48 Étterem és Bár esküvői helyszínek tapasztalataim

 

Cím: Kecskemét 6000, Bánk bán u. 9.

Legutóbb itt jártam 2017. 09.

Kecskemét közel van, több ismerősöm és barátom is lakik ott. Járok is arra, mégsem hallottam még a 48 Étterem és Bár-ról. Hiba volt, már most elmondhatom. Egy szolid délutáni esküvőn dolgoztam itt esküvői fotósként.

A teljesen jellegtelen homlokzatú étterem okozott meglepetéseket. Az udvaron át közelítettem. Azonnal megfogott a hatalmas grill terasz. Az udvar zárt és tökéletesen gyermekbarát is! Egy mini játszótér és egy kifogástalan füves placc néhány fával, látszik, hogy jól átgondolt az egész.  

48 étterem kecskemét grill terasz
48 Étterem és bár udvar
48 Étterem és bár kecskemét

A kétszintes, hosszanti elrendezésű nagy alsó helyiség két részre tagolt és elválasztható: egy kisebb belső neobarokk stílusú, és egy modern nagyteremre. Valamint van egy emeleti rész is. Az esküvő, amin dolgoztam egy kisebb, szolidabb 35 fős volt. Mikor beléptem, látható is volt, hogy az éttermi vonal dominál inkább.

48 Étterem és Bár:

A szép kivitelezés, remek gyermekbarát udvar és grill terasz, mi jöhet még?

48 Étterem és bár kecskemét belső

48 Étterem és bár belső

Mi jöhetne? Naná, a bárzongorista! 🙂 Ja nem, hanem  a Varga Károly nevével fémjelzett konyha. Belépéskor megtekinthetőek a publikált könyvei is. Nem vagyok nagy gasztro-szakértő, de fantasztikusat ettem itt.

48 Étterem és Bár : Kiemelkedő gasztro minőség

A szertartások utáni vacsora és a kiszolgálás kiemelkedő minőségű volt. Nem túlzok, ha gasztronómiai élményként mesélek róla. Szolgáltatóként ugyanolyan esküvői ellátást kaptam az ételekből, mint a násznép. Kitűnő húslevest, melynek már a kinézete és szervírozása sem volt mindennapi. És volt két választható második fogás is. Egy csodálatos rózsaszínre sütött kacsa, valamint sertés szűz. Az utóbbiról el kell mondanom neked, hogy még életemben nem ettem ilyen jót. Ez a 48-as étterem, mint helyszín kiemelkedik az ételek minőségében, ha erre jártok, ajánlani tudom feltétlenül az asztalfoglalást.

A fotózhatóságról:

A helyszín kiválóan alkalmas kültéri esküvői csoportképekre. Bár nem 100% -ban lett homogén a háttér, mégis meg voltam elégedve. Az étterem belső tere szintén kiválóan alkalmas kreatív képekhez. Én a szabadtéri sorozatomat egészítettem ki itt, és nagyon megérte. Képek megnézhetőek az esküvői galériában.

Aki egy nyugalmas kis esküvőben gondolkodik úgy kb. 45-50 fő körül (esetleg második alkalommal kerül sor erre), valamint nem vágyik hangos táncos mulatozásra és nagyon jót szeretne enni, annak mindenképpen ajánlom a 48 Éttermet! Mai felhozatalban kellőképpen egyedi egy kicsi és exkluzív esküvőhöz .

Pontozásnál bajban vagyok, mert nem kimondottan esküvői helyszín. Étteremként nekem 10 pont!

Értékelés:10/9

Pozitívum

  • Professzionális kiszolgálás
  • Ételek minősége kifogástalan gasztronómiai élményt nyújt
  • Nagy grill terasz
  • Füves pázsit
  • Gyerekbarát
  • Van légkondicionáló

Negatív

  • Nem kimondottan esküvői helyszín
  • Tánctér szinte semmi

Egyéb

  • Kreatív fotósorozat készíthető
  • Gyermekbarátság: Kimagaslóan jó zárt udvar, mini játszótér, füves pázsit, és az étterem bizonyos részeiről még szemmel is tartható a csemete![ spacer height=”20px” id=”2″]

Update:

Nemrégiben jártam itt egy vacsora alkalmával. Pont egy kis esküvő zajlott lent a fenti részben mi a fenti étterem részben voltunk. A személyzet odafigyelő és pontos. Az ételek tökéletesek / kiválóak. Ha valaki kis esküvőben gondolkodik Kecskeméten, mindenképpen javaslom mert különleges.

esküvői képek