Esküvői képek a Pilisből

Amikor minden úgy történik, ahogy szeretnéd. Amikor saját tervezésű dekorral kismamaként meg csinálod azt a színvilágot, amire vágysz. Ez a kis esküvő egy igazi ünnep és nem megfelelni vágyás. (egy későbbi cikkben találkozhatsz vele, majd linkelem) Megint eszembe jutott, hogy felénk több a hagyományos lagzi. Itt kötelező köröket futnak fix programmal a párok és úgy veszem észre sokan nem is saját maguk miatt, hanem a szülők felőli megfelelési kényszer vezérli őket. Pedig nem kellene. Sokkal komfortosabb egy olyan esküvő, amire vágysz, nem pedig a tojásgörgetéssel izzadni :)!

A történet még 2 éve kezdődött, akkor ismertem meg Dórit egy nyereményfotózás alkalmával. Nagyon jó volt őket látni Zsoltival. Neki köszönhetem ezt a felkérést, hiszen a tesó volt a vőlegény! 🙂 Valójában rég jártam a Pilisben. Nem gondoltam volna, hogy ebben a szezonban többször is fogok másik esküvő kapcsán. Kata ruháján rögtön megakadt a szemem. Kismamaként sokkal jobban járt vele, mit egy abroncsos menyasszonyi ruhával. Szerintem illett a személyiségéhez és nem mellékesen nekem nagyon tetszett! A kis esküvők alkalmával sokszor elgondolkodom. Az igazi szűk családi és baráti kör és hangulat magával tudja ragadni az embert. Itt is ez történt. Teljesen beszippantott a családias hangulat. Megérkezésemtől kezdve szót értettem mindenkivel. Roppantmód örültem, hogy olyan emberek közé kerültem, akikkel mindenről lehetett beszélgetni és ismerősök is voltak közöttük nem is egy :)! Már az esküvő elején nagyon könnyen beazonosítottam mindenkit, hiszen az egyedi dekor csipeszeket szépen feltűzték a vendégek magukra! 🙂

Kérj időpontot esküvői fotózásra! 

esküvő Pilisvörösvár Mustang GT

Esküvői képek a Pilisből 

A polgári esküvő Pilisszentkereszten volt, a fotókat a pilisszántói tónál készítettük, maga az esküvő pedig Pilisvörösváron volt a Gólya fészek étteremben. A helyszín remekül passzolt szerintem ehhez a modern esküvőhöz. Kedvelem a svábos ízeket, itt nagyon jól eltalálták ezeket!

A hagyományos nagy lagzik után mikor belekerültem egy kicsi és modern esküvőbe, nekem egy rendkívül üde és vidám színfolt a szezon felénél. Az önfeledt hangulat, a nyitott emberek és az egész buli emlékezetes lesz, főleg a remek házi bor miatt is, amit eljövetelkor kaptam köszönetajándékként! Kedves Kata és Gábor nagyon kösz nektek, mert nagyon jó érzésekkel térhettem haza, melyeket nehezen is fogalmazok, meg :). Ja igen, majd elfelejtettem a Mustang GT oda vert látványilag, remélem teszik nektek, ahogy látvány elemként használtam fel a fotózáson 🙂 !

csók pilisvörösváresküvői képek a pilisből mustang GT esküvőnesküvői képek Ölelés pilisvörösvár Ölelés pilisvörösváresküvői fotó pilisszentlászlóTóparti esküvőTóparti fotózás pilis

menyasszony ölbenMr & Mrs játék esküvői képek a pilisből táncolás pilisvörösvár