsz abban, hogy az örömteli fotózás után a megígért napon kézbe vehetitek a képeket, amik stílusosak és élettelitek lesznek, és valóban felidézik majd a nagy napot. A szolgáltatás áraim publikusak, ezért nincs rejtett költség, meglepetést csak a vártnál is kiválóbb minőség okozhat! A hétköznapokon a Budapest Arénában végzett fotóriporteri munkámból adódóan látásmódom szélesebb körű annál, mint aki csak az esküvői fotózásra lát rá. Arcokat, érzéseket, mozdulatokat, pillanatokat egyaránt meglátok, és képes vagyok megörökíteni számodra. A 11 éves vállalati múlt ellenére a mai napig tanulom a „megfelelést” jelenleg az esküvőknek is, mert ezekből sosincs két egyforma! A tiéd is különbözni fog minden eddigitől, ha akarod, megmutatom neked!

Esküvői fotós Budapest – olvassátok el a cikkeim itt az oldalon és tekintsétek meg a fotógalériákat, mert lehet, hogy személyemben megtaláljátok a számotokra legjobb esküvői fotóst! 🙂

Érdekes lehet még: Esküvői fotózás kérdezz, felelek formában minden. 

Szolgáltatásom árait az esküvői fotózás árak oldalon találod meg!

esküvői galériák

Réka és Peti

Réka és Peti

Zolit kértük fel a jegyes fotóink, az esküvőnk, valamint az esküvő után egy külön napon a kreatív fotók elkészítésére. Már a jegyes fotózás is nagyon jó hangulatban telt, a képek pedig egyszerűen fantasztikusak lettek. Ugyanezt mondhatjuk el a nagy napról, és az utána következő kreatív fotózásról is. Zoli vette a fáradtságot, és nem csak az esküvő napján volt velünk már a készülődés pillanataitól, de két napra rá további hosszú órákon át fotózott minket (éjszakába nyúlóan), hogy minden kívánságunkat megvalósítsa. A fotók itt is magukért beszélnek, gyönyörű, profi munka mind. Az utómunkálatok során pedig a lehetetlen kéréseinket, elképzeléseinket is sikerült megvalósítania. Köszönjük szépen a csodálatos munkát, és nem utolsósorban a szuper élményt.

Esküvői fotózás Flóra és Frédi

Flóra és Frédi

Egy profi fotós, tökéletesen tudja megörökíteni a pillanatokat, a képek szinte életre kelnek. A jegyes és az esküvői fotóink elkészítésére is őt kértük fel, maximálisan meg voltunk elégedve. Hálásan köszönjük!

esküvői fotós dabas

Barbi és Gábor

A mi esküvőnk aztán eseményekben gazdag volt, mind az előkészületeknél, mind a nagy napon. Zoli ezekhez kiválóan alkalmazkodott. Sajnos nálunk elmaradt a jegyes fotózás, más, tőle kívülálló szomorú dolog miatt, de ő kész volt B és C variációt is felajánlani. Egyedüli fotósként (videósunk nem volt) olyan lélegzetelállítóan szép pillanatokat kapott el, hogy ha ránézünk a fotókra, könnyen újraélhetjük életünk legszebb napját. Örülünk, hogy a mi "Partiszerencsénk" sem tántorított el téged a munkától és ilyen gyönyörű képeket készítettél rólunk! Köszönjük Zoli még egyszer!

esküvői fotózás naplemente

Szabina és Jani

Nagyon szépen köszönjük a képeket, mindegyik csodálatos lett! Az első perctől kezdve az utolsó pillanatig mind fantasztikus! Örülök, hogy a sok böngészés közepette rá bukkantam az oldaladra és egyből tudtam, hogy Te leszel a mi emberünk Már akkor is tetszett, hogy minden kép egyénre, személyre szabott és nem a jól megszokott lagzis beállítások köszönnek vissza a képeken. Köszönjük, hogy el tudtál vállalni minket, és megvalósítottad minden álmunk a kreatív fotózásunk alkalmával is! 🙂 Bár, az idő nem volt túl kegyes, a fényképek gyönyörűek lettek! Számomra a naplementés képek a legkedvesebbek, de meglepő módon a "nagymama kredence" is dobogós helyen végez nálam! Szóval, köszönjük!  🙏