Páros fotózás Budapest – A Gellért-hegyen jártunk

Már ébredéskor eszembe jutott az aznapi programom: páros fotózás Budapesten. (Ha nem tudod, mi a páros fotózás, segítek ezen a linken.) Amikor elindultam itthonról, még nem sejtettem, hogy aznap hegyet mászok. Amikor megérkeztem a Gellért térre, már tudtam, hogy ez vár rám, ezért a nagy világítást a kocsiban hagytam.

páros fotózás citadella

Jól gondoltam, túl nagy teher lett volna a meglévő felszerelés mellé vinnem. Petrával és Gergővel neki is vágtunk, hiszen ők már jártak itt. Utólag megnéztem és meg is lepődtem, hogy csak 235 méterre magasodunk a Duna fölé. Nem jártam még itt fotózni, de valóban rendkívül jó helyszín és terep a páros vagy jegyes fotózáshoz egyaránt. Egyetlen negatívumot tudok megemlíteni a helyszínnel kapcsolatban, ez pedig a Citadellán tartózkodó tömeg. Sajnos a hétfő délután sem volt turistáktól mentes, így nemcsak a Citadella tetején, de az egész Gellért-hegyen mindig jött szembe valaki, bármerre jártunk. Ez néha feszélyezheti a párokat, hiszen én sem állnék lazán kamera elé ott, ahol állandóan jön valaki. Nehezebb elmélyedni a másikban és kizárni a külvilágot. Ehhez hozzájöhet még egy kis drukk is, akkor bizony melósabb ez az egész 🙂 .

Árakat és időpont kérés a jegyes fotózás megrendelőn !

 

páros fotózás budapesten páros fotózás gellért-hegy

Páros fotózás Budapest

Legnagyobb örömet és ellazulást az utolsó képek jelentették, amikor a lenyugvó nap utolsó aranyló fényeiben lehetett fotókat készítenem. Az e-session végén az a legszebb, hogy már nincs feszültség a párokban, ezt szeretem a leginkább, ilyenkor tényleg önmaguk. Szerencsére a problémák elkerültek minket és kellemes fáradtsággal zárhattam a meleg napot. Ez a páros fotózás Budapest legszebb panorámáját adta vissza a szerelmesekkel. Ha hasonló felvételeket szeretnétek ti is, akkor jó szívvel ajánlom nektek ezt a helyszínt!

páros fotózás budapest karban páros fotózás budapest bucc

 

A jegyesfotózás oldalon, öltözködési és sminkelési tippeket is találsz!

 

Ha érdekel hogyan öltözz, sminkelj vagy mennyibe kerül a jegyesfotózás oldalon megtalálod (azonosak az árak)

Árakat és időpontot pedig itt a jegyes fotózás megrendelőn tudsz kérni!