Loading

Portfólió fotózás – profi fotózás

Portfólió fotózás alkalmával a képek miatt keresnek meg, de a képek által generált érzések maradnak majd meg neked..

Ha nem jártál még profi fotózáson akkor megtudhatod: Hogyan is zajlik és azt is mennyibe kerül!

Ha az önéletrajzodat szeretnéd azt is egy profi fotózás alkalmával készült képpel? Weboldaladhoz nincs portréd? Társkeresőre kellenének rólad képek? Párodnak szeretnél egy sorozatot magadról? Sosem voltál profi fotózáson? Vagy meglepnéd a barátod vagy barátnőd? Esetleg szeretnél képeket amivel a tevékenységed vagy vállalkozásod arca is lehetsz? Szeretnéd kipróbálni néhány órára milyen is lehet modellnek lenni, profi sminkes és stylist segítségével? Lehetsz játékos, vad, vagy visszafogott, itt te leszel a főszereplő! A mai világban kiemelkedően fontos a rólunk felépített külső kép. Ehhez járulok hozzá, női és férfi ügyfeleimnél is. Kifogástalan képekhez csak megtervezett felkészüléssel jutunk, az oldal alján kérdezz-felelek, legalul pedig az árakat találod.

Hogyan zajlik egy profi fotózás? 

 • Meghallgatom milyen elképzelésid vannak. Szeretném tudni mit szeretnél elérni a képekkel, illetve megismerni akár egy személyes találkozón. Itt kiderül,hogy valóban én vagyok -e az a fotós akit kerestél, illetve olyan képeket szeretnél amiket közös munkával elérhetünk.
 • Minden alkalommal egy hosszabb beszélgetéssel indulunk, ahol, ha esetleg módosult az elképzelés, kialakítjuk a nap menetét az igényeknek megfelelően. Ha sminkesre és fodrászra is igényt tartasz, akkor velük közösen beszéljük át a munkát. A portfólió maga nem a képek mennyiségével van mérve, hanem a rászánt időben. Minél több időt töltünk el az elkészítésével, annál sokszínűbben tudjuk megmutatni az elképzeléseid.
 • Ezután az igényeidnek, korodnak és célodnak jó megoldást keresek neked. Természetesen a kültéri fotózás is szóba kerül, hiszen vannak szabadtéren sokkal jobban működő dolgok. Jelenleg nincs saját műtermem. Mégis akkor hogyan dolgozom? Rendelkezem műtermi felszereléssel hátterekkel mint minden profi. De például Budapesten mégis sokkal egyszerűbb bérelnem a stúdiót, mint fent tartanom egyet. Ügyfeleim többsége budapesti, így utaztatni sem foglak Dabasra. Ráadásul így egész biztosan a stílusodnak és igényednek megfelelőt helyszínt fogok találni neked. A budapesti stúdió bérlés költsége külön tétel, ezek árazása eltérő, 8-22.000-ft közötti 2 óra, igényektől, mérettől és a terek számától függően (nagy részüket hétköznapokon olcsóbb kondíciókkal lehet elérni).
 • A portfólió fotózás mindig olyan helyen történik, ahol át tudsz öltözni, fel tudsz készülni, sminkelni stb.
 • Pózok, beállítások. Ezek miatt ne aggódj, ezekről gondoskodni fogok. A beállításokat az életkorodhoz és stílusodhoz fogom igazítani. És amint látod, a pasi beállításokkal sem lesz gond.
 • A fotó készítés majd az utómunka következik. A fotók elkészítése után 5 munkanapon belül elküldöm az összes fotót még nyers változatban, retusálatlanul nézőképként. Ekkor a teljes Rólad készült képekből kiválaszthatod a kedvenc fotóidat. A fotózáson készült képek filenévét kell majd visszaküldened hozzám. Ekkor kezdődnek el a retusálás és a képek további utómunkálatai. Az általad választott képek retusálása és a képek kiválasztását követően 8-10 munkanapon belül készülnek el. A nagyméretű képeket elektronikus úton kapod meg. Számlázás pedig elektronikusan történik, ha megkaptad a képeket.

