Esküvői fotózás Tatán

Ez az esküvő nem volt szokványos időzítésű, hiszen délelőtt 11-től délután 18:00 óráig ig tartott. Vidéki lagzi gyakran kezdődik délelőtt 11-kor de az egészen más, mint egy modern esküvő és hajnalig tart :). Itt nem a hajnalig maradás szempontjai vezették Ágiékat 🙂  A túlnyomórészt gyerekes vendégseregnek kimondottan kedvezett ez az időpont. Jó hangulathoz passzolt a jó catering is. Egyébként a budapesti rozmaring kertvendéglő megfelelő hátteret biztosított ehhez, ahol már többször jártam esküvőn. Már írtam Ágiékról, nekik volt a jegyes fotózás Budapest számomra leglátványosabb sétáló utcáján a Duna Corsón!

polgári esküvő Romaring kertvendéglő

esküvői fotózás tata híd

Esküvői fotózás Tata híd

Egyébként első perctől volt közös hang a párral, hiszen informatikusok mindketten, ahogy én is az voltam 17 évig. Ezért is nagyon tetszett, hogy a polgári szertartáson homoköntés helyett ethernet kábelt dugóztak! 🙂 Az erre a célra megálmodott és gyártott villogó panel csak a kábel elkészítése után működött. Az elkészült Gergely által tervezett eszköz egész biztosan örök emlék lesz a napról!

esküvői fotózás vízpart Tata

esküvői fotózás tata

Az időpont és helyszín viszont egyvalamihez nem passzolt, ez pedig a kreatív fotók elkészítése. Mivel az idő és a vendégek otthagyása sem volt opció, ezért úgy beszéltük meg hogy az esküvői fotózás Tatán legyen az Angokertben. Mivel az esküvőn felépítése nem volt szokványos, ezért teljesen jó döntés volt másik napra tenni az esküvői fotózást. Abból a szempontból szerencsés volt a helyzetem, hogy korábban is jártam és fotóztam az Angolparkban (így is hívják). Ezért már könnyen, rutinosan tudtam mit és merre fogunk találni, valamint mely képeket hol képzelem majd el.

Csupán a kis tó húzta át a számításaim, mert teljesen elalgásodva fogadott minket. Ha az esküvői fotózás Tatán van megálmodva, mindenképp érdemes számolni a helyszínnel. Zöld környezet, több vízpart, zeg-zugok sőt apróbb barlangokat is találhatsz itt! Jó időzítéssel a tömeg is elkerülhető. Mindig megvan a maga haszna a jegyes sorozatnak is. Itt duplán bejött, mert nagyon tartottak a jegyesek a kamerától és ezt a picit gátlásos érzést sikerül vele teljesen feloldani.