Újhartyán Faluközpont esküvői helyszínek tapasztalataim 

 

Cím: Újhartyán 2367 Hősök tere 4

 

Legutóbb itt jártam  2016. 09.

Újhartyán Faluközpont Budapesttől hozzávetőlegesen 15-20 perc autóval és Kecskemétről sem több az M5-ön. Az Újhartyán faluközpont egy jól kigondolt együttes mely étterem,rendezvényterem és szállodarészből áll. A nagy díszterem, ami majdnem 400-fős és egy 50 fős kisterem is várja a vendégeket. Mindkettő rendelkezik légkondicionálóval. Évente járok itt, rokonaim is itt laknak, szinte hazai terep. Fotóztam itt esküvőt és családi rendezvényt. Vendégfogadásra alkalmas lobbi mellett a kisterem, majd a díszterem található. A nagyteremben sok a tér, mivel a zenekar külön színpadon helyezkedik el. A központi terek remekül átláthatóak, a színpadról pedig kiváló nagy totál fotók készíthetők a násznépről. Különösen pozitív, hogy nem sötétítik le teljesen a termet a tánchoz, ezért akkor is lehet megfelelő minőségű esküvői fotókat készíteni. A Faluközpont előtti téren polgári szertartást is tartanak, ami teljesen megfelelő a célra. Ugyanitt szoktak lámpást és lufit is elengedni a szertartások után.

Újhartyán Faluközpont : Akát sváb zenével is!

Ételek minősége és a felszolgálás átlagosnak mondható. Igazából szerintem mindent tud az esküvői menü megfelelő. Én sohasem “lazacot” enni járok ide. (Az átlagos tehát nagyon is megfelelőnek számít) A helyszín teljesen megfelelő egy normál esküvő lebonyolításához. A szállodai szobák egyszerűek és jó minőségűek. Teljesen átlagos helyszín, viszont a kötelezőket hozza bőven, megbízhatóan. Környékbeli esküvőkhöz ideális. Nem minden a külcsín az átlagosnál kiemelkedőbb és puccosabb helyszínek nem mindig kényelmesek praktikusak és olcsók. Én nemcsak a rokonok vagy esküvők miatt, de néha a sváb bál és a búcsú miatt is szívesen jártam. 🙂

 

Újhartyán Faluközpont

Fotózhatóságról:

Kreatív esküvői fotó nem készíthető. Kisesebb csoportképekre alkalmas a Faluközponttal szembeni kis park ahol szép zöld tuják vannak amik háttérnek tökéletesek. Nagy csoportképekre inkább az előtte való tér jobb választás.

Értékelés: 10/8

Pozitívum

  • Van légkondicionáló
  • Terasz a dohányzóknak
  • Templom nagyon közel van
  • Szálláshely
  • Kiszolgálás jó
  • Nagy tánctér
  • Polgári szertartás tartható az előtte lévő téren

Negatív

Egyéb

  • Kreatív fotósorozat nem készíthető
  • Ételek minősége átlagos
  • Gyermek barátság: Átlagos – Az éttermen belül megfelelő, eltudnak szaladgálni. Éttermen kívül teraszon sincs baj de közel van az úttest.

Update: 2016 Szeptemberében jártam itt. Ezúttal a nemzetközi vidékfejlesztési konferencia a LINC 2016 keretében. Közel 300 személyt tudtak egy időben vacsoráztatni. A gálaesemény is itt volt, beszédekkel.

Update: 2018 04 28. Esküvő. Minden tökéletes volt. Hamarosan linkelem.

Esküvői fotósorozatok: Esküvői fotók