Anna Karolina Lakodalmasház esküvői helyszínek tapasztalataim

 

Cím: Dabas 2370 ,Örkényi út 18

GmapsXtpTm3030

Legutóbb itt jártam 2016. 06.

Anna Karolina Lakodalmasház Dabason megkerülhetetlen volt bő tíz évvel ezelőtt. Olyannyira, hogy még az én esküvőmet is itt tartottuk. Ezért nagyon kíváncsian néztem körbe, mi változott 12 év alatt. Picit más lett minden, újabb a kő, illetve a vendégvárás oldalról történt ezen a mostani esküvőn, nem pedig szemből. A másik szembetűnő változás a légkondik beszerelése volt, arra emlékszem, hogy anno igencsak meleg volt itt az esküvőkön a nagy középső kupolarész miatt. Mondjuk tökmindegy mert úgyis megizzadsz ha a sorban legelöl állsz ezt garantálom! 🙂

Mikor utoljára jártam itt, nem volt csak egy szoba a párnak az öltözéshez, azóta kibővült a tetőtér is jó néhány kétágyas szobával: 35-40 főnek tökéletes. Budapestről rengeteg pár jár le lagzit tartani, mert elfogadható az árazás és 45 km-re van csak a fővárostól. Nem mellékesen 200 főt képesek befogadni és ellátni zökkenőmentesen.

A hosszanti elrendezésű terem két oldalán sorakoznak a vacsora asztalok. Szemben az ifjú pár asztala, középen a hatalmas tánctér. Az egész lakodalmas ház jól átlátható, ezért a vőfély és a ceremóniamester jól kézben tudják tartani az eseményt. Középről vagy a zenekar elé állva a néhány oszlop ellenére is tudnak rájuk figyelni a vendégek.

Az ebéd és a vacsora, valamint a kiszolgálás jó minőségű volt. A szolgáltatók ugyanolyan esküvői ellátást kaptak ételekből, mint a násznép. Ebédre jófajta húslevest és marhapörköltet galuskával. Vacsorára bakonyi sertésszeletet galuskával, sültes tálat (rántott karfiol, sajt és gomba is volt a vegáknak). Köreteknél szerepelt a párolt zöldség is, amit nagyon szeretek.  A hajnalban érkező pacal viszont közepes minőségű volt, én jobban szeretem, ha háziasabb ízvilággal rendelkezik.

Anna Karolina Lakodalmasház Dabas:

Anna Karolina Lakodalmasház Dabas Anna Karolina Lakodalmasház Dabas díszítés

Anna Karolina Lakodalmasház

Anna Karolina Lakodalmasház Dabas dekor Anna Karolina Lakodalmasház Dabas front

Fotózhatóságról:

A helyszín a kreatív fotó sorozatra alkalmatlan, ez nem is elvárás. Viszont a környék teli van számomra fotózási lehetőségekkel, amiket ismerek is mivel itt élek. Polgári szertartás után kiváló kis csoportképek készíthetőek a színhelyet körülvevő tujabokroknál.

Remek hangulat, számomra nosztalgikus érzések

Ennyi év után is nagyon jól esett visszatérni az Anna Karolina Lakodalmas házba. Magas nosztalgiafaktor ellenére bizony a mai helyszínekhez képest lehetne sokkal modernebb is a helyszín, de mégsem éreztem hiányát semminek. Ár érték arányban jó.


Értékelés : 10/7

 

Pozitívum

  • Polgári szertartás tartható az erre kialakított kinti helyen
  • Megfelelő kiszolgálás
  • Ételek minősége jó
  • Van légkondicionálás
  • Zárt parkoló
  • Szálláshely kb. 35-40 főnek

Negatívum

  • Lehetne modernebb
  • Polgári szertartásra kialakított hely inkább temetői utánérzést keltett bennem

Egyéb

  • Kreatív fotósorozat nem készíthető
  • Gyermekbarátság: nagyon jó Estére bezárt hatalmas parkolós udvar, illetve a polgári helyén kiváló hely a szaladgálásra a kölyköknek 🙂

 

esküvői fotók