Esküvői fotózás Kecskemét – záporos kaland

Orsi megkeresett, hogy látta a fotóimat, akkor kiderült, hogy voltunk is együtt esküvőn, a közös ismerősök miatt sejtettem, de egy-két e-mail után már tudtam, hogy nagyon jól szót tudunk érteni. Így is lett, roppant könnyen tudunk mindent megbeszélni. Legyen jegyes fotózás! Legyen persze, aztán megtoldottuk a polgárival is, így aztán a végén egy mini esküvő lett 🙂 ! Miért mini? A kis esküvő 30 főig is terjed. A 30 fő feletti már a fővárosban normál méretűnek számít. Jómagam  legkisebbet 8 főst fotóztam eddig. Milyen egy 8 vagy fős esküvő? Az amin dolgoztam az fergeteges mulatásba torkollott! Méghozzá zenekarral énekléssel és mulatással! Azóta is felejthetetlen emlék, szóval ezek nagyon jók tudnak lenni. Most eljött az ideje egy igazi négy fősnek 🙂 !  Mikor kiderült, hogy az esküvői fotózás Kecskemét városában lesz, akkor nagyon megörültem. Minden évben fotózom itt, több esküvőt is szoktam egy szezonban, most is így volt. Közel van hozzánk és sok barátom él Kecskeméten. A feleségem is dolgozott itt, úgyhogy van némi helyismeretem, ami jól is jött később.

esküvői fotózás kecskemét hotel

Esküvői fotózás Kecskemét

A csodaszép városházánál találkoztunk, amit különösen szeretek, hiszen gyönyörű, egyedi és remekül fotózható. Meg is lepődtem, mert aznap 11 darab esküvő volt. Ottlétem alatt legalább 4 esküvő csoportképeit csinálták a téren. Némelyik párt nagyon sajnáltam, hiszen f5.6 -os fényerejű objektívvel, külső vaku nélkül egész biztosan nem sikerült a helyi fotósoknak normális minőséget produkálniuk bent.  De a remény hal meg utoljára, bízzunk benn, hogy az ifjú házasok jó minőségű fotókat kaptak!

Esküvői fotózás Kecskemét four Points by Sheraton

Esküvői fotózás Kecskemét four Points by Sheraton

Az esküvői fotózás minőségét nagyban befolyásolja a környezet és a háttér. Hát most nem az volt, amit kiagyaltunk. A fotósorozatot kültérinek terveztük, de közbeszólt az időjárás. Mikor kiértünk, már esett. Még néhány csepp eső is eltudja mosni a sminket, eltudja áztatni a frizurát. Beugrott a hotel, hiszen Budapesten több sorozatot is készítettem már hotelben. Neki is indultunk azonnal. Szerencsére „Bélám” megoldotta gyorsan a dolgokat, mert volt ismertsége a kecskeméti Sheraton hotelben. Bent fantasztikus absztraktokba hajló beltér fogadott. Kapóra jött a borús idő, hiszen így a világítást is láthattam munka közben, ami jócskán dob a képek hangulatán. Ugyan minden évben van esküvői fotózásom Kecskemét városában, mégis ennek most nagyon örültem, hiszen az égiek kedveztek. Egy sokkal érdekesebb és elegánsabb fotó sorozattal lettünk gazdagabbak. Ezen kívül én különösen fontosnak tartom, hogy nem kellett az álmokból lejjebb adni, sőt reményeim szerint jobb lett a sorozat az eredeti terveinknél. Az esküvőkből sosincs két egyforma, így a pillanatok megörökítése is egyedileg alakult. 🙂 Általában azok a párok akik engem választanak esküvői fotózásra azok a kreatív látásmódomat szeretik. Különösen megkedveltem az itt készült tükröződős fotókat. A hozzáadott érték egy-egy esküvőhöz nem a 30 megapixeles fotó, hanem a látásmód amit a mai napig fejlesztek 🙂 Mindig javaslom a pároknak, hogy ne aznap fotózzunk, hiszen bármi megtörténhet főleg a rohanás jelent veszélyt. Szerencsére itt nemvolt ilyen gondunk. Jegyes fotózásnak indult és esküvői fotózássá alakult sorozat nekem egy remek kreatív rögtönzési gyakorlat is volt, hiszen nem erre készültünk! 🙂  Orsi és Sanyi nagyon köszi nektek, éveztem minden percét! A hotelnek külön megköszönném a profi hozzá állásukat, mert így megmenekültünk a zápor elől és nem maradt el az esküvői fotózás sem 🙂

esküvői fotózás Kecskemét elegáns stílus

Esküvői fotózás Kecskemét képek:

 

Esküvői fotózás

Egy másik különleges sorozat: esküvői fényképek a kecskeméti színházból!