Jegyes képek a Gyömrői tónál

 

2016 utolsó és kalandos jegyes fotózása volt ez. Október nem a legszerencsésebb választás, de azon a héten nem volt rossz időnk. Megbeszéltük a találkát, amit a próba smink napjára tettünk. A fővárosi helyszínünket és a fotózás reményét egyik percről a másikra egy hatalmas felhőszakadás mosta el.

Nagyon lelombozódtunk, hiszen erre volt szánva a délután. Eszünkbe jutott, hogy miért nem megyünk Frédiék közelébe fotózni?

gyömrői tó

fotózás Gyömrői tónál

Jegyes fotózás tópart

Jegyes fotózás Gyömrői tó

Készüljenek a jegyes képek a Gyömrői tónál a strandon, az tökéletes lehet fotózási helyszínnek, ha nem esik. És mivel 30 km-el odébb található, erre meg is volt az esély. Úgy is lett. Bár nem esett és tökéletes napnyugta előtti időpontban érkeztünk és a fények is kifogástalanok voltak, izgultam.. Hogy miért? Nem szoktam fotózásokon, de ez egy különleges alkalom volt, mivel akkor érkezett meg az új gépvázam. Nálam volt ugyan a régi, mégis picit lassabban ment a munka, hiszen lassabban tudtam csak dolgozni a szokatlan géppel. Itthon nagy megelégedésemre vettem elő a képeket, mert nemcsak a Gyömrői tó, hanem az új 5D mark IV is remekül vizsgázott! Végszóként pedig, bízz az októberben,mert lehet szép az idő csak hinnetek kell benne! 🙂

 

Az árak és részletek a jegyes fotózás oldalon!