Olcsó esküvői fotós – Miért ne őt válaszd?

Olcsó esküvői fotós.. ez a gondolat az esküvő előtt átfuthat az agyadon: Legalább majd a fotózás költségein spórolunk! Bizony a legolcsóbbat akarom! Az esküvő drága és jó lenne valamin fogni.. Egyáltalán nem szeretem magam a képeken és nem is vagyok fotogén. Egyébként sem látom a 120 és a 200.000 ft-os fotózás képei között a különbséget. Na és ha jobbak is a képek, valami másban is van különbség?

Szólunk Józsinak! Van gépe és láttam pár szép tájképet tőle! Ő amúgy is ismerősöm a facebookon!

Van egy rossz hírem, mert minden félelmed be fog igazolódni, ha egy olyan embert bíztok meg, mint Józsi (aki virtuális személy). A drágább és az olcsóbb közötti különbség nem mindig ilyen sarkos, de itt meglátod az igazi eltéréseket is,ami alapvetően nem az ár.

Olcsó esküvői fotós

 • Józsinak van saját gépe (most vette, új és akciós volt kitt objektívvel mm -ban), a feladatot el tudja látni.
 • Ő egyszer már csinált és látott ilyet, de nem profi esküvői fotós (lehet, hogy többször, de már te sem emlékszel, hogy a profi mellett állt – e, vagy önállóan dolgozott).
 • Józsi képei is jók lesznek! Egyszerűbbek, de olcsón megúszom! (gondolod)
 • Tud olcsón fotókönyvet is,bár mutatni egyet sem tudott.
 • Józsi videózik is, ha jól emlékszem, így csodálatos lesz a nagy nap! Videói is lesz, tuti választás ráadásul így sokat lehet spórolni!

Hátha sikerül pár szóban elmesélnem neked, mi a különbség köztem és Józsi között. Az elvégzett munka és szolgáltatásaink között.

Bár Józsink alsó vagy középkategóriás gépével is lehet jó képeket készíteni, de ne hasonlítsd az enyémekhez. Nálam kettő van és nem az olcsó akciós típusból (de ez nem is érdekes és vonatkoztassunk is el a technikától). Általában a szertartásokon mindkettőt láthatod nálam. Leginkább nyugtasson meg a tény, hogy ha megáll az egyik, a ceremónia akkor is le lesz fotózva, hiszen ezért van nálam 2 db mindig. (templomban biztosan láthatod)

olcsó esküvői fotós Budapest

Lássuk miért ne olcsó esküvői fotóst válassz: 

 • Mert nem csak néhány frigyről készítek évente fotókat, szóval a rutinból „némileg” több van. De miért fontos ez? Mit kapsz, hiszen az ár a lényeges, nem?
 • Józsival ellentétben legalább 15 féle beállítást tudok neked perceken belül prezentálni a kreatív fotózáson, és fotózási (mely eshet hétköznapra is nálam) helyszínből is ismerek elég sokat. Ennek akkor veszed hasznát ha megcsúszunk időben ami nem ritka.
 • Mert tudok világítani és műteremben is fotózni, és ezt használom is napi szinten kint / bent.
 • Mert 100 %-ban együtt tudok működni veletek és a ceremóniamesterrel vagy vőféllyel, és így minden változást azonnal követek és figyelek az esküvő napján. Így a rutinom miatt a tortádról és másról sem maradok le és figyelek a napod minden részletére.
 • Mert nem a facebookot nézegetem az okos telefonomon, mint Józsink, hanem az aznapi esküvői forgatókönyvedet.
 • Mert néhány hét alatt eljutunk a képektől a slideshowig és közösen összeállított fineart fotókönyv készítéséhez.
 • Mert már a szerződéskötés előtt kérdezek olyanokat, amit Józsink nem fog. Ebből is láthatod tapasztalatomat, hiszen engem ez érdekel. Nézz szét az oldalon csak az esküvői helyszínekről legalább 20 cikkem van itt. De találsz a fodrásztól a ruhákig az egész iparágat érintően mindent.
 • Mert én nem szívességből dolgozom, meló után! Engem bármikor hívhatsz, nem érzem piszkálásnak, mert szolgáltató vagyok.

eskuvoi fotós

Olcsó esküvői fotós : emlék az lesz, de milyen?

Mivel profi fotós vagyok, sajnos nem úszod meg olyan olcsón, mint Józsinál, de nem is szégyenkezel a minőség vagy a fotókönyv miatt. Az esküvői fotókönyvre különösen figyelek, hiszen ez az esküvőd kézzelfogható lenyomata Jó tanácsként mondom, hogy ebből nem kaphatsz rosszat és figyelj rá! Nem fog benned kérdőjel maradni a mennyiség kapcsán sem. A 150 darab fotó, amit Józsitól kapnál, hagy majd kívánnivalót maga után. De egy esküvő, egy érzés az nem a képek darabszámától függ. Sokkal inkább a kreatív látásmód által hozzáadott értékről.

 • Én teljes napokat szentelek az esküvői anyagok elkészítésén kívül az utómunkának a fotókönyv és a slideshow összeállításának is.
 • Akár több száz kilométert autózom egy–egy esküvőért. Sőt volt már fotós megbízásom külföldön is.
 • Mert a én hétköznap is ezzel foglalkozom, ezért ha hétfőre tesszük a kreatív fotózást akkor sem leszel gondban.
 • A szerződésetek mellé számla is jár és igen én adót is fizetek 🙂
 • Nem, én nem videózok, én a te pillanataidra figyelek, én nem adom el magam videósnak, hiszen nem értek hozzá. A cinematográfus kolléga az külön szakember.
 • Mert a hozzáadott érték nálam nem a pixelek özöne, és a képek darabszáma.
 • Mert fontosabb a látásmódom mint minden más ami technika..

Kérj időpontot esküvői fotózásra! 

Esküvő fotós pécs

Láthatod,hogy pont annyit kapsz, amennyit fizetsz! Remélem, a rövid leírásból észreveszed, hogy nem a gép miatt drága a fotós, hanem azért, mert megfizeted a látásmódot és a rutint. A képek minőségét és a gyors átadást. Kapsz egy szerződést, és gyorsan kezedben lesz a fotókönyv is, amit előtte látni fogsz tervként is, hiszen közösen csináljuk! A fenti „apróságok” és a személyes márkám a garanciám a szolgáltatásom minőségére. Hiszen ezen a napon mindennek tökéletesnek kell lennie, én pedig tudásom legjavát adom neked azért, hogy ez az egyedülálló nap meg is legyen örökítve a tőlem elvárható legmagasabb fokon. A megvásárolt biztonság tehát drágább, de megéri, hidd el. A napotok emlékét a fotós örökíti meg nem a zenekar, ceremóniamester vagy a menüsor, ezek emléke múlandó!

Légy vagány és olvass az esküvői fotózásról nálam! Érdemes, hiszen nem csak képek találsz, sok cikket is írtam a témában!

esküvői képek