Deák Udvarház esküvői helyszínek tapasztalataim

Cím: Kakucs 2366, Nagyligetes tanya

Legutóbb itt jártam 2017. 09.

Deák Udvarház… Egy új vintage esküvő helyszín, mégis megelőzte a híre, hiszen az esküvő szakmabeliektől hallottam már róla. (cikk alján lesz pár új ott készült fotósorozatnak a linkje is!) Kakucs 40km-re van Budapesttől, ami kb. 40 perces utat jelent az M5-ösön. Kakucsról egy pocsék, körülbelül 2km-es poros földes kavicsos út vezet a Deák Udvarházba.

Deák Udvarház vintage Esküvői helyszín fotobese

Deák Udvarház: Vendéglő a világvégén?

 Ne ess pánikba” és csak a kis táblákat figyeld a fákon és oszlopokon, és odaérsz. Ha megérkeztél, a főépület előtt leparkolhatod az autód. A két tóparti épület közül a közelebbit, ami nagyobb, azt keresd. A balkonos bejárati résznél egyből mellbevágó vintage hangulat fogad. A stílus szerelmesei azonnal elérzékenyülnek, főleg ha beljebb lépnek az éttermi részbe. Esküvőfotózásom alkalmával remek díszítést kapott az étterem. Tovább haladva a tánctérre jutunk. Én nem vagyok híve az esküvő és a násznép szétválasztásának semmilyen szinten, de itt átlátható a tér és a tulajdonos ígérete szerint tesz még többet az ügyért újabb nagy ajtók beépítésével. Van, aki nagyon szereti, hogy van nyugodtabb beszélgetős rész, de én jobban szeretem „átlátni” az esküvőt. A belső rész, ahol a tánctér is található, világos színekkel operál, csodaszép és megfelelően ünnepi. A napáteresztő tetőn viszont a hő is bejön sajnos. Hűtés van, nem kell aggódni, de idő, amíg áthűtik a termet.

A menyasszonyi készülődés a „rózsa” szobában zajlott, ami egy elég nagy lakosztály hatalmas ággyal. Volt alkalmam bepillantani a kisebb szobákba is, melyek hamisítatlan vidékies mégis modern hangulatban várják a lakókat (sajnos csak 28 főt).

Deák Udvarház szoba Deák Udvarház dekor vintage esküvő helyszín

Deák Udvarház: Oké, hogy vintage esküvő helyszín, de milyen a kaja?

Az esküvői vacsora valamint a kiszolgálás nagyon jó minőségű volt. A szolgáltatók ugyanolyan esküvői ellátást kaptak ételekből, mint a násznép. Esetemben egy normál könnyű húslevessel kezdtem. Majd jött a sültes tál, ami igen jó ízű volt. A vegákra is gondoltak: gomba, sajt és párolt zöldség is szerepelt rajta. Nagyon díjaztam a kiváló házi káposztasalátát, de ennél is jobban odavert a marhapörkölt! A ház kedves vendéglátója 2x is szólt, hogy ki ne hagyjam… Már teli voltam, de muszáj volt megkóstolni a vörösboros vaj puha marhapörköltet házi kenyérrel! Igen, helyben sütik, méghozzá kint az udvaron, kemencében! Kanállal kétpofára zabálás klasszik. 🙂 És erre még ráküldtem egy nagy pohárral a házi levendulás szódás bodzaszörpből… Később lagzis süti helyett egy aranyos régi hangulatú befőttes üvegben szervírozták a desszertet, ami egy könnyű krém volt. Elkészítése kiváló!

 

Deák Udvarház Esküvői helyszín vintage környezet Esküvői helyszín Deák Udvarház ebédlővintage esküvő helyszín Esküvői helyszín Deák Udvarház tnctér fotobese  Deák Udvarház szobák 2

A fotózhatóságról:

A vintage esküvő helyszín a kreatív sorozatra tökéletes. Kívül sok zöld és variálási lehetőség, belül pedig tökéletes a beltér. Nagyon szeretem azokat a helyszíneket, ahol helyben tényleg MINDEN megoldható, és a Deák Udvarház ilyen.
Deák Udvarház: Meglepődtem, de miért is?

