Páros fotózás

Páros fotózás volt a Valentin napi nyereményjátékom díja. Ezt a facebook oldalam követői között sorsoltam ki. Mielőtt megnézed a fotókat pár dolgot mesélek erről, hiszen sokan azt sem tudják mi is ez!

Mi a páros fotózás? Mi a különbség a közös fotók és a páros fotózás között?

A páros fotózás értelemszerűen szerelmespárok fotózását jelenti, de nem a szokásos “Lécci készíts rólunk egy képet!” módon, gombnyomással, hanem fényviszonyok figyelembe vételével és profi fotós szakértelmével. A páros fotózás varázsa az érzelmekben rejlik, ezért a fotós feladta az, hogy azokat a pillanatokat örökítse meg, amikor a legjobban vibrál köztük a levegő. A fotózás egy tetszőleges (előre egyeztetett) helyszínen és időpontban történő találka, ahol a hozzátok csatlakozik a fotós, és megörökíti a  közösen eltöltött legszebb pillanatokat. A fotózás minimum egy órát vesz igénybe, de nem több három óránál.

A fényképezés többnyire a számotokra közös élményetek fontos helyszínén történik és a fotózás fókuszában ti álltok, de mindez nem zárja ki a közös életetek részét képező kutyus, vagy más házi kedvenc jelenlétét sem. A közös érdeklődési kör, a közös hobbi is része lehet ezeknek a képeknek, hiszen a fotózás lényege a közösen eltöltött időszak megörökítése.

jegyes galériák fotobese

Egy sztori a Duna partról:

Eljött a nagy nap, nyerteseim Dóri és Zsolt lettek. Több telefonos beszélgetés után április 17-re esett a választásunk a fotózás lebonyolítására. Bevallom túlaggódtam a dolgot, mert már két napja rettenetes erővel fújt a szél. Miért is érdekes ez? Itt a jegyes fotózás oldalán már leírtam, sajnos a nagy szél által szétfújt frizura nem igazán retusálható. Dóri megnyugtatott, hogy Szentendrén, ahová a kiruccanást terveztük, nem fúj.  

A helyszínen remek hangulatú fiatal pár fogadott.

Páros fotózás : Áldozz időt az igaz szerelemre

A fényképezkedés rendkívül jól sikerült. Igazán profin lehetett dolgozni velük és öcsémmel is, akinek külön köszönöm az asszisztenciát! Segítség nélkül lassabban halad az ember a fotózással, főleg szélben jó ha valaki segít a technikával, megérte elhívnom. A vasárnapi tömeg ellenére teljesen diszkréten megoldottuk a love session lebonyolítását. Ismerem a belvárost, de a turista tömeg átírja ilyenkor a forgatókönyvet. Sikátorok, terek, Duna part: a helyszínt mindenkinek ajánlani tudom, mert Szentendre csodálatosan szép. Roppant jólesik kiülni a teraszokra is, amik ilyenkor nyáron mediterrán hangulatot kölcsönöznek. Talán nem is bánom ,hogy Zsolti most nem versenyautóval fotózkodott, mert mindketten igazi modellek 🙂

Árakat és időpont kérés a jegyes fotózás megrendelőn !

 

Remélem találkozunk még a szerelmesekkel a nyáron, mert nagyon jó lenne egy autós sorozat is!  A képanyag önmagáért beszél, nagyon élveztem, remélem te is miközben nézed!

páros fotózás Szentendre

páros fotózás dunapart

Lánykérési alkalom is lehet 🙂

Mi a love session?  Röviden: A fotózás egy egyszerű dolog jegyesség vagy házasság terhe nélkül, magatoknak és az utókornak. Én anno nagyon örültem volna ha rólunk is készül jegyes vagy páros sorozat, mert alig van emlékünk a házasság előtti időszakból. Ajándéknak sem utolsó a párod számára! Tényleg időt kell áldoznunk egymásra és a szerelemre 🙂

Update: Elkészült az autós sorozat is! Egyik legizgalmasabb fotózásom volt. Hogy miért? Mert a Kakucs ringen csináltuk a képeket és Zsolt egy BMW -t hajtott. Hobbi az autóversenyzés és amikor ez szerelemmel is párosul az meglátszik a fotókon is 🙂  A kocsit is felhasználtuk a természetesen a képekhez is 🙂 Ha van ötletetek nem hétköznapi páros vagy jegyes fotózásra megcsináljuk! Itt megnézhetitek:páros fotók a Kakucsringen (autós sorozat) megéri!

Páros fotózás sisakkal

Páros fotózás árak a jegyes fotózás csomagáraival azonosak! 

A jegyes oldalon, öltözködési és sminkelési tippeket is találsz!