Kreatív kalandok

Kreatív kalandok, azaz sok minden megtörténhet egy-egy kreatív fotózás alkalmával. Ebben a sorozatban nemcsak a sztori alkalmával készült képeket töltöm fel, de ezt mesélem el. Csodálatos volt ez az esküvő, ezét szerepelnie kell ezeknek a képeknek is.

Gyönyörű napsütés fogadott ezen a hétfő délután a kreatív session napján. Hétfő kiváló választás volt, hiszen így volt időnk arra is, amire a történésekkel zsúfolt ceremónia napján nem, például a fotózásra 🙂 ! Nem probléma a hétköznapi fotózás, hiszen nekem ez a fő elfoglaltságom és a munkám. Már indulásnál kizökkentett egy családi telefon és tennivaló, amit viszonylag gyorsan lebonyolítottam. Ezen a napon is pontosan kiszámítottam a legszebb fények érkezésének idejét. Ezzel nem is szokott baj lenni, ha nem történik közben semmi váratlan. Megérkeztem, aztán rövid egyeztetés a párral, hogy mit és hogyan szeretnénk.. a terepet ismertük a négyszögletű jegyes erdő sorozat is itt készült 🙂 !

kreatív kalandok menyecske ruha

A kreatív és egyedi menyecskeruha

Kreatív kalandok

A vidám neki indulás azt eredményezte,hogy bekanyarodtam a földútra, ahol néhány hete még elment az autóm. Most nem volt szerencsém, néhány méter után tengelyig süllyedtem. Elkeseredetten próbáltam kiszabadulni Peti segítségével, ő volt a vőlegény és aggódtam a ruhája épsége miatt. Szerencsére ők másfelé mentek. De meg kellett várnunk Bencét, amíg megérkezik és kihúz terepjáróval. Kiszabadított, pár perc alatt, látszott,hogy nem az első eset 🙂 ! Elkezdtük a munkát.. A fotózással már majdnem végeztünk és elindultunk a ház felé, de meglepetésként zárva volt az ajtaja. De ettől is nagyobb meglepi volt, hogy ránk sötétedett. Aztán szerencsére a vendéglátóink is gyorsan megérkeztek, akiknek nem győzök köszönetet mondani, hiszen nemcsak mentésben, de minden másban is rendelkezésünkre álltak estig! Néhány beltéri fotó után este 10 kor sikerült befejezünk a képeket. A végére meglett a menyecskeruha fotó is, ami elég különleges forma. Minden jó ha a vége jó. A csodaszép esküvőt egy gyönyörű, számomra emlékezetes fotósorozattal tudom zárni. A kreatív kalandok végéhez értek, de csak ebben a cikkben, hiszen máris indulnak számomra az újak 🙂 !

 

 

A kedvelésed és a megosztásodat köszönöm!

Ha azonosulsz a képi világgal és hasonlót szeretnél az esküvődre: kapcsolat

Esküvői és jegyes sorozatok: Esküvői fotók