Nádas Pihenőpark és fogadó esküvői helyszínek tapasztalataim

 

Cím: Vasad 2211, Monori út 100

 

Legutóbb itt jártam  2015. 08.

Nádas Pihenőpark egy tóparti komplexum Budapesthez közel mintegy 35 km-re. Nekem alapvetően az egész építmény alapötlete és megvalósítása is tetszett. Főként azért, mert hasonló vízparti esküvőbonyolító helyszín nincs a környéken.

Megérkezéskor láttam, hogy létezik egy csónakház egészen hátul, ahol horgászati és fürdési lehetőség van, illetve a kalandpark rész is itt található. A bejáratnál van a főépület, ahol szerintem érdemesebb esküvőt tartani. Így nem zavarnak a fürdőzők és a kalandparkozók. Én a légkondicionált, körülbelül 150 főt befogadni képes főépületben jártam.

Az esküvői vendégvárás kint a főépület mögötti. a tóra néző árnyékos részen történt. A nagy melegben jól is esett az árnyék és a hideg víz, amit a felszolgálók készítettek ki. A délutáni szertatás egy erre a célra épített és feldíszített stégen zajlott. Itt helyezkedett el az anyakönyvvezetői asztal is.

Nádas Pihenőpark : Esküvő stégen!

Roppant hangulatos tud lenni a tópart, még munka közben is arra gondoltam, milyen szép. Esti órákban kivilágítva mesésen nézett ki az esküvő színhelye. Messziről érkezőknek szobát lehet bérelni. amit mindenképpen fontosnak tartok egy ilyen helyszínnél! Gyönyörű környezet adott volt, kíváncsian vártam a folytatást. Többek között azért, mert sok pár képes bevállalni a pénteki és vasárnapi esküvőt is, pusztán a hely miatt. Jelen példa is vasárnapi frigy volt.  

Nádas Pihenőpark esküvő

Nádas Pihenőpark esküvő

 

Nádas Pihenőpark

Eljött a vacsora. Esküvői menüt kaptunk mi szolgáltatók is. Viszont a felszolgálás és a vacsora teljesen átlagosnak volt mondható. Semmiféle extrára nem tudok visszaemlékezni, átlagos menü, teljesen átlagos ízek. Ennek ellenére a helyszín piaci rést töm be, és a modern szép környezet kárpótol. Igazából egy átlagos Pest megyei lakodalmas házban sem feltétlen kapunk többet.

Fotózhatóságról:

Nemcsak kreatív fotósorozat készítésére kiváló a tópart, hanem az átlagosnál különlegesebb csoportképeket is tudtam készíteni. A nádas Pihenőpark tökéletesen alkalmas az esküvői kreatív fotósorozat elkészítéséhez, kiváló!

Értékelés: 10/9

Pozitívum

  • Szép
  • Tánctér van bőven
  • Van légkondicionáló
  • Terasz és külső vendégvárás
  • Polgári szertartáshoz kiváló
  • Kiváló kreatív esküvőifotó sorozat készíthető
  • Szálláshely

Negatívum

  • Gyermek barátság: veszélyes – Az éttermen belül megfelelő, eltudnak szaladgálni. Éttermen kívül kötelező felügyelet kell a tó miatt. Családomban történt már gyermek tóba esés, nem hiányzik senkinek. Bár a tó nincs annyira közel én figyelnék.  + Azonban az udvaros első parkoló rész zárt, utcára nehezen szöknek ki a kölykök este volt portás is.

Egyéb

  • Kiszolgálás és személyzet minősége átlagos
  • Ételek minősége átlagos

Update: 2016. 04. 05-én jártam arra, az épületet bővítik! Ha megtudok róla valamit, megírom.

  

esküvői fotók