Fenyőharaszt kastélyszálló esküvői helyszínek tapasztalataim

 

Cím: Verseg 2174 Fenyőharaszt

Legutóbb itt jártam  2015. 09.

Fenyőharaszt kastélyszálló festői környezet Budapest közelében. A kastély Budapesttől 50 km-re, Verseg – Fenyőharasztpusztán található. Az M3-as autópályáról körülbelül 10 perc autóval, de sajnos elképesztő rossz a bekötő út minősége, úgyhogy vezessetek óvatosan! Megéri kikerülgetni a kátyúkat, annyit elárulhatok!

110 ember befogadására képes esküvő helyszín azért különleges mert egy szép és üzemelő kastély. Ha nagy a meleg  illetve az időjárás engedi, akkor van egy hátulsó kinti fedetlen terasz rész is, ahol teríteni tudnak, de kérésre a kastély előtti részen is megteszik ezt (ahol az esküvők vannak).  A vendégek fogadása kint történik a kastély előtt, ahol esetemben a szertartás is lezajlott. Gyönyörűen beszékezett, berendezett és feldíszített helyszín várta az érkezőket a fenyőharaszti kastély előtti parkban.

 A belső helyiség, ahol a vacsorához terítettek, több terem összenyitásából született. Ez az átláthatóságot picit rontja és a menyasszonyi asztal is viszonylag messze kerül a tánctértől, de ez abszolút nem hiba. A polgári szertartás helyszínéül szolgáló gyönyörű füves park megfelelő teret biztosított a galambreptetéshez is, ami feledhetetlenné tette ezt a napot.

Fenyőharaszt kastélyszálló : ottjártamkor hibátlan

A kiszolgálást és az ételek minőségét nagyon jónak találtam. Esküvői menüt kaptunk ami egy hibátlan húslevesből és szintén kifogástalan sültes tálból állt. A személyzet pedig mindenben a segítségemre volt (például a lámpák felkapcsolása a kastélyos “kék” hátteres bedöntős képhez, nézd meg a galériában). A tánctér nagysága a benti helyiségben megfelelő méretű 100 embernek DJ-vel, persze ez függ a bulitól is. Ha egy nagyobb zenekart választotok, akkor én inkább 80 emberes esküvőhöz képzelném el ezt a táncteret. Illetve érdemes a meleg nyári estéken a kinti részben is gondolkodni. remek hangulatot tud biztosítani. A kinti teraszos részen 200 ember is leültethető!

Megemlíteném még a szálláslehetőséget is, ami igen fontos szerintem egy exkluzív különleges esküvői helyszínen. 22 szoba és 4 apartman várja a násznépet. Kiemelném még, hogy az ifjú pár gyönyörű szobákat kapott a készülődéshez, ami abszolút prémium kategóriát képviselt.

Fotózhatóságról:

Magam részéről igazán örültem, hogy végre van egy olyan helyszín, ahol a külső, illetve belső beállított képek elkészítése miatt nem kellett kompromisszumot kötnöm semmiben – A Fenyőharaszt Kastélyszálló tökéletes aznapi sorozathoz is!

Értékelés: 10/10

Pozitívum

 • Ételek minősége
 • Kiszolgálás és személyzet minősége
 • Van légkondicionáló
 • Terasz
 • Polgári szertartáshoz kiváló
 • Kiemelkedő kreatív sorozat készíthető
 • Templom nagyon közel (5 perc autóval a Herédi templom)
 • Szálláshely

Negatív

 • (maximum a bekötő út minősége lehetne)

Egyéb

 • Tánctér szerintem maxim 80-fős esküvőhöz elég. Teraszos kinti rész viszont szinte korlátlan.
 • Gyermek barátság: tökéletes –  Elkerített szaladgálásra játékra alkalmas park. Viszonylag messzire kell menni a területen a medencéig. Valószínű éjszaka a sötétben nem is talál oda a gyerek.

Fenyőharaszt-kastélyszálló esküvő galamb reptetés

Fenyőharaszt kastélyszálló Versegen – különleges esküvői helyszín:

 

esküvői fotók