Portfólió fotózás női modell

Csajoknak profi fotózás előtt:

 • Elengedhetetlen a profi sminkes. Ő tudni fogja, hogy a hétköznapitól erősebb sminkelést kell alkalmazni. Jobban mutat a képeken. Sokszor stylist is dolgozik már, ilyenkor extrém smink is előfordulhat, de azt inkább glamour sorozatokhoz javaslom.
 • Fodrász. A szép külalakhoz kötelező, hiszen sugároznunk kell a nőiességet a fotókon. Saját stílusodhoz, illetve mindenképp a készülő sorozathoz igazodva készüljön (lehet extra is, lásd lejjebb a glamour -nál).
 • Ruhákból legalább 3 szettet javaslok. Különböző színekben gondolkodj, mert többfajta berendezett hátterünk lehet. A cipőket se felejtsd otthon az egész alakos képekhez!

profi fotózás női modellPasiknak profi fotózás előtt:

 • A képi kommunikáció része, hogy tudjam, mit szeretnél sugározni, láttatni?
 • Fontos a több stílusú ruha. Hiába variálok a beállításokkal ha csupán egyfajta ruhát hozol. Egy sportosabb lazább, illetve egy zakós “businesss casual” szettet javaslok, de függ nagyban attól is, amit szernél látni a képeken. Ja igen, a megfelelő cipőt se hagyd otthon ezekhez a szettekhez!
 • Fodrász / barber shopot javaslom

 

profi fotózás férfi modell

 • Miben különbözik ez a divat fotózástól? A divat fotózásnál a megrendelő cég elvárásaihoz keresünk modellt. Itt fordítva működik a dolog, hiszen adott terméket kell bemutatni a terméknek megfelelő embert.
 • Ez glamour fotózás, vagy ez más? A glamour sorozatnál sosem a modellek hétköznapiságán van a hangsúly. Extrém haj és smink jellemzi. A hétköznapitól eltérő ruhák és kiegészítők jellemzik a különleges sorozatot. Itt láthatsz a fenni kettőre példát  a modell fotózás oldalon.
 • Kell – e előleget vagy foglalót adni? Igen műterem foglalás esetén. Egyébként teljesítés után kell fizetned és a számlát is akkor kapod meg.
 • Kell – e személyes találkozó? Elég telefonon és elektronikusan minden esetben meg tudtam beszélni a részleteket. Ha Budapestiek az ügyfeleim, Dabasra. A dabasi érdeklődők bármikor beugorhatnak egyeztetni.
 • Mi történik, ha mégsem jössz el? Kérlek jelzed időben, ha nem tudsz jönne. A műtermi foglalód ilyenkor elveszik.
 • Barátnőm jöhet esetleg? Jöhettek ketten, így meg tudjátok felezni a nagyobb csomagom árát egymás közt!
 • Diszkréciót vállalsz? Igen, persze természetesen minden esetben. Az elkészült képek csakis a hozzájárulásoddal jelennek meg a felületeimen.
 • Amiket továbbra sem vállalok: Fürdőruhás vagy a fehérneműs, illetve boudoir fotózás. Ezen kívül a néhány képből álló portré vagy igazolványkép készítést.
 • Mennyi fotó készül? Egy session során körülbelül 150-200 fotó készül, ezekből válogatom le a legjobbakat, ami körülbelül 30-50 db kép csomagtól függően. Te választod ki, melyeket retusáljam.
 • Retusálás. Az árazás benne van az alap retust, testátalakítás nélkül.

Itt egy stúdió fotózás sorozatot találsz Annával!

 

Portfólió fotózás árak

A portfólió készítés ára 0% áfát tartalmaz, az árak visszavonásig érvényesek az árváltozás jogát fenntartom!

Portfólió fotózás Alap csomag

ft 35.000
Maximum 2 órás fotózás
Műterem vagy szabadtér
Nem tartalmaz terembérleti díjat
25 db átadott retusált kép

Portfólió fotózás Prémium csomag

ft 45.000
Maximum 3 órás fotózás
Műterem vagy szabadtér
Nem tartalmaz terembérleti díjat
35 db átadott retusált kép