Loading

Jegyes fotózás – Páros fotózás megrendelő

jegyes fotózás Gyömrő csók fotobese

Szia!

Jegyes és Páros fotózás megrendelési űrlapnál a következőket írd meg: dátum, helyszín, és van -e esetleg bármiféle ötlet vagy teljes elképzelésetek a fotózással kapcsolatban! Megtalálod az email címem, de ha nem szereted a gépelést a telefonszámom is! 🙂 A jegyes fotózás nem azonos az esküvői vagy kreatív fotózással, ha nem tudod a pontos különbséget, kérlek olvasd el a cikkeim itt az oldalon. Kapcsolatfelvétel csak az adatkezelési szabályzat elfogadása után lehetséges!

Számlázás és fizetés csak teljesítés után! 

A szoltáltatás jelenleg szünetel!

anita és zoli

Anita és Zoli

Nagyon odáig vagyunk a képekért, a legjobbat hoztad ki belőlünk! Most így nagy vonalakban ezek jutnak eszembe a fotózás napjáról: Mi nagyon jól éreztük magunkat az egész fotózás alatt, a tó kinézete nagyon elszomorított, de szerintem én jobban izgultam azon, hogy Zoli mennyire fogja magát feszélyezve érezni, és nem lesznek olyan természetes fotók, ehelyett csúcs szuperek lettek!! A legelső fénykép után megnyugodtam.

Esküvői fotózás Flóra és Frédi

Flóra és Frédi

Profi, tökéletesen tudja megörökíteni a pillanatokat, a felvételek szinte életre kelnek! Az eljegyzési és az esküvői fotóink elkészítésével is őt bíztuk meg, maximálisan meg voltunk elégedve. Hálásan köszönjük!

barbi és gábor

Barbi és Gábor

A mi esküvőnk aztán eseményekben gazdag volt, mind az előkészületeknél, mind a nagy napon. Zoli ezekhez kiválóan alkalmazkodott. Egyedüli volt fotózott (videósunk nem volt) olyan lélegzetelállítóan szép pillanatokat kapott el, hogy ha ránézünk a fotókra, könnyen újraélhetjük életünk legszebb napját. Örülünk, hogy a mi "Partiszerencsénk" sem tántorított el téged a munkától és ilyen gyönyörű képeket készítettél rólunk!