Kreatív esküvői fotók kalandosan

Kreatív esküvői fotók kalandosan! Azaz sok minden megtörténhet egy-egy kreatív fotózás alkalmával. Ebben a sorozatban nemcsak a sztori alkalmával készült kreatív esküvői fotókat töltöm fel, de mesélek is! Csodálatos volt ez az esküvő, ezért szerepelnie kell ezeknek a képeknek is.

Gyönyörű napsütés fogadott ezen a hétfő délután a kreatív esküvői fotók készítésének a napján. Hétfő kiváló választás volt, hiszen így volt időnk arra is, amire a történésekkel zsúfolt ceremónia napján nem, például a fotózásra 🙂 ! Nem probléma a hétköznapi fotózás, hiszen nekem ez a fő elfoglaltságom és a munkám. Már indulásnál kizökkentett egy családi telefon és tennivaló, amit viszonylag gyorsan lebonyolítottam. Ezen a napon is pontosan kiszámítottam a legszebb fények érkezésének idejét. Ezzel nem is szokott baj lenni, ha nem történik közben semmi váratlan. Megérkeztem, aztán rövid egyeztetés a párral, hogy mit és hogyan szeretnénk. A terepet ismertük a négyszögletű jegyes erdő sorozat is itt készült!

Kreatív esküvői fotók egyedi menyecske ruha

Kalandos kreatív esküvői fotók

A vidám neki indulás azt eredményezte,hogy bekanyarodtam a földútra, ahol néhány hete még elment az autóm. Most nem volt szerencsém, néhány méter után tengelyig süllyedtem. Elkeseredetten próbáltam kiszabadulni Peti segítségével, ő volt a vőlegény és aggódtam a ruhája épsége miatt. Szerencsére ők másfelé mentek. De meg kellett várnunk Bencét, amíg megérkezik és kihúz terepjáróval. Kiszabadított, pár perc alatt, látszott,hogy nem az első eset 🙂 ! Elkezdtük a munkát.. A fotózással már majdnem végeztünk és elindultunk a ház felé, de meglepetésként zárva volt az ajtaja. De ettől is nagyobb meglepi volt, hogy ránk sötétedett. Aztán szerencsére a vendéglátóink is gyorsan megérkeztek, akiknek nem győzök köszönetet mondani, hiszen nemcsak mentésben, de minden másban is rendelkezésünkre álltak estig!  A beltéri fotózás után este 10 kor végeztünk.

A végére meglett az egyedi menyecskeruha fotó is, ami elég különleges forma. Egyedi tervezésű különleges darab, amit a  DeLine tervezett. Érdemes ránézni a cikkre mert gyönyörű ékszereket tervezett és ruhát varrt erre az esküvőre, Minden jó ha a vége jó. A csodaszép esküvőt egy gyönyörű, számomra emlékezetes fotósorozattal tudom zárni. A kreatív esküvői fotók elkészültek a kalandok végéhez értek, de csak ebben a cikkben, hiszen máris indulnak számomra az újak 🙂 !

beszállás a menyasszonyi autóba

Kreatív esküvői fotók koszorúslányokKreatív esküvői fotók csoportképKreatív fotózás beltér deák udvarházesküvői fotózás Kakucs Deák UdvarházKreatív esküvői fotók esti fotó Kreatív esküvői fotók beltér

 

Kreatív esküvői fotók beltérben

Miért szerettem?

 • Tökéletes helyszín
 • Mert sikerült az aranyórában elkészítenünk a kültéri képeket
 • A közlekedési akadályokat megoldottuk 🙂
 • A kreatív esküvői fotókat kitudtuk bővíteni beltéri sorozattal is
 • Volt lehetőség az átöltözésre
 • Imádok világítani, így nagy örömömre szolgáltak a beltéri fotók elkészítése
 • Nem zavart senki
 • Mindenre jutott időnk

Mindent összevetve a fenti néhány pont egész biztosan meggyőzhet arról, hogy inkább nyugodt körülmények között másik napon készítsük a képeket. Így mindenre lesz idő és energia a helyszín pedig szinte tetszőleges lehet ezért!

Kreatív esküvői fotók Kakucs

Kreatív esküvői fotók : Néhány inspirációs ötlet, hogy jól sikerüljön! 

 • Válassz jól helyszínt, nem bánod meg!  – Talán a legfontosabb összetevője a jó képeknek! A megfelelő helyszínt meg találhatod akár itt, az oldalamon is!
 • Külsőségek roppant fontosak ezen a napon ezért válaszd a legjobb sminkest és fodrászt!  –  Kompromisszummentesen válassz! Egy jó smink hihetetlen jól mutat a képeken egy gagyi viszont leolvad a fotózás vége előtt!
 • A vőlegény nézzen ki szépen! – Az esküvő a menyasszonyról szól ő az ékköve. A vőlegény csak legyen önmaga, ha lehet ne sminkeltesd ki akkor sem ha ingyen adják! Akár hiszed akár nem a férfiak izzadósak, csak problémát fog okozni az egész esküvő alatt!
 • Ha nem ismeritek a fotóst, készüljetek fel jegyes fotózással! – Kötelezővé tenném a jegyes fotózást. Itt megismeritek ne a fotós munkastílusát és megszokjátok a kamerát!
 • Mindig légy nyugodt a kamera előtt! – Egy esküvői sorozatnál egymásban kell elmélyülnötök. Ha én leszek a fotósotok, akkor meg tetszek mindent, hogy ez látszódjék is a képeken!

 

A kedvelésed és a megosztásodat köszönöm!

Esküvői és jegyes sorozatok: Esküvői fotók