Sarlóspuszta Club Hotel esküvő

 

Cím: Tatárszentgyörgy, Sarlóspuszta hrsz.0167, 2375

Sarlóspuszta Club Hotel Budapesttől 50 km-re találod Tatárszentgyörgy közelében, Dabastól 20 perc autóútra található, de simán megközelítheted Örkény felől is Tatárszentgyörgy irányában. Az egy kilométeres bekötő út végén a kapun átjutva egy rendezett park fogad, aminek a végén a fő épület áll. A több épületből álló 3*-os komplexum 180 főt tud kiszolgálni szállással. Ma már a szálláslehetőség elég erős fegyvertény egy esküvőnél. Az utóbbi időben leginkább ilyen “ottalvóson” jártam.

Sarlóspuszta Club Hotel esküvő: Modern esküvői helyszín szállással

Jártam már itt többször, például fotóztam egy többnapos nemzetközi konferenciát is. Akkor nem voltam teljesen elégedett az ételek minőségével. Egy nagy 300 fős 24 országból érkezett delegációnak kellett étkezést biztosítani, ami teljesen jellegtelen zóna ízekkel és menükkel történt. Ha akkor pontoznom kellett volna vagy ajánlanom a helyszínt, egyértelműen nem említettem volna a jók között.Az is igaz viszont,hogy ennyi nációnak is nehéz megfelelni. Elsőre nem mondok véleményt soha, itt csak olyan helyszíni leírást látsz, ahol már többször jártam már.

Most viszont kimondottan esküvőn jártam és ez is érdekelt! Odatették! Az esküvői vacsora valamint a kiszolgálás nagyon jó minőségű volt. A szolgáltatók ugyanolyan esküvői ellátást kaptak ételekből, mint a násznép. Egy nagyon szép kinézetű és nagyon finom húslevessel kezdtem. Majd kaptunk egy remek marhapörköltet választható galuska és főtt burgonya körettel. Igazi házias ízvilággal. Sültes tálak minőségébe nem tudtam belekötni. Sajtok,húsok sült és rántott szeletek. Gyorsan az asztalra került. Szóval kellemes meglepetés volt az előzőekben tapasztaltakhoz képest a Sarlóspuszta Club Hotel. Esküvőn egyértelműen jobban figyelnek a házias ízvilágra. 🙂

 

Sarlópuszta Club Hotel főbejárat

Sarlópuszta Club Hotel főbejárat

A fotózhatóságról:

Az óriási terület kiválóan alkalmas fotózásra. A hatalmas füves területek több részre tagolják a hotel szolgáltatási helyszíneit (korong lőtér,élménypark,ló sportok stb.). Van minden, lovas karám, kis dísztó, füves területek, gyönyörű park. Tökéletes fotózásra. Aki kültéri felvételeket szeretne, annak ez a rendezett helyszín egész biztosan megfelel majd. Rengeteg lehetőség van, amit érdemes megnézni.

Sarlóspuszta Club Hotel: Jobb volt mint vártam

Összességében  szép beltér,remek kiszolgálás, jó minőségű ételek, kreatív fotózáshoz is tökjó.. Csak azért nem adok maximumot, mert kíváncsi vagyok,hogy a következő augusztusi esküvőn szintén ilyen jó lesz -e minden szolgáltatás. Akkor frissítem majd a cikket.

 

Értékelés : 10/9.5

 

Pozitívum:

  • Szép és modern
  • Polgári szertartás tartható az erre kialakított kinti helyen a tóparton
  • Kiváló kiszolgálás, mindenben segítőkész személyzet
  • Ételek minősége jó
  • Van légkondicionálás
  • Elegendő vendégszoba egy nagyobb esküvőhöz

Negatívum:

  • A wifi rendszeren van mint javítani, nem minden megy rajta! (mobilhálózatok jók)

Egyéb:

  • Kreatív esküvői fotósorozathoz tökéletes
  • Gyermekbarátság: Könnyen kezelhető, átlagos. Az óriási udvaron és épületek között kiválóan elszaladgálnak a gyerkőcök. A dísztó veszélyes lehet, távol van szinte mindentől, szülői felügyelet nélkül ne engedd oda a kicsiket!

Update:

Nem csalódtam a több szezonban is jártam itt, a catering és kiszolgálás újra remek volt! Nagyon ajánlom!

A koszorúslányok, mustang és mulatás és a szeles sorozat is itt készült.