Jegyes fotózás Budapesten Ágival és Gergellyel

Általában kerülöm az anyukás megkereséseket, mert az éves esetek 99%-ban sosem működnek például az eltérő ízlés miatt! Ez esetben más volt a helyzet, Ági anyukája talált meg, aztán felvettem a kapocslatot a párral. Mindig izgatott vagyok ha nem sikerül csak elektronikusan érintkeznem egy-egy ügyfelemmel.

Jegyes fotózás Bálna

Jegyes fotózás Budapest Bálna

Esetünkben a jegyes fotózás Budapesten lett megálmodva. Ezért Ágival és Gergellyel a „Bálnánál” találkoztam, ez közel volt mindenkinek. Utóbbi időben inkább természetközeli jegyes fotózást kerestek nálam, de most inkább Budapestre esett a választás. Pár perc beszélgetés után kiderült, hogy vannak közös témáink az informatika világából.

Ez kellett is, mivel halálra rémítettek mennyire nem lehet őket fotózni. Az a szerencsés helyzet állt elő, hogy néhány perc alatt nagyon is jól boldogultunk egymással. Picit beletették azért a fülembe a bogarat, ezért sokkal jobban figyeltem és több képet próbáltam készíteni egy-egy helyzetről. Egy elpuskázott jegyes fotózás még nem vetett jó fényt fotósra. Ilyenkor roppant nehezen tudnék belesimulni az esküvőbe kudarc esetén, főleg, hogy a köszönet ajándékon is az én fotóm található. 🙂

Jegyes fotózás Dunapart

Aggodalmam feleslegesnek bizonyult, bár meg kellett dolgozni a sikerért! 🙂 A fotózást Budapest egyik legszebb és turisták által legkedveltebb részén a Duna korzón folytattuk, ahonnan elgyalogoltunk egészen a Lánchídig. Ez az útvonal remek lehetőségeket adott a fotókészítésnek és egy fagyinak is! 🙂 Nagyon turistás rész, de nem reménytelen! Féltem, hogy zavar lesz az erőben a sok ember miatt. Ez be is igazolódott, a Vigadó tér használhatatlan volt egy táncos esemény miatt, de annyi zug és lehetőség van, hogy nem adtuk fel! Kedvencem a híd környéke volt. A legjobb képek pedig napnyugta előtt készültek amikorra mindenki belejött már a fotózásba és tudtuk, hogy megvannak már a szükséges képek. Ilyenkor fesztelenebbül tudtunk fotózni, ekkor készült a cikk tetején található sziluett kép is! Remek nap volt, csakúgy mint az esküvő is amiről az esküvői fotózás Tatán cikkemben olvashatsz!