Esküvői kellékek

Esküvői kellékek mindig kellenek a lagzikba, sokan kérdeztétek tőlem, hogy honnan szerezhetitek be? Ebben a cikkben bemutatok pár hasznosat! Már jártam Nicolnál a nyugatinál, ahol esküvői kellékek kaphatók. Legutóbbi látogatásomkor esküvői fotós dolgokat kerestem. Most viszont kimondottan az esküvőt feldobó kiegészítőket. Ezek zöme az esküvői dekoráció részét képezik, másik részük pedig az esküvői eseményekhez köthető. Segítségükkel, beszerzésükkel sok mindent meg lehet saját kezűleg is csinálni! Ráadásul itt rengeteg ötletet láttam, amit megmutatok neked is!

Persze az interneten találsz mindenféle esküvői kelléket ez igaz, de szeretem megnézni és kézbe fogni a dolgokat. Sőt, picit régimódi vagyok, szétnézni is szeretek, hátha eszembe jut vagy megtetszik valami. Az eskuvoibolt.hu pont ilyen. A cikkben kedvet szeretnék hozni néhány érdekes és modern dologhoz, amit láttam!

Menyasszonytánc pénzt felénk még mindig kopott alumínium lábasba vagy piros vajlingba gyűjtik. Én néha teljesen rosszul vagyok ettől, ahogy a kockás konyharuhától is a tetején. Azonnal odavonzotta a tekintetemet a XI. századi megoldás, a boríték gyűjtő doboz. A hagyományos lagziban a menyasszonytánc pénzt ugyanis nem kézbe adják (a modern esküvőkön ez külön megy). Egy kulturált szép megoldás, ami összehajtható könnyen szállítható, legalább 3 félét láttam belőle.

Doboz menyasszonytánchoz

Doboz menyasszonytánchoz

Menyasszonytánc boríték doboz

Menyasszonytánc boríték dobozok

Mikor esküvői vendégkönyvet keresgélsz, feltétlen nézz majd be, legalább 10 félét láttam, gyönyörűek voltak, azért tartom érdemesnek esküvőre, mert a képek mellett ez is egy gyönyörű emlékké fog válni! íme néhány:

esküvői kellékek emlékkönyvek

Esküvői kellékek 

Dekoros apróságok, gyöngyök, papírok mellett az ültető kártyához való kiegészítők is megtalálhatóak.  Akár magunk is készíthetünk ültető kártya tartót, csipeszek felhasználásával, minden megvan hozzá. Természetesen található előre gyártott is, amit csak ki kell „szórni” az asztalokra. De láttam nászasszonyi csuklódíszt is. Rendszámtáblák akár nevesítve vagy viccesen, sőt az az autó után köthető díszes konzervdobozok is megtalálhatóak.

Esküvői kellékek csipeszek

esküvői kellékek gyöngyök kiegészítők esküvői kellékek rendszámtáblák

Sok esküvőn látok buborékfújót. A raktárkészletet megmutatta Zoli, Nicol férje, és hát itt nem csak több típus van, hanem igazi azonnal vihető valódi nagy készlet.

Buborékfújók esküvőre

Fotózás témaköre sem maradhatott ki természetesen! A legalább 10 féle csodaszép esküvői fotóalbum mellett, találtam mást is! Például esküvői fotósok által felhasználható papír bajszok, szemüvegek és feliratok. Egyik kedvencem az esküvői kellékek közül a sziromágyú. Ennek segítségével roppan látványos képek, készíthetőek templomiról vagy polgáriról kivonuló párokról.

esküvői fotóalbumok

Gyűrűpárnát már biztos láttál, itt találsz jó néhányat, de végre megjelent itthon is a gyűrűtartó dobozka! Méghozzá műmohával van kibélelve. Esküvői kellékek közül talán ennek van a legkiemeltebb szerepe. Néhány ezer forint és sokkal különlegesebb a látvány mint a gyűrűpárna, legalábbis nekem nagyon tetszik. A 2018-as szezonban láttam először hazai esküvőn ilyet. Külföldön már elérhető volt jó ideje. Természetesen a templomi vagy polgári szertartásokhoz sziromszóró kosarak is megtalálhatóak.

gyűrűtartó doboz mű mohával

A milliónyi apróság, szalag, papíráru között feltűnt még ez a pici hasznos dolog. Instant előre gyártott esküvői autódísz. Ezt két részben veheted meg. A kocsi motorházára rakhatót és ennek a párját, ami a visszapillantó tükörre felszerelhető kiegészítés.

esküvői autódísz motorháztetőre

Ha polgárihoz homoköntéshez keresel hozzávalókat, szintén jó helyen vagy. Rengeteg színben van homok és több típusú homoktartót is találsz. Ezenkívül az esküvői kellékek között igen népszerű ujjlenyomat fát is találsz itt. Abszolút népszerűségnek örvendett a 2017-18-as szezonban!

ujjlenyomat fa

Esküvői kellékek homok ceremóniához

Esküvői kellékek homok ceremóniához

Nekem élmény volt bóklászni, mert szeretem az esküvővel kapcsolatos dolgokat. Tapasztalatból tudom, hogy sokat dobnak ezek a dolgok egy esküvőn és nem mindent a dekoratőr hoz.  Akár lánybúcsúra készülődve is lehet nézelődni, hiszen ehhez is van bőven kiegészítő az esküvői kellékek között! Remélem segíthettem a cikkemmel az esküvőd kapcsán és ajánlom nektek akár személyesen, akár online is!