Mert a környékünkön még nem találtam ilyen minőségű esküvői helyszínt, ahol minden megoldható, a személyzet pedig családias hangulatban, mosolyogva fogadja a kéréseket. Nálam sokat számít ez is, mert az nekem kevés, hogy szép… De itt jó a kaja, és a háziak is kedves és odafigyelő emberek. Ezért kiemelten ajánlom az Udvarházat. Nem csoda, hogy rengeteg a foglalásuk!

Értékelés : 10/10

 

Pozitívum:

 • Vintage (klikk a kékre ha nem tudod pontosan mi az) esküvő helyszín, szép és trendi
 • Polgári szertartás tartható az erre kialakított kinti helyen a tóparton
 • Kiváló kiszolgálás, mindenben segítőkész mosolygós személyzet (példamutató)
 • Ételek minősége nagyon jó
 • Van légkondicionálás, ventilátor
 • Kifogástalan hangulatú szálláshelyek kb. 28 főnek

Negatívum:

 • Nem vagyok a híve a telefonozásnak esküvőn, de a kék szolgáltatónál nem valami jó a térerő és wifi rendszeren is  javítani kell

Egyéb:

 • Kreatív fotósorozathoz tökéletes
 • Kevésnek érzem a szobaszámot egy nagy ott alvós esküvőhöz (ez nem von le a helyszín minőségéből)
 • Bekötő út minősége ugyan negatív, de számomra ez nem von le a helyszín minőségéből
 • Gyermekbarátság: Veszélyes A hatalmas udvaron és réten kiválóan elszaladgálnak a gyerkőcök. A dísztó fokozottan veszélyes, szülői felügyelet nélkül nem lehet kiengedni a kicsiket!

  Ha tetszett a fotóim stílusa nézz szét az oldalon olvass az esküvői fotózás -ról!

   

  Ajánlom figyelmetekbe a esküvői cipő nászfrász című cikkemet is ami ugyanitt történt meg! 🙂

Update: 2017 01

Nemcsak esküvőn, de egyéb rendezvényeken is sikerült itt együtt dolgoznom az Udvarházzal. Céges konferenciát, nyári nyílt napot és még karácsonyi családi fotózást is csináltam itt. Kedves olvasóm, abszolút a legjobb (nem csak) vintege esküvői helyszín, ahol jártam. Bár hasonló 10-es pontszámot adtam másik helyszínnek is, de itt a vendégszeretet az ételek és a környezet minősége kiemelkedő. Feltétlenül ajánlom a figyelmetekbe. Teszem ezt azért, mert tartottunk itt családi rendezvényt. Nagyon elégedett voltam, jó kaja, kedves emberek.

Update: 2017 09

Idén is túl a szezonon. Tökéletesen zajlott minden, remélem az elkövetkező esküvői szezonban is ennyit fotózok itt! A tavalyihoz hasonlóan az idei családi napot is én fotóztam a háznak ami most csülök fesztivál nevet kapta. Idén is rengeteg profi fellépő volt jelen. A jelenlévők biztosan látták hallották őt, nem véletlenül “felkapott” szolgáltató. Természetesen ez egész személyzetnek is szerném megköszöni a munkát. Hiszen a profi hozzáállásuk nélkül sosem menne zökkenőmentesen az esküvők és a rendezvények lebonyolítása ezen kitűnő helyszínen.  Kovács Ricsi ceremóniamesternek pedig külön köszönöm, vele beszélgetni és dolgozni is élmény. Feltöltök a rendezvényről néhány fotót slideres nézegetőbe a nyíllal tudtok lapozni.

Csülök fesztivál deák udvarház
deák udvarház dekor
Deák udvarház Csülök fesztivál
család csülökfesztivál deák udvarház
Kovács Ricsi deák udvarház

 

Helyszínen készült fotó sorozatok: 

 

Azt hiszem nem szorulnak a képek magyarázatra a féktelen szerelem fotó sorozata.

A helyszínen készült vintage romantika sorozatom.

 

esküvői fotók

[spacer height=”10px”