Loading

Kismama fotózás – Pocakfotók

kismama fotózás

Kismama fotózás – Pocakfotók 

A várandósság időszaka tele van meglepetésekkel és kihívásokkal. Tested rengeteg változáson megy keresztül, így érthető, ha elgondolkodsz a pocakfotók készítésén. Egy jó fotóssal a fotózás nem fáradság, hanem élmény és szórakoztató esemény lesz. A kismama fotózás és az ott készült pocakfotók reményeim szerint vissza adják a gyermekvárás örömteli várakozását.

Néhány év múlva pedig már kisgyermekednek is megmutathatja a kismama fotózásokon készült képeket, és elmesélheti neki, milyen is volt, amikor még anya hasában „lakott”. Kellemesen visszaidézheted a babavárás minden szépségét és a felejthetetlen emlékeket. Egy-egy kismama fotó kedves ajándék is lehet. Meglepetés lehet az apukának, nagyszülőknek és a barátok számára is. Nem kell aggódnod a pózokat és beállításokat én találom ki, de egyedi ötleteidet és elképzeléseid is megtudom valósítani. Néhány kérdés és válasz és persze az árak is az oldal alján!

Kismama fotózás sziluettMikor gyere kismama fotózásra?

Legalább a 30. hét, de leginkább a 35-36. hét a legalkalmasabb a kismama fotózásra. Akkor kapunk szép eredményt, ha már látványosan megnőtt a hasad, viszont fontos, hogy még könnyen tudjál mozogni és így ne terheljen meg sem a fotózás, sem az akár többszöri átöltözés.

Pocakfotók – öltözködési tanácsok:

Legyenek a ruhadarabok kényelmesek, olyanok, amiben jól tudsz ülni és állni is. Fontos, hogy jól érezd magad a fotózás közben, mert hangulatod és érzelmeid a képeken is látszani fognak. Ne felejtsd el azt, amit szeretnék lefotózni! Kerüld a bő ruhadarabokat, mert most a pocakod a lényeg. Legyen a felsőd hasban szűkebb, passzoljon pontosan a pocakra. Minél jobban kiemeli a felsőrész a pocakot, annál jobb – szerencsés választás egy mell alatt elvágott fazonú top. Mind színekben, mind mintában az egyszerűség a cél. A nagy minták, nagyon rikító színek nem szerencsések. Válassz egyszínű, vagy szolidan mintás ruhákat, kerüld a csíkost, és a nagy feliratokat.

  • a legjobb választás a hosszú ujjú felsőrész, de ujjatlan vagy akár spagetti pántos top is jó lehet. A rövid-ujjút lehetőleg kerüld
  • nadrág: bármilyen farmer, fekete vagy fehér leggings is jó lesz;
  • ing méghozzá egyszerű fehér végig-gombos (akár az apukáé is!)
  • felsőből érdemes olyan fazont választanod, ami mell alatt elvágott!

Kismama fotózás csókJöhet-e apuka vagy másik gyermek velem?

Igen sőt! Nagyon szívesen látom a pocakfotók elkészítésekor az apukát és a testvért is. Fontos tudnod viszont, hogy a gyermekek figyelmét a fotózás első felében tudom csak lekötni ez maximum 20 perc. A gyerekkel kell kezdenünk, utána érdemes az apukának figyelnie rá.

Mennyi ideig tart a pocakfotózás?

Általában 1 órát fotózok, de ha sok az átöltözés, akkor természetesen elhúzódhat maximum 2 órásra is, attól függően, hogy haladunk és mit szeretnénk látni a sorozaton (esetleg szabadtéri fotózásnál több helyszín) Ez alatt át tudsz öltözni és nagyon változatos sorozat születhet.

Hol készülnek a kismama fotók?

A kismama sorozat hangulatát jelentősen meghatározza a kiválasztott helyszín. A fotók készülhetnek szabadtéren és modern vintage műteremben egyaránt. Sőt olyan is szokott lenni,hogy mobil felszereléssel kitelepülök hozzátok (látható itt néhány ilyen is). Így ha van elég hely ez a legkényelmesebb megoldás. A Vintage termek álomvilága ideális hátteret biztosít a babavárós fotókhoz. Több lehetőség is adódhat, általában a helyszínek foglaltsága a mérvadó. Műtermi sorozatnál az esetek többségében speciális műtermet bérlek Budapesten. Megpróbálom a kiválasztott helyszín stílusát hozzád igazítani, olyat ajánlani, ami leginkább megfelel az elképzeléseidnek. Terem bérletek 8-25.000 ft között mozognak / fotózás.

pocakfotók gabiHogyan kapod meg a fotókat? Retusálod a képeket?

Csakis professzionális minőséget szeretnénk adni, mert szeretem a tökéletes fotókat. A fotóid ezért csak többszöri gondos válogatás után kapod meg. Kiemelten figyelek az utómunkára és retusálásra is. Az utómunka a fotóid egyedi, színvilágát adja meg. A babavárás időszaka nagyon igénybe veszi a testet, ez a bőrön is nyomot hagy. A retusálás eltünteti a bőrhibáidat vagy éppen a hasadon lévő csíkokat. Mindezt azért teszem, hogy megmutassam a legjobb tudásom szerint, milyen szép álomba illő kismama vagy! A képsorozatot digitális formában, online adom át letölthető formában, két méretben.

Mit nem tartalmaznak a csomag árak: 

A fodrászt és profi sminkest. A csomagjaink ára a sminkest és a frizurát nem tartalmazza. A fotózáshoz frizurádat a saját fodrászod készítheti el, örömmel ajánlok viszont bevált sminkest, és fodrászt, akikkel rendszeresen dolgozom!

Az esetlegesen bérel műtermet díját. Abban az esetben, ha műteremben dolgozunk annak bérleti díja változó. A stílustól és kiválasztásodtól függ, melyikbe megyünk.

 Az exkluzív ruhákat. Ruhák és fejdíszeim nincsenek, ezekről neked kell gondoskodnod. Ha egyedi megjelenésre vágysz, segítek a kölcsönzésben vagy vásárlásban!

 

Kismama fotózás - pocakfotó ár csomag 1

ft 30.000
1 óra fotózás
20 db retusált kép

Kismama fotózás - pocakfotó ár csomag 2

ft 40.000
2 óra fotózás
30 db retusált kép