Esküvői fotózás Visegrád: A fellegvárban jártunk!

Esküvő fotózás Visegrád fellegvárában, egy kalandos nap története :). Induláskor nagy elvárásaim voltak, mert minimum 12 éve nem jártam az étteremben, ahol az esküvő került megrendezésre. Ahogy kiértem a kocsival az M0-ra, hatalmas eső fogadott. Gyakorlatilag néhány méterre lehetett látni, megijedtem ettől egy kissé a fotózás miatt, de Szentendrénél már egész jó idő volt, Visegrádon pedig nem is esett!

Lila hosszú koszorúslány ruhák Visegrád

Esküvői fotózás Visegrádon Esküvői fotózás Visegrád fellegvár

Nagyon nehezen találtam meg a készülődés helyszínét, mert házszám nem létezett és betonút nem vezetett a hegytetőre. Az örömapa navigált a szűk úton felfelé. A készülődés jó hangulatban zajlott. Az első néhány képig hajlamos vagyok a siettettetésre, hiszen az óra ketyeg. A hegyek magasságát legendásan nem tudom megtippelni, itt is utólag csodálkoztam el a 333 méteres magasságon. A várat IV Béla építtethette, de Mátyás király miatt ismerjük igazán. Az itt található Hercules kúttal találkozhatsz a mindennapokban az 1000 forintos hátoldalán. A Magyar reneszánsz uralkodónknak van még egy esküvős vonatkozása is. Sokan nem tudjátok, de a grillázstorta (vőlegénytortának is hívják) Mátyás esküvője óta a Magyar esküvői hagyományok szerves része.

Esküvői fotózás Visegrád 

Esküvői fotózás Visegrád várában nem lehetetlen küldetés turisták nélkül, csak ki kell fogni. Nekünk sikerült, csak meg kellett várnunk egy iskolásbusz távozását. A kreatív sorozatra nem volt túl sok időnk, de rettentően élveztem, mert a környezet elegéé inspirál ilyenkor. Dávid és Bea nagyon jó partnerek voltak ebben. Kitűnően tudtunk dolgozni pedig Bea kismamaként csinálta végig a képek készülését és az esküvőt. Ha ez nem lenne elég, Visegrádtól közel 2000 km-re laknak, így már nem is egyszerű az esküvőnek a bonyolítása. Ezért választottak esküvőszervezőt.

Esküvői fotózás Visegrád menyasszony Esküvői fotózás Visegrád csók menyasszony és vőlegény fellegvár

A közösen sikeresen megálmodott esküvői dekoráció tökéletes példája annak, hogy akár Írországból is működőképes a dolog. Rég láttam galamb reptetést, ilyenkor nagyon figyelnem kell. Az étterem csodálatos volt. Sok évvel ezelőtt jártam itt esküvőn, engem megvettek az előmelegített tányéron egyénileg szervírozott vacsorával. A terasz bár sötét kissé, de kiválóan alkalmas nyári esküvők táncterének. Az otthoni eső ellenére egy igazán remek esküvőt sikerült zárnom. Nagyon sok új embert ismertem meg és remélem, még látom Beát és Dávidot is, akiknek köszönöm a napot! Ez az esküvői pedig egy újabb élményként fog szolgálni. Ha tehetem, szétnézek még a környéken, hiszen az én alföldi szememnek ez a hegyes dombos vidék varázslatosan változatos és szokatlan.

esküvői fotó visegrád Visegrád fellegvár fiatal pár

Nézd meg az esküvői fotózás áraim és kérj időpontot! 

Esküvői fotózás Visegrád orchidea csokorral

menyasszony fellegvár