Hónap képe Március – Sparks Rain Hero

Bár még nincs hónap vége és elég jó koncerteket is sikerült fotóznom az utóbbi hetekben, mégsem egy koncert fotót választottam a hónap képének.

Egyszerűen azért, mert egy régebbi koncepciómat szerettem volna megvalósítani. Eddig elmaradt főleg időhiány miatt, de most végre meg tudtuk valósítani.

A Dabas Sparks amerikai foci csapatot kértem meg, hogy legyen segítségemre. Azért, mert energiákat és elszántságot szerettem volna a képre vinni. Néha roppantul nőiesnek érzem az oldalt, szóval jöjjön valami tökösebb. Strupka Andrisékkal egyeztettem és találtak egy olyan játékost nekem, aki a csapatban nyújtott teljesítménye alapján mindenképpen érdemes volt a sparks rain hero kép elkészítésére. Így esett a választás Garajszki Ádám running back –re. Remekül helyt állt nekem a képek készítésekor is. Ugyanis az időjárás nem volt meleg, és elég kemény szelünk is volt. Ezeken túl remekül állta a „vizet” is! 🙂 Nagy pacsi neki és a csapatnak is, szerintem ledarálunk ebben a szezonban mindenkit! Hajrá Sparks!

Egy kis érdekesség feltettem egy képre a világítási setup -ot is.

így készült a rain hero

 

Előző Dabas Sparks sportfotó sorozatunk

Megosztásokat köszi!