Rozmaring Kertvendéglő

Cím: Budapest, 1031 Slachta Margit rakpart

Legutóbb itt jártam  2015. 12.

Rozmaring Kertvendéglő hangulatos esküvői helyszín Budapesten, amely legalább 150 ember befogadására képes.

Variálható a beltér és vannak kisebb termek is. Fotóztam már itt 12 fős esküvőt is, ami igen remek volt.  Meglepődtem a kisterem meghittségén és a bulin is, amit benne tartottak! Érdemes érdeklődni,  többfajta konfiguráció létezik, láttam már itt egyszerre több esküvőt is zavarmentesen bonyolítani.

Nagyterem egyik legnagyobb meglepetése a piperefelszereléssel jól ellátott két mosdó volt. Ez egy olyan figyelmesség, ami mindenhol kellene, főleg a hölgy vendégeknek tetszett talán a leginkább. Nem tudom, hogy helyi specialitás volt –e vagy a pár intézte, de igazán felhozta a komfortzónát elég magasra. Az alsó képen látható is a rengeteg piperekellék. Le tudtam fotózni, mert a mosdók tükrös előterébe be lehet látni az étterem részből. Természetesen inkább diszkréten mint kirívóan kell elképzelni egy színezett üveglapon keresztül.

Rozmaring kertvendéglő esküvő

Rozmaring Kertvendéglő esküvői helyszín Budapest : Szivarszobával!

Ami roppant módon tetszett,  az a szivarszoba!  A násznép erőteljesen ki is használta. Sosem láttam még kézzel sodrott kubai szivart lagziban szervírozni! Szivarszoba remek alkalmat nyújtott egyébként a privát beszélgetésekre is, amivel élt is a násznép. Tánctér mérete megfelelő volt. A ruhatárban található vörös függöny tökéletes hátteret biztosított a későn jövők lefotózásához.

A Rozmaring Kertvendéglőben kitűnő a kiszolgálás, nem tudtam belekötni.  Normál esküvői menüt kaptunk, húsleves és sültes tál.  Az ételek minősége a levestől a sültes tálakig rendkívül jó volt, ajánlani tudom. Ritkán vagyok vízparton, ezért a teraszról látható Duna és az elhaladó hajók látványa mindig különleges érzésekkel tölt el.

Esküvői helyszín Budapest : Rozmaring kertvendéglő

Fotózhatóságról:

Egyéb színhelyet kell keresni. Néhány Duna parti fotót érdemes elkészíteni, de nem érzem elég erősnek egy komplett sorozathoz a Rozmaring Kertvendéglő mint fotózási helyszínt.

Értékelés: 10/8,5

Pozitívum

  • Ételek minősége
  • Kiszolgálás és személyzet minősége
  • Mosdók
  • Szivarszoba
  • Terasz székekkel
  • (légkondicionálóra nem emlékszem, októberben és decemberben jártam ott)
  • Tánctér mérete megfelelő

Negatív

Egyéb

  • Polgári szertartást máshol praktikusabb (van olyan helyszín ahol szép környezetben helyben van)
  • Kreatív esküvői fotózást külön helyszínen kell tartani. (igen van olyan helyszín ahol helyben lehet az is)
  • Gyermek barátság: bent átlagos, a kinti rész felügyelettel csak Éttermen belül megfelelő, eltudnak szaladgálni. Éttermen kívül felügyelet kell a parkoló és a közeli Duna miatt, a kinti rész nem zárt. Ezen kívül marha nagyot lehet esni a teraszról is.

esküvői fotó fotobese