Columbus hajó esküvői helyszínek tapasztalataim

 

Cím: Budapest,1051 Vigadó tér 4. kikötő

Legutóbb itt jártam 2016. 02.

Columbus hajó szép belső tere tökéletes esküvők lebonyolítására. A mi esetünkben egy 65 fős esemény zajlott, kiérkező anyakönyvvezetővel. A pici színpad (erre egy lépcső vezetett fel) megfelelő volt a szertartásnak.

Attól elvonatkoztatva, hogy hajóval van dolgunk, kényelmesen elfér legalább egy 100 fős esküvő. Roppant impozáns a teraszról a kilátás, főleg éjszaka. Az úszó teraszon érdemes még télen is eltölteni pár percet. A túlparton a vár és a Duna csodálatos, a látkép pedig kivételes. Én imádom a dunai hajókat nézni, bár nem sok ilyenkor az időm erre.

Azért nem minden tökéletes, például a parkolás. Hiába nem volt forgalom, hiába érkeztem már kora délután, hely az nemigen van a rakparton. Meg is büntettek, mivel a taxiknak fenntartott helyre álltam, persze gyalogolhattam volna kilométereket, de borzasztó mennyiségű felszerelésem volt az esti képek miatt. Mindenkinek javaslom, hogy időben érkezzen vagy taxival.

Columbus hajó esküvő

Columbus hajó esküvő

Columbus hajó : A Dj megmutatta mit tud, a séf majd legközelebb!

A kiszolgálás rendben volt a Columbus hajó jól vizsgázott, kellően figyeltek a pincérek, profik. A vacsora teljesen átlagos volt sajnos. Szolgáltatóként teljesen más menüt kaptunk, mint a násznép. Egy töltött pulykamellről nem tudok bővebben írni 🙂 .  Az esküvői menü az előétel után svédasztalos volt. Szóval akár maximális is lehetne az ételekre a pontszám, hiszen a séf könyvet is írt, de így bizonytalan maradok.

Köszönöm a párnak ,hogy együtt dolgozhattunk és hogy egy igazán kitűnő DJ-t is megismertem általuk. DJ Pít irgalmatlan jó bulit csinált, remek zenével.  A párnak köszönhetően a “nézése meg a járása” nélkül is tökéletesen! Nyugodtan hívjátok merem ajánlani! +36306344116

Columbus hajó

Fotózhatóságról:

Környékben kell valahol megoldani. Sok emberektől hemzsegő helyszín van,nem mindig rontanak a képen!

Értékelés: 10/8

Pozitívum

  • Terasz
  • Van légkondicionáló
  • Táncér megfelelő méretű kb. 100 fő-ig
  • Éjszakai kilátás (Lánchídra, Budai Várra)

Negatív:

  • Nehéz parkolni
  • Ételektől sokkal többet vártam

Egyéb

  • Kreatív esküvői fotózást külön helyszínen kell tartani.  Azért nem írom negatívnak, mert a Duna-korzó és a Lánchíd közel van, itt megoldható egy rövid sorozat párperces sétával.  A hajón is mindenképpen érdemes fotózkodni.
  • Gyermek barátság: figyelmet igényel – Hajón belül megfelelő. A hajó teraszra gyermek által nem nyitható tolóajtó vezet ki (nekem is nehézkes volt a nyitása). Teraszra nem engednék gyereket.

esküvői